Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Колеги, като идваш от София, къде е най-удобното място да се пусне лодка с колесар? Без джип съм. Благодаря предварително и наслука!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
с.Младен
Направих успешен излет - не загубих нито една пръчка 

Ходил съм преди години, но не съм пускал лодка. Пътят до водата е добър и има къде да се спре, така ли?Стефан написа:с.Младен
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пътя покрай бунгалата свършва до водата.
Направих успешен излет - не загубих нито една пръчка 

- Bigmarlin
- сериозен играч
Много арно теренче.Бая тлъсти "бибани".Тъй и викат по горнодъбнишко.. 

-
- новобранец
някаква информация излиза ли костур,по младен лудница ли е
Колеги,има ли кльонкащи по язовира.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Пълно.От горе ,до долуrumenst написа:Колеги,има ли кльонкащи по язовира.
Аз там съм пораснал...
Ясно.Утре отивам и ги почвам.Отгоре отгоре.
Здравейте колеги, до сера не съм посещавал този язовир, моля за малко информация къде са местата А костур от брега, идвам от посока София и какво е положението на язовира с раираните разбойници има ли ги и раздвижили ли са се вече? Благодаря предварително за информацията!
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Имам информация от миналата седмица.Бях на Младен събота и неделя положението беше плачевно откъм хищник.8 костура на рибка в един залив за двата дена като ги хванахме в рамките на половин час и след това нищо ама нищо.Колега извади щука около 6-700 грама на жива рибка и аз ударих една на блесна пак същия калибър и това беше.От обичайните бабушки няма и следа.Като цяло много зле беше работата при нас.Не знам как е при другите колеги нека те да споделят!
Благодаря колега! Двоумя се между този язовир и Сопот, но и там положението доколкото разбрах е същото, но ще пробвам на едно от двете места и ще дам информация. Ако оня кой друг има информация нека да сподели.
Бях на язовира по време на четирите почивни дни точно под село Младен. Бабушките бяха много капризни. Кълването бе около един час за целия ден, като варираше между 10-11 и 13-14 часа.
Рибите бяха на дълбочина около 6 м. Не могат да се достигнат с директна осмица. Ловил съм с мач 4.50 м., слайдер 3 гр., повод 0.10 и кука 18. Стръвта - царевица и жито с аромат на ягода (степче). Захранката се хвърля изцяло предварително, около 9 часа. По време на риболова се дохранва само с прашка, никакви топки! Сложих повод 0.10, защото се опасявах от изненади на шаран, иначе 0.08 е по-добрия вариант. Риболовът на мирни риби на този язовир е предизвикателство! Надявам се, че съм достатъчно изчерпателен. Наслука!
Рибите бяха на дълбочина около 6 м. Не могат да се достигнат с директна осмица. Ловил съм с мач 4.50 м., слайдер 3 гр., повод 0.10 и кука 18. Стръвта - царевица и жито с аромат на ягода (степче). Захранката се хвърля изцяло предварително, около 9 часа. По време на риболова се дохранва само с прашка, никакви топки! Сложих повод 0.10, защото се опасявах от изненади на шаран, иначе 0.08 е по-добрия вариант. Риболовът на мирни риби на този язовир е предизвикателство! Надявам се, че съм достатъчно изчерпателен. Наслука!

- vestel
- новобранец
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ