Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от oldman »

Може.
Сомът обича смелите!
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

oldman написа:Може.
Добре,а как е риболова на шаран,струва ли си да се ходи? :fishing2:
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Майсторите хващат. Ние ловим хищници от лодка и не съм специалист по шараните, за да отговоря по-точно.
Сомът обича смелите!
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

oldman написа:Майсторите хващат. Ние ловим хищници от лодка и не съм специалист по шараните, за да отговоря по-точно.
Добре най вероятно след някой ден ще си опитам късмета благодаря ти за информацията .Наслука и само големи колега :fishing6:
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

oldman написа:Майсторите хващат. Ние ловим хищници от лодка и не съм специалист по шараните, за да отговоря по-точно.
Добре най вероятно след някой ден ще си опитам късмета благодаря ти за информацията .Наслука и само големи колега :fishing6:
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

на стената вече неможело да се лови... пускайте малките шаранчета та догодина да си правите кефа с големи... иначе днес сефте хубав костур от брега с блесна , около 25 бройки тупарлаци.
късмет работа . .
Тонката3432
новобранец
новобранец

Мнение от Тонката3432 »

Здравейте чудя се дали да посетя водоема но преди това трябва да си отговоря на някои въпроси.Като по дъното има ли много водорасли?Вие лично с каква стръв ловите шарани или с какви комбинации на куката?Каква захранка ще ми предпоръчате?Какви други видове риби освен шаран трябва да очаквам в язовира?По това време на годината къде трябва да очаквам рибата към Беловица или има някое място което по това време се събира!Всяка информация ще ми бъде от полза!
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

Аз ходя там главно за шаран ловя го на вкисната царвица и захранвам с нея.
На водоема има разнобразни видове риби-костури,червеноперки,шаран и др.
Аз бях преди няколко дена излизат маломерни шаранчета,но има и удари на по големи.
Тонката3432
новобранец
новобранец

Мнение от Тонката3432 »

Мерси а ти къде главно ловиш? От към Беловица съм чувал че е хубаво мястото като цяло и от страната към Старосел но никой не споменава по конкретно.От страната на Беловица има два главни залива четох че на единият хващали водорасли а на другият риба имаш ли си представа за кой се говори!Казват че в момента там имало но се колебая тъй като мои познати ходили от към Старосел преди 2-3 дена и имали добър улов!Благодаря предварително. :)
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

А на мен дали някой ще може да ми каже къде в момента е най удачно да се отиде със каравана,и да може да се лови от брега.Никога не съм ходил на язовира и мисля да отида в петък, и ще се радвам да ме упътите малко.Наслука и поздрави.
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

По това време проблема е не на кое място ще отидеш, а дали въобще ще си намериш място! :wink:
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Ясно.Значи ще се ходи в края на месеца,но пак ще съм благодарен да ме ориантирате със местата и пътя да е хубав че все пак караваната е малко ниска.
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

Тонката3432 написа:Мерси а ти къде главно ловиш? От към Беловица съм чувал че е хубаво мястото като цяло и от страната към Старосел но никой не споменава по конкретно.От страната на Беловица има два главни залива четох че на единият хващали водорасли а на другият риба имаш ли си представа за кой се говори!Казват че в момента там имало но се колебая тъй като мои познати ходили от към Старосел преди 2-3 дена и имали добър улов!Благодаря предварително. :)
Последно като ходих бях от към Беловица но трудно може да се намери място имах късмет че един колега тъкмо си тръгваше и ми остъпи мястото си стоях там 3 дни,излизат маломерни шаранчета но имах и два удара на по големи с тегло около 1-2кг,но мисля че на което и място да си ще имаш резолтат.Междо другото вчера едни съседи ходиха до там и след около два часа си дойдоха поради липса на място :D
Fishing Team
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Team »

Тонката3432 написа:Мерси а ти къде главно ловиш? От към Беловица съм чувал че е хубаво мястото като цяло и от страната към Старосел но никой не споменава по конкретно.От страната на Беловица има два главни залива четох че на единият хващали водорасли а на другият риба имаш ли си представа за кой се говори!Казват че в момента там имало но се колебая тъй като мои познати ходили от към Старосел преди 2-3 дена и имали добър улов!Благодаря предварително. :)
Последно като ходих бях от към Беловица но трудно може да се намери място имах късмет че един колега тъкмо си тръгваше и ми остъпи мястото си стоях там 3 дни,излизат маломерни шаранчета но имах и два удара на по големи с тегло около 1-2кг,но мисля че на което и място да си ще имаш резолтат.Междо другото вчера едни съседи ходиха до там и след около два часа си дойдоха поради липса на място :D
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Здравейте някой може ли да ме посъветва от коя страна на язовира да се настаня.Дали има полянки със тревичка за палатка в близост до водата или всички места са кал и земя?Поздрави и наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”