Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com
Форум
Кулинария
Риболовна кухня
Вкусотии в чинии
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Вкусотии в чинии
hshopov написа:...30 човека( колеги от пожарната) ми се чудеха как мога да ям по 6 пъти на ден печено свинско,кашкавал,сланинка и яйца на корем и да отслабна с 20 кила за по малко от 3 месеца...
А, стига уе!
Я кажи как става тази работа - ТОВА ще е моята диета!
Мани ги тия лични и телефони, нека просветлим всички чревоугодници.
...интересно, че в общи линии съм точно на такава - набивам мазнотии и т.н., ама пък съм каот Шишо Бакшишо.
Пожарникар, а?
И аз съм бил пожарникар
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- hshopov
- разбира нещата

http://lichentrenior.com/visoko-mazninn ... ne-vm-nvh/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow Почни от тук или като цяло напиши в гугъл високо мазнинна диета или хранене! Пожарникар съм ,да( то и в профила ми го пише)! Диетата,Кире не е чревоугодие а начин на хранене
,но с високо мазнинната поне храната ще ти е вкусна( често съм ял овес с вода и никога няма да се върна там хахах) Всяка диета,също си има цена...за въглехидрати,ЗАБРАВИ! Пържи си яйчица с масло и ги заливай с мляко и чесън,хапвай си вратни пържоли сяс салата и сирене, пържена риба, тоже! Надроби си плато с луканка ,кашкавал,сирене и каквото там се сетиш без проблем! Хапвай ядки (фъстъка не е ядка,помни),сурови или печени! ПЕЧЕНО АГНЕШКО??? ОХООООО,СУПЕР! За въглехидрати обаче забрави...плодовете да са кисели и в малки количества...малини,боровинки,къпини те такова! Яж си по 5 пъти на ден и не помисляй за алкохол особено късно вечер! Почни да тренираш...това е важно и ако не можеш да тичаш или да караш велоергометър,просто ХОДИ...да ходи,човек! Излизай извън града да речем и в продължение на 40 мин. ходи бързо и тогава ще видиш кон,боб яде ли и мравка,оцет пие ли
! След обяд(или когато е удобно) фитнес! Не се жали и вдигай тежко,защото тежките щанги,също забързват метаболизма и ще видиш след време какво човече ще си! Това съвсем накратко!
П.П. Горното изложих съвсем накратко! Има таблици с които можеш да изчислиш,колко калории са ти необходими на ден и как да си осигуриш отрицателен калориен баланс,като внимаваш той да не е много голям за да не губиш мускулна маса( аз го правя интуитивно...започна ли да свалям бързо,просто вдигам количеството на храната,че ме мързи да смятам,а за състезание не мисля хаха) Една приятелка на майка ми се оплакваше,че ядяла само по няколко ябълки на ден,а си стояла със шкембе! Верно...отслабнала 6 килограма ама била като пребита....! Тялото има нужда от храна за да функционира нормално,а при дефицит,като на комшийката всичко от ябълките(прости въглехидрати) ще си го трупа в мастните депа за запас и ще продължава да гори мускулна маса! Сваляй БААААВНО...за никъде не бързаш! По 2 или най много 3 кг. на месец за да си сигурен че сваляш мазнини и за да не си ги върнеш след време!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Bigmarlin
- сериозен играч

Всичко казано до тук, е добре според мене ,включително и за "закона" за калорийният баланс.Т.е. да поемаш повече калории от колкото имаш нужда,и да чекаш да олабваш.Това зависи и от двигателната активност в съответния момент.
По принцип става да има и калориен излишък,но тука иде вече реч за ротационен прием на храна,което вече си е сложна наука и е свързано с добър тренировъчен режим,демек не е като за нас
По принцип става да има и калориен излишък,но тука иде вече реч за ротационен прием на храна,което вече си е сложна наука и е свързано с добър тренировъчен режим,демек не е като за нас
Последно промяна от Bigmarlin на Пон Сеп 07, 2015 8:50 am, променено общо 1 път.
- hshopov
- разбира нещата

Написах го...в смисъл,допълних го горе! Бачо Кико ако се напъне и си смени начина на хранене ще отслабне забележително( да си хапва умерено и под час имам предвид) Без калориен излишък- няма отслабване за това идеята е с добро количество храна и ПОВИШЕНА спортна активност да изгориш калории( сиреч да си осигуриш със тренировки отрицателния калориен баланс) а не да гладуваш ,като куче...да изглеждаш и да се чустваш зле! За разлика от ниско върлехидратната диета...тук зареждащ с калории ден не правих....нямах нужда от такъв! От мазнините се чуствах много добре и бях като машинка!Bigmarlin написа:Всичко казано до тук, е добре според мене.Единствено ,мое мнение,е че все пак не трябва да се пренебрегва и калорийният баланс.Т.е. да поемаш повече калории от колкото имаш нужда.Това зависи от двигателната активност в съответния момент.
- GODzillata

Хм......високо мазнинна диета ли е или високо протеинна ала Дюкан или кетонна диета ала Аткинс?
Ама к'во правим като настъпи кетоза и гликозата в кръвта се срине?
Ами бъбреците? 
Ама к'во правим като настъпи кетоза и гликозата в кръвта се срине?

- hshopov
- разбира нещата

Приличат си,но не са еднакви( при високо мазнинната можеш да си позволиш известно количество въглехидрати)! Прегледай ги и ще откриеш разликите! Кетоза...супер,това е целта и...пием вода...много водаGODzillata написа:Хм......високо мазнинна диета ли е или високо протеинна ала Дюкан или кетонна диета ала Аткинс?![]()
Ама к'во правим като настъпи кетоза и гликозата в кръвта се срине?Ами бъбреците?
- Bigmarlin
- сериозен играч

А бе, то диети-миети,ама няма ли все пак да ядем нещо ,а
, с по нещо студену ако може
,само по ино
Както казваше един пич-довечера ша гледам мач,ся ша си направа една салатка

Аз като нямам връзка с морето ще я правя с маринован уклей,добре се получава !

Аз като нямам връзка с морето ще я правя с маринован уклей,добре се получава !
Последно промяна от Bigmarlin на Пон Сеп 07, 2015 5:16 pm, променено общо 1 път.
- hshopov
- разбира нещата

ПЕПИИ, каква е тая бира маBigmarlin написа:А бе, то диети-миети,ама няма ли все пак да ядем нещо ,а, с по нещо студену ако може
,само по ино
![]()
Аз като нямам връзка с морето ша я права с маринован уклей,добре се получава !
- Bigmarlin
- сериозен играч

Мисла от тази

Че у Билата миналата седмица са опитаха да я дадат на примоция

Че у Билата миналата седмица са опитаха да я дадат на примоция
- Vid
- кандидат преподавател

Аааа, НЕ. Таа класическа гръцка салата комбинирана с бира? Ще се получи бунт на стомаха, като свързаните с това проблеми са- газове отгоре и отдоле, безспокойство, безсъние и пр...
Комбинацията на такива салати с бира е противопоказна... за вашето духовно и физическо здраве и спокойствие...
Бира се пие в допълнение с основното ястие или след вечеря с други мезета...
Комбинацията на такива салати с бира е противопоказна... за вашето духовно и физическо здраве и спокойствие...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Аааа, НЕ!Vid написа:Аааа, НЕ.
Бира се пие винаги - бира, бира, пия всеки ден, сядам и заспивам с касата до мен!
Хех...едно време си беше класика касата бира - метална каса със стъклени шишета - кафяви или зелени...

- hshopov
- разбира нещата

Тая пуста бира така и не се научих да я пия. Приспива ме...
- GODzillata

Течен въглехидрат си е тя, нормално е да те приспи, освен ако не я балансираш с някоя мръвка.hshopov написа:Тая пуста бира така и не се научих да я пия. Приспива ме...

- Bigmarlin
- сериозен играч

Аз имах предвид студено узаки или върла ракия ,ама понеже стана разговор и за бирата....Vid: ще се получи бунт на стомаха
Бе както е рекъл дяда поп - и бира..и бира..
- трапера
- сериозен играч

Абе и аз бях тъй преди време.... Ама от пет години друго не близвам. Твърдо зареждам, само за домашните любимци (жената и сина) и за гости. Винаги има каса бира и мезе в хладилника. Ако живееш в Германия, прави като немците - пий бираhshopov написа:Тая пуста бира така и не се научих да я пия. Приспива ме...
И да не мислите, че ви гъбаркам, прясна прясна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star