Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Благодаря !Стонин МаХенд написа:Аз самият съм подарил повече от 10 твои воблери на мои приятели.
Вчера беше много слаб ден,но не бях капо.Две маломерни кефалчета.Излета беше чудесен.След дъжда тревата е млада и свежа.Аз не бях капо и на Марица. Видю може да потвърди.Той се шегува,че в Марица е имало два кефала и аз съм ги хванал.
-
- вече хвърля и на тежко
Къци, видяхме се със Стонинга на летището преди две седмици случайно и се разбрахме да го подаря на един наш общ приятел тук. Та му подарих една тениска и воблера..... зарадва се много. 

- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
Благодаря на Къци, на Бай Вес и на Стонинга! Дано да се видиме скоро нейде на маса и риболов!!!
Живи и здрави!
Живи и здрави!
- къца - кълве
- сериозен играч
Много ще се радвам,ако това се случи !!!:DDEATHMETAL82 написа:Благодаря на Къци, на Бай Вес и на Стонинга! Дано да се видиме скоро нейде на маса и риболов!!!
Живи и здрави!
Здравейте , колеги!
Нека и аз да се похваля с новите придобивки!
Поръчах ги във вторник и днес вече са при мен.
- Прикачени файлове
-
- Поръчах 4бр. .а получих 5. Явно Къци е решил да ми направи подарък!
Благодаря за което! - DSC02626.JPG (4.8 MiB) Преглеждано 1461 пъти
- къца - кълве
- сериозен играч
Хубавото на подаръка е изненадата.nikgti написа:Здравейте , колеги!

В сряда вечер най - накрая намерих време и направих сефтето около Конявски мост. Струма е бистра и практически с дебит от 2 легена в секунда, с една дума не става за риболов, камо ли за спининг.
Сега за воблерите - прегледах набързо темата и ще се опитам да не бъда досаден. Подариха ми жабе и рибе, използвах втория. Какво да кажа за него - определено е неугледен, леко дебалансиран, в бързеите трябва да се внимава с проводката. Халките и куките вече са обсъждани, нищо не пречи да се сменят при желание.
Обаче, както ми обеща приятеля, който ми го подари - действа на кленчетата. Играта му е уникална - такова мощно и широко странично лашкане не съм виждал при други модели от този клас. Никаква нужда от туич, постоянно напрежение във върха на спининга и висока успеваемост при кълване.
За час и половина имах 5 удара и всички риби, случайно или не, атакуваха точно този воблер. Извадих всичките - трите около 20 см ставаха за снимка, последната на светкавица. Другите две бяха по - дребни. В момента има проблем с качването на снимките, така че ще ги пусна утре.
Опитах с още 2 модела, на които често съм имал слука, но пълна тишина. Имам воблери и по 25 лв бройката, на които за няколко години все още нямам удар. Изводите за мен са ясни - никога не е късно човек да научи нещо ново.
Сега за воблерите - прегледах набързо темата и ще се опитам да не бъда досаден. Подариха ми жабе и рибе, използвах втория. Какво да кажа за него - определено е неугледен, леко дебалансиран, в бързеите трябва да се внимава с проводката. Халките и куките вече са обсъждани, нищо не пречи да се сменят при желание.
Обаче, както ми обеща приятеля, който ми го подари - действа на кленчетата. Играта му е уникална - такова мощно и широко странично лашкане не съм виждал при други модели от този клас. Никаква нужда от туич, постоянно напрежение във върха на спининга и висока успеваемост при кълване.
За час и половина имах 5 удара и всички риби, случайно или не, атакуваха точно този воблер. Извадих всичките - трите около 20 см ставаха за снимка, последната на светкавица. Другите две бяха по - дребни. В момента има проблем с качването на снимките, така че ще ги пусна утре.
Опитах с още 2 модела, на които често съм имал слука, но пълна тишина. Имам воблери и по 25 лв бройката, на които за няколко години все още нямам удар. Изводите за мен са ясни - никога не е късно човек да научи нещо ново.
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря !mrenka написа:В сряда вечер най - накрая намерих време и направих сефтето около Конявски мост. Струма е бистра и практически с дебит от 2 легена в секунда, с една дума не става за риболов, камо ли за спининг.
Това мнение много точно представя "къца - кълве".Много пъти съм казвал,че ако искате воблерите за изложба,да се снимате с тях или да спечелите конкурс за красота не стават.Ако искате да ловите риба и да са евтини са перфектни.

Трите грации от сряда

- къца - кълве
- сериозен играч
Искам да знаете,че не познавам"mrenka"и не съм му подарявал воблери.Както и очаквах щом са на пистата ще се отбележат.mrenka написа:Вчера ми подариха 2 броя от тая престижна марка, днес живот и здраве ще ги пусна на пистата с любимите ми сърфисти. Ако се отбележат, ще има и снимки за интересуващите се.

- metodid
- ще става разбирач
Къци, как е реката след дъжда?
- къца - кълве
- сериозен играч
Ниска и бистра.metodid написа:Къци, как е реката след дъжда?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
е не е ли дигнала поне малко бая дъжд се изля
според тия
http://hydro.bg/bg/t1.php?ime=&gr=data/&gn=tablRekiB" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
поне в долното течение е малко нагоре
според тия
http://hydro.bg/bg/t1.php?ime=&gr=data/&gn=tablRekiB" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
В момента не съм на Огоста.Питах мой приятел и той ми даде тази информация.Това се отнася за участъка около Громшин.niki23 написа:е не е ли дигнала поне малко бая дъжд се изля
според тия
http://hydro.bg/bg/t1.php?ime=&gr=data/&gn=tablRekiB" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- metodid
- ще става разбирач
Благодаря за инфото. Надявам се пак да се засечем по реката. Поздрави!