Нов мач - ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH 4.20м

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Нов мач - ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH 4.20м

Мнение от Port_Royal »

Днес пристигна новата ми мач пръчка на ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH на 4.20м с тегло 0.250 кг. и акция 5-20 гр.Този мач има по стегнат строй в сравнение с Бензар Елита който е параболик,но и двата мача ми паснаха идеално на ръката като строй и държание.Надявам се в най-скоро време да ми се отдаде случай да му изпробвам държанието в борба с рибоците. :drinkers: :supz: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Carpara
новобранец
новобранец

Re: Нов мач - ENERGO TEAM - BLACK SPIDER MATCH 4.20м

Мнение от Carpara »

само голя ми да ги дърпаш и да качиш снимки как се гъне :P
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Честито и от мен за новата придобивка! :) Пожелавам ти много положителни емоции с новия мач!Очакваме и отзиви от първия риболов... :wink:
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Мерси за пожеланията колеги :drinkers: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :drinkers: Утре мача ще бъде подложен на първото си изпитание с рибоците на платен водоем,след това ще споделя как е минал риболова и държанието на мача. :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
byjy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от byjy »

Честито и от мен!ENERGO TEAM винаги са правили добри пръчки на добри цени.Пожелавам ти много емоции и само големи рибоци.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Мерси колега за пожеланията и след днешния риболов се убедих,че всеки лев вложен и за двата мача на Energo Team - Benzar Elit и Black Spider Match си заслужават определено.За съжаление нямам снимки,понеже колега си забравил фотоапарата,но мача се държа добре както с каракудите,така и с шараните. :drinkers: :prayer: :supz: :supz: :supz: :prayer: :drinkers:
Carpara
новобранец
новобранец

Мнение от Carpara »

честито да ги дърпаш много шарковците
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

:drinkers: :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers:
Аватар
tench198525
новобранец
новобранец

Мнение от tench198525 »

Колега кой е по-добър според теб-Бензара или Спайдера
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Колега всеки от двата мача си е добър според характеристиките си за които е направен.Бензара има параболичен строй и е лека пръчка с добра изработка,докато Блек Спидера е с по-голяма акция и твърд строй.На мен и двата мача ми харесват как се държат при ловенето на риба.Вярно с Бензара е голям кефа поради това как се гъне,особенно с по големи рибоци,но и Блек Спидера е достоен заместник.За това кой е по-добър оставям на теб да прецениш. :drinkers: :supz: :prayer: :prayer: :supz: :drinkers:
Аватар
tench198525
новобранец
новобранец

Мнение от tench198525 »

Защото съм поръчал Бензар на 3.90 и се притеснявам да не съм се прецакал.Видях го на живо и ми се стори много нежна с това финно връхче.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Не си се прекарал като си поръчал Бензар Елит Мач.Пръчката си заслужава парите като изработка и държание с рибоците,но нали знаеш,че всеки има мнение по темата за мачовете.Мисля,че ще останеш доволен от избора на мач,след като го изпробваш на практика как работи.Моята сопа е на 4.20м като съм имал и мач на 3.90м,но на мен тази дължина най-добре ми пасна.Добър избор си направил за мач от този ценови клас. :drinkers: :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Много палава въдица пристига по 2 пъти! :D

Извинявам се за грешката,отклювам... :oops:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

:drinkers: :prayer: :supz: :prayer: :drinkers:
Аватар
freako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от freako »

Port_Royal написа::drinkers: :prayer: :supz: :prayer: :drinkers:
Здрасти, хвърлил съм око на този мач, но на 3,90. Става ли за новобранци в мачовия риболов? Имаш ли някакви наблюдения и сравнения с DAM super natural match и Sensas Master Match Silver Fish? Последните 2 са с по-малка акция, но са по-тежки. Може би и Filstar Premier Multi Match но някакси не ми се дават 100лв за китайска пръчка щом Енергото е 20лв на долу. Кой е вносителя на Енерго, Булит ли?
Мераклия да се научи на мач-риболов :fishing9:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”