Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

директен телескоп
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
директен телескоп
Колеги искам мнения за директна седмица до 100-150лв. Аз се загледах по това http://www.nasluka-shop.com/vdici/teles ... ro-7m.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow . Някой да го е ползвал?
Моля предложете алтернативни варианти, като се съобразите с цената. Благодаря!
Моля предложете алтернативни варианти, като се съобразите с цената. Благодаря!
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Re: директен телескоп
Здравей, този е аналог на тубертини. Разгледаи FL falai с много по ниско тегло е.
- hshopov
- разбира нещата
Направо си пиши на sapuna! Няма как да не ти даде точна информация! Клатих една седмица но не си спомням FL или Pokee и въдичката не беше никак зле!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- вече хвърля и на тежко
Не го намирам в магазини. Видях един в ОЛХ , но ми се струва с голяма акция 20-40?
- hshopov
- разбира нещата
Пиши на sapuna той ги внася! 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- вече хвърля и на тежко
О.К. Благодаря
Това надхвърля бюджета ти, но си струва https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ди ... -7m-a18508. Ако колегата направи и лека отстъпка ще имаш истинска въдица и недай си боже някакъв проблем лесно ще бъде разрешен.
Пръчката че е хубава и е истинска въдица съм съгласен,но да те поправя-ако се случи нещо,проблема трудно ще бъде разрешен,освен с напасване и съвпадения,защото този модел отдавна не се произвежда и няма резервни частиmiro253 написа:Това надхвърля бюджета ти, но си струва https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ди ... -7m-a18508. Ако колегата направи и лека отстъпка ще имаш истинска въдица и недай си боже някакъв проблем лесно ще бъде разрешен.
А иначе е отлична въдица и за тези пари по-добро не може да се намери-ако нямах две седмици да съм я отнесъл...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Адвенчъра е хубава, здрава и качествена въдица. Няма никакво място за сравнение с поке-моке.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Това не го знаех. Моля да бъда извинен. Наистина ли вносителя няма резервни части за този модел?RAAZIEL написа:Пръчката че е хубава и е истинска въдица съм съгласен,но да те поправя-ако се случи нещо,проблема трудно ще бъде разрешен,освен с напасване и съвпадения,защото този модел отдавна не се произвежда и няма резервни частиmiro253 написа:Това надхвърля бюджета ти, но си струва https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ди ... -7m-a18508. Ако колегата направи и лека отстъпка ще имаш истинска въдица и недай си боже някакъв проблем лесно ще бъде разрешен.
А иначе е отлична въдица и за тези пари по-добро не може да се намери-ако нямах две седмици да съм я отнесъл...
зд.да питам какво значи аналог на тубертини,защото видях същата въдица на която пишеше тубертини вместо поке,и абсолютно друго е едно и също,на въдицата и ма тубертини а на калъфа покеDuO_manqn написа:Здравей, този е аналог на тубертини. Разгледаи FL falai с много по ниско тегло е.

Преди 2-3 години си търсих такъв адвенчър само,че на 8м.-звънях навсякъде където продават тики и се оказа,че всички он-лайн магазини които го продават пък звънят на Ал фишермен,който пък е официалния вносител на Тика.В крайна сметка звънях и на Ал фишермена,който ми обясни,че този модел вече не се произвежда,а и частите и е изцяло заместен вече от екслузива...miro253 написа: Това не го знаех. Моля да бъда извинен. Наистина ли вносителя няма резервни части за този модел?
Та така,но май темата не беше за тази пръчка,а....сори за спамчето

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
д.да питам какво значи аналог на тубертини,защото видях същата въдица на която пишеше тубертини вместо поке,и абсолютно друго е едно и също,на въдицата и ма тубертини а на калъфа поке
,
Има и поке такова.

Има и поке такова.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на отзовалите се. Ще се взима някакво поке-моке, пък каквото стане. До сега лових с колмик и стана като с тиката - резервни части няма след 1-2 години и какво правим тогава!? Е за какво да им пълня гушите и да се моля въдицата да е доживот нечуплива.