Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Защо да чакаме да се скъсат като ние можем да ги скъсамеshtilio написа:Нека да има, те понякога се късат тея садки.yankosan написа:По закон на всеки язовир над еди колко си декара има предвидена зона 20-30% от площа за промишлен риболов/демек садки/.Зоната на Шарково е "бялата пръст"До колкото зная,разрешителното е одобрено от Напоителни системи-клон Тунджа Сливен,към които се води Шарково!
Намесен е кмета на Ружица.
Според мен нищо не може да се направи.Както има садки на всички големи язовири,така и тук.

Е да де. 

Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Колеги, отвори ми се прозорец от 4 дни.
Естествено директно на шарково.
Е аз винаги споделям своите излети и давам съвети, сега искам съвет. Зная, че шарана не кълве заради жегата.
но как са каракудата и бялата риба, от брега.
Ще ходя на горска поляна. Благодаря.
Естествено директно на шарково.

Е аз винаги споделям своите излети и давам съвети, сега искам съвет. Зная, че шарана не кълве заради жегата.

Ще ходя на горска поляна. Благодаря.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Също така стопаните на садки са задължени да зарибяват някакво количество риба всяка година в присъствието на ИАРА.
По този начин мои приятели хванаха близо 30кила есетра на Кърджали
По този начин мои приятели хванаха близо 30кила есетра на Кърджали

Утре сутрин заминавам за 4дни мерси за информацията, бяхте мноооого отзивчиви!!!

Здравейте колеги,
мисля към края на седмицата да посетя язовира за 2 дни с 1 нощувка, и тъй като ще ми е за пръв път на шарково, бих искал да попитам ветераните, къде ще бъде най удачно да се настаня, като предимно имам желание да ловя хищник, естествено ще хвърля 1 пружина да уважа мирната риба.
Ще бъда благодарен ако ме насочите къде да опъвам палатката !
При евентуален успех ще постна как е минал риболова при мен.
Благодаря предварително!
Наслука колеги.
мисля към края на седмицата да посетя язовира за 2 дни с 1 нощувка, и тъй като ще ми е за пръв път на шарково, бих искал да попитам ветераните, къде ще бъде най удачно да се настаня, като предимно имам желание да ловя хищник, естествено ще хвърля 1 пружина да уважа мирната риба.
Ще бъда благодарен ако ме насочите къде да опъвам палатката !

При евентуален успех ще постна как е минал риболова при мен.
Благодаря предварително!
Наслука колеги.

Нещо ново околеги ????? Какво е положението на язовира ? Ново инфо има ли ?
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
има ново, пълен релак и много жега, в момента ако ходите на язовира водете си жени поне да облекчавате ида не скучаите
Няма такова нямане. До края на септември, няма да отида там.
Има някакъв риболов,макар и труден.
Рибите вземаха единствено и само ако имаше вятър и доста навътре. Завърших с 11 костура,1 сулка,един слънчак и една изтървана щука. От 10:30 до 19:00.
Рибите вземаха единствено и само ако имаше вятър и доста навътре. Завърших с 11 костура,1 сулка,един слънчак и една изтървана щука. От 10:30 до 19:00.

В тоз гьол,риба няма!
-
- ще става разбирач
колеги прясно инфо 

Вечер излизат сомчета на рибка, но нивото е много високо трябва да си на дере за да хвърляш зад водораслите, които са много...костури от лодка, но на къси серийки и изчезват... бяла едра не излезе, иначе вечер на опашка я ловя, но пак по-дълбоко и чисто място иска ...
-
- вече хвърля и на тежко
Някаква информация за шарана?Предстои ми едно ходене на язовира! 

Не се променят само най-глупавите
Колега тук всеки пита, но после никой не споделя какво е уловил. Затова шаранджиите спряха да споделят. Либсва обратна връзка.