шимано или риоби?

Модератор: sapuna

bekama_89
новобранец
новобранец

Re: шимано или риоби?

Мнение от bekama_89 »

Мого интересни мнения явно аз ще трябва да си избера накрая едната и краи :) сега съм с някъква китаиска за 20 лв и има лагери навсякаде ама кел фаида луфтове от всякаде шпулата седи всеедно и тя е на лагер :D та сега мисля ,че която и да взема ще съм очарован вайно е да има скобари : :fishing6:
Аватар
dizela_88
новобранец
новобранец

Мнение от dizela_88 »

Екусимата е една от най-хвалените макара в този ценови клас , от пролетта имам размер 3000 на спининга и съм доволен.Там натоварването е доста по -голямо така че +1 за Екусимата.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Shimano и Daiwa от най-ниският клас,просто си купуваш един бранд!По добре Ryobi,ползвал съм различни,без забележки.
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

Която и да вземеш ще ти върши работа но Shimano имат 3 години гаранция в БГ и се внасят официално от FilStar така че съвета ми е за Shimano.
bekama_89
новобранец
новобранец

Мнение от bekama_89 »

До сега съм разбрал само едно в тая скапана държава, гаранция "Франция" да не коментирам за какво става въпрос, маи клоня повече към екузимата дано да съм довоен :) успешен улов
Последно промяна от bekama_89 на Вто Сеп 08, 2015 3:56 pm, променено общо 2 пъти.
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

Пич, май с тази снимка си загуби феновете... Не ти трябва макара, а проверка от "чичо горски".
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

bekama_89 написа:До сега съм разбрал само едно в тая скапана държава, гаранция "Франция" да не коментирам за какво става въпрос, маи клоня повече към екузимата дано да съм довоен :) успешен улов
Ето го моя улов :)
за 2 часа.
Каквато и макара да си избереш, до два часа да издържи здрава...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
bekama_89
новобранец
новобранец

Мнение от bekama_89 »

Не давате човек да има един успешен ден :oops:
РибаряМБ
новобранец
новобранец

Мнение от РибаряМБ »

Имам катана стария модел 2500 заден аванс ползвана за спининг, за фидер на река 3 г., за плувка ,на блесна на море и какво ли още не, да върти леко и без луфтове в началото,но се разхлопва така или иначе при употреба,мен не ме дразни толкова, защото отдавна си е избила парите така да се каже, като се счупи хвърлям, проблема е че работи дълго време и ми омръзна, не ме кефи как върти някак кухо не е като червяка мазно и стабилно, а имаше ремонт на задния аванс че нещо беше взел да затяга и нещо по ходовата част хаха че беше взела да върти трудно дръжката ,и пак си работи.От риоби имам впечатление от заубера единствено.
martost1
новобранец
новобранец

Мнение от martost1 »

Дано колегата няма нищо против да ползвам темата за съвет.
Спрял съм се на телемач Focus Vampire http://shop.fishing-mania.com/viewrods_ ... Tele-Match и си търся подходяща макара за него от ниския клас оклоло 60 лв.
Имайте в предвид, че почти нищо не разбирам и ще ми бъде полезен всеки един съвет.
Ще ловя предимно на язовир - дребни каракуди, костури, червеноперки и по рядко шаранчета до 2 кг., както и някой кефал на река и евентуално като хода до Гърция за някоя от рибите дето има там.
Екусимата ми хареса но не съм сигурен дали ще пасне добре на въдицата а и като гледам се предлага в различни размери.

За телемача съм на 90 процента решен но за макарата приемам всякакви предложения.

Предварително благодаря и весели празници!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”