Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Изработка на воблери
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Re: Изработка на воблери
добре но извивките как стават тая пластмаса не е ли права ?

Рибарите се виждат един друг отдалеч
Да, пластмасата е права... ами извивките аз си ги правя още с макетния нож. Дялкам леко по ръбовете докато придобие грубо нужната форма.. Първо като отрежеш парчето то става с правоъгълна форма гледано отпред. Трябва да изгладиш четирите ъгъла,докато стане елипса...
-
- новобранец
да ясно но от къде мога да намеря от тези табели ?
Рибарите се виждат един друг отдалеч
Е, то не са баш "табели" ,ами материал,от който правят рекламни букви,надписи,може би и табели... както и др. работи... Ами трябва да търсиш по тия фирми,които се занимават с изработка на рекламни изделия. Примерно в Сф. аз си зимам от фирма Vasconi в Дружба,но има и други подобни във всеки по-голям град...
-
- научил се да хвърля
преквалифицирвам се в нова ниша от риболова/спининг/и като гледам цените на воблерите май е по добре да се научиш да си ги правиш.Като изключим финансовата страна виждам сл.положителни черти от самостоятелното изработване;1 успокояваш се от напрегнатия ден 2.финансов ефект 3 въображение на шарките според собственото то желание и 4.според мен най-важното.Кефа да си хванеш рибата със собтвено изработено творение. Само заради това ще пробвам и аз да си ги правя.Успех на всички.
Финансово няма да си много на плюс, поне ако стигнеш до "правилните" неща 
Но за другото си прав..
Успех

Но за другото си прав..
Успех

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"