Нов мач - ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH 4.20м

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Нов мач - ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH 4.20м

Мнение от Port_Royal »

Да Булит са официалните вносители на Енерго Тийм,като и двата мача Бензара и Блек Спидера съм ги взимал от тях.Мача си добра инвестиция за парите си,като не съм работил с другите пръчки за които питаш.Стига да го имат в наличност,че бяха много кът по едно време,нямаше нищо по складовете.Успех в покупката на мача!Определено става за новобранци и 3.9м е оптималната дължина за мач според мен. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :fishing9: :fishing9: :fishing9:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Има го в раздела да се продава с първата си бланка като моя - https://www.nariba.com/obiavi/obiava/EN ... -90-a18531" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false; на много добра цена.Грабвай го. :) :) :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
freako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от freako »

Гледам аватара ти е Сенсас та си мислех, че поне с тях можеш да сравниш Енергото. Мерси за обявата, не бях я видял. Мисля макарата да е Drennan Red Range.
Мераклия да се научи на мач-риболов :fishing9:
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Аватара,предишния имах предвид няма нищо общо с това какви такъми ползвам,но сега новия е точен да не те подвежда. :roll: :) На Сенсас ползвам някои захранки за фидер риболов и това е.Макарето е подходящо за мача.Успех!!! :drinkers: :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”