Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Комунистически рибоци
-
- разбира нещата
Re: Комунистически рибоци
няма нищо ,само си казвам мнението,а и избягвам в разговорна реч това определение ,по ясни за мнозинството причини.
п.п.сега пускам тема ,та се замислих ,че за едната риба за която става дума ,избяга точно на тоя ден
.партизанка ли ще да е,или фашистка

п.п.сега пускам тема ,та се замислих ,че за едната риба за която става дума ,избяга точно на тоя ден

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Но не одобрявам определението на заглавието "комунистически".не е темата за обяснения ,но ме дразни с изкривяването на факти и история.имаше и Гнили работи ,НО в съпоставка със всичко случващото се от 26 г , НЕ е редно да оплюваме този строй , А ОЛИГАРХИЧНО-МУТРЕНСКИЯ ,да го тачим.
Ами изхода е: Чемодан-Вокзал-Мухосранск

Ами изхода е: Чемодан-Вокзал-Мухосранск

- трапера
- сериозен играч
Хубави теми пускаш!
А и добре разказваш!!

А и добре разказваш!!

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Винаги е приятно да прочетеш тема, написана като кратък разказ. Пренасяш се на гьола и участваш в преживяването. А тънката доза хумор само помага. Води половинката със себе си и не се бой - не са много жените, които отправят такива предложения. Запомняща се риба и чудесно представяне. Браво 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защо ли ми е болка познат този разказ?......
.Супер тема, много добър реалистичен разказ!

Риболовец,а не рибар съм аз!!
Не бъдете наивни!Може и да има изключения, но жената е естествен враг на риболова. Обикновено след размножителния период преминава в открит саботаж. Само опълченска твърдост може да ни спасиhshopov написа:Нееема такова нещо...съпругата хвърля,кепва, свети,зарежда....помага,не ми е в тежест и най си обичам с нея за риба!dunavski написа:С момичета за риба не тръгвай по никакъв повод тази грешка съм я правил не веднъш хахахахха !!!!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно си се справил за такъв кратък риболов
, напомняш ми на мен , как в началото на връзката с вече жена ми , си ходехме заедно за риба
. И имам тема тук от 2013 подобна на твойта с няколко амура
пак по семейно