Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.2015
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- stelco
- ще става разбирач
Re: Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.201
Ще се влиза ли по местата за риболов с автомобили!
Ако организацията е като миналата година, Да. Иначе жребия трябва да се тегли един ден по-рано, с цел падналите се във трети сектор да дойдат един час по-раноstelco написа:Ще се влиза ли по местата за риболов с автомобили!

п.п. Мааале как Ви завиждам. Даже и времето ще ви е хубаво http://sinoptik.bg/plovdiv-bulgaria-100728193/10-days/6
Времето е с нас, само ти и още доста нема да ви има ....
GooD luck ~ HaVe FuN
Приемете го като тренировка за състезанието догодинаPlamenCZE написа:Времето е с нас, само ти и още доста нема да ви има ....

Понеже все още съм с по-голям стаж от доста от тазгодишните участници /имам две състезания в кариерата ми като едното е на уреченото място

-
- новобранец
Хм. С удоволствие бих приел съвети от колеги учяствали и преди.
Наример колко захранка ще ми е нужна,колко бял,колко торен и прочие неща. Знам,че много колеги си пазят тайните,но мися,че ще има и хора които с радост биха споделили.

Ако пиеш ром в 10 сутринта, това не те прави алкохолик, а пират!
Никой няма да ти каже не се моли лично аз ще слагам каквото имам и каквото стане
Дано времето е хубаво защото всяка година е лошо ние в петък отиваме да огледаме секторите и ще видим какво ще се получи
Дано времето е хубаво защото всяка година е лошо ние в петък отиваме да огледаме секторите и ще видим какво ще се получи
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Веднъж на едно състезание питах един от участниците, откъде си поръчва фуил и вердевас, реакцията му беше.... все едно го питах дали жена му гълга или плюе...IBogdanov написа:Никой няма да ти каже

Пожелавам много положителни емоции и моменти на всички, и нека най добрите победят!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- popitto1111
- новобранец
"""Към администратора"""... Всичко по условията за стръвта по време на риболова е ясно, но ако съм разбрал правилно забранено е да се захранва с хайвер .... , а ако си взема печена скумрийка и бутилчица бяло винце ....че...докато не кълве да се "захранваме....де"

Стига да почерпиш целия сектор - няма проблеми. Само не знам как ще разберете кога ще започне да кълве.popitto1111 написа:"""Към администратора"""... Всичко по условията за стръвта по време на риболова е ясно, но ако съм разбрал правилно забранено е да се захранва с хайвер .... , а ако си взема печена скумрийка и бутилчица бяло винце ....че...докато не кълве да се "захранваме....де"![]()
![]()

- popitto1111
- новобранец
хахаххахаха..... Мироооооооооооооооооо ..... след 5-тото всичките са такивааааа

popitto1111 написа:"""Към администратора"""... Всичко по условията за стръвта по време на риболова е ясно, но ако съм разбрал правилно забранено е да се захранва с хайвер .... , а ако си взема печена скумрийка и бутилчица бяло винце ....че...докато не кълве да се "захранваме....де"![]()
![]()
Аааа отче Милене, щом Ти ще с със нас значи всичко ще ни върви по вода надявам се не дъждовна! Колкото до бялото вино ОК но кой ще кара на връщане към търновска Епархия?
Тате

GooD luck ~ HaVe FuN
- emo vasilev
- сериозен играч
Да и както винаги автомобилите трябва да са извън алеята за да не пречат !remarketo написа:Ще се влиза ли по местата за риболов с автомобили!
Скумрия няма , ма има ей такива - като на баба Пена !popitto1111 написа: Да знаеш че в канала скУмрийка няма да не я търсиш излишно.

-
- новобранец
Здравейте, може ли по време на състезанието да се сменят въдиците т.е. ако започна с мач да мина на директен или обратно.
- emo vasilev
- сериозен играч
Да ,естествено !
Eмо дай Боже да извадиме ПО няколко, няма да се сърдя и ако са и по-малки от този на баба Пена.
Поздрави
Поздрави

GooD luck ~ HaVe FuN