Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.2015
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.201
Ми явно го мъчи , че на неговите "перфектно" организирани "състезания" на декласираният му гьол се явяват яка група от преко сили шест човека а тук сто и кусур . Некакси килипиреца му е около нулата и всички които наистина правят нещо му чернеят ама якоmiro253 написа:...Колега, ако имаш някакъв проблем сподели го...

Пич , Димитре , mb4life , дръж се като мъж , ако ме разбираш какво искам да кажа де , а не като п... и кажи баш ти от какво не беше доволен и какво не те удовлетвори ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
форумни герои 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Виж сега , ако търсиш явна конфронтация до никъде няма да доведе . Не смятам да се занимавам с теб , най-малкото се съобразявам с форумните правила които не толерират расизма спрямо малцинствата . Съдейки по мненията ти като цяло явно нещо те мъчи , ама това си е лично твой проблем . Това че Сашо от своята позиция на организатор до някъде те толерира защото няма против критика която до година ще доведе до нещо ползотворно , ако и още преди състезанието , както и на миналогодишното не спря да страдаш без да се обосновеш защо , не се отнася и за мен . В случаят БАНа няма да те канонизира , вервай ми
Когато човек е мъж и критикува нещо обикновено застава зад мнението си и се обосновава , когато само си мисли че е мъж а си е жива ... , абе пуска емот иконки и пробва да бега по тъч линията 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
Угодия пълна няма.
Поздравявам Фиксер за организацията /и хората, които са му помагали/. Имах работа и не успях да дойда, надявам се да има и догодина в неработни дни... и всички, дето си говорим с тях по скайпове и имейли и са били и дори с децата, са много доволни.
Поздравявам Фиксер за организацията /и хората, които са му помагали/. Имах работа и не успях да дойда, надявам се да има и догодина в неработни дни... и всички, дето си говорим с тях по скайпове и имейли и са били и дори с децата, са много доволни.
- popitto1111
- новобранец
Мироо , не си последен , а първи от тия дето не взеха участиеmiro253 написа:Дайте да се разберем: Аз съм последен, защото не участвах.

- popitto1111
- новобранец
Каква е вероятността за следващите състезания да има и един ден тренировка преди състезанието?
По принцип е доста малка. Организирането на тези мероприятия ми коства доста лични средства. Не е изключено като цяло, но би повишило таксата....popitto1111 написа:Каква е вероятността за следващите състезания да има и един ден тренировка преди състезанието?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
И три дни да стоим, класирането ще е почти същото
Добре би било да се увеличи с един час времето за риболов, така и така сме там да се забавляваме по-дълго?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Да. И на мен миналата година ми се ревеше на последния сигнал. Щеше ми се някой да ме извика на БИС. 

- popitto1111
- новобранец
Не се и съмнявам ,че организаторите "отнасят" и част от разходите "на гърба си " , но това с повишението на таксата ми звучи оправдано - така да е ! Нека все пак празника трае по-дълго време, така и удоволствието ще е по-голямо, а кой ще е на първо или на последно място ...това нека да е само резултат от забавлениетоfixxer написа:По принцип е доста малка. Организирането на тези мероприятия ми коства доста лични средства. Не е изключено като цяло, но би повишило таксата....popitto1111 написа:Каква е вероятността за следващите състезания да има и един ден тренировка преди състезанието?

Проблема е, че таксата е определяща за много хора, а в същото време примерно наема за канала е 408 лв с ддс на ден. Това са по 2 лв. на ден на човек при 200 или по 4 лв на ден при 100 състезателя (при заявяването за наем за конкретните дати обаче, не е ясно дали записалите се състезатели ще са 10, 50, 100 или 200). Тоалетни, съдии, храна за тях и още сума неща, в които не ми се задълбочава в момента са си финансов фактор. Та нещата не са толкова прости за съжаление. Сигурен съм, че всеки би се радвал на двудневно състезание, с оглед на това, че резултатите биха били завишени с пътиpopitto1111 написа:Не се и съмнявам ,че организаторите "отнасят" и част от разходите "на гърба си " , но това с повишението на таксата ми звучи оправдано - така да е ! Нека все пак празника трае по-дълго време, така и удоволствието ще е по-голямо, а кой ще е на първо или на последно място ...това нека да е само резултат от забавлениетоfixxer написа:По принцип е доста малка. Организирането на тези мероприятия ми коства доста лични средства. Не е изключено като цяло, но би повишило таксата....popitto1111 написа:Каква е вероятността за следващите състезания да има и един ден тренировка преди състезанието?

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Точно това имаме предвид.така и така е платено за цял ден, а ловим само 4 часа. Болшинството сме свикнали- не е проблем dа дойдем по-рано и да си тръгнем по късно,т.е спокойно може да се лови 5-6 часа.fixxer написа: Проблема е, че таксата е определяща за много хора, а в същото време примерно наема за канала е 408 лв с ддс на ден....
Последно промяна от naskobo на Вто Сеп 15, 2015 3:13 pm, променено общо 1 път.
- dimmitov
- ще става разбирач
Колкото повече се различават правилата от тези на федерацията ,токова повече хора ще са недоволни.Защото в крайна сметка виждаш какви хора участват.Ако миналата година съотношението между аматьори и ПРО (състезатели) беше 50/50 , то тази ми се струваше че беше 80/20 а дори може да е било и 90/10 в полза на Про състезателите! Приличаше ли ви тазгодишното състезание на аматьорско? Аз поне за тази година не се сещам за по силно състезание от това с изключение на републиканското.И ако не беше съвпаднало със световното щеше да е още по силно.Така че на тези състеазния участват основно ПРО състезатели и едва ли ще приемат радушно едно предложение за 6 часово състезание.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Mисля, че колкото по-ПРО става това мероприятие, толкова по-големи ще стават претенциите и атмосферата ще се изгуби. Друг е въпроса,че любителите нямаме голям шанс в тази среда, но повечето не сме и с такива претенцииdimmitov написа:Колкото повече се различават правилата от тези на федерацията ...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Според мен 5 часа са оптималната дължина за това време на годината.
Като добавиш и 2 часа подготовка преди, и 2 часа награждаване след, и деня става доста дълъг.
Що се отнася до ПРО състезателите, ами те ще си ни бият винаги, независимо от ограниченията, независимо от продължителността и всички други магарии, които измисляме.
Миналата година обсъждахме вариант, награждаването да става след хапване и пийване. Според мен това е начина събитието да е повече среща с приятели и по-малко състезание.
ПП.
Хайде де, разкажете нещо за риболова! Научихте ли нещо ново? Как ловихте? Открихте ли къде бъркате?
Като добавиш и 2 часа подготовка преди, и 2 часа награждаване след, и деня става доста дълъг.
Що се отнася до ПРО състезателите, ами те ще си ни бият винаги, независимо от ограниченията, независимо от продължителността и всички други магарии, които измисляме.
Миналата година обсъждахме вариант, награждаването да става след хапване и пийване. Според мен това е начина събитието да е повече среща с приятели и по-малко състезание.
ПП.
Хайде де, разкажете нещо за риболова! Научихте ли нещо ново? Как ловихте? Открихте ли къде бъркате?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.