Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Негован
Негован
В 13:30 бяхме там.Докато направиме захранката и въдиците стана 14:00.Заметнахме без особени надежди и след 5-10 минути започна да излиза едър уклей.И така до 16:00 че колегата имаше някаква работа.Краиният резултат е по 30 тина рибета на човак.Излизаше на 2-2.50м дълбочина на пинки.Пиша го в успешни защото това са ми първите хванати рибки тази година 

Re: Негован
Бравоkaravelov написа:В 13:30 бяхме там.Докато направиме захранката и въдиците стана 14:00.Заметнахме без особени надежди и след 5-10 минути започна да излиза едър уклей.И така до 16:00 че колегата имаше някаква работа.Краиният резултат е по 30 тина рибета на човак.Излизаше на 2-2.50м дълбочина на пинки.Пиша го в успешни защото това са ми първите хванати рибки тази година

Никога на колене пред когото и да е.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Браво колега ,предполагам си бил на голямия гьол ,не на Санчо панса,едрия уклей си добър улов за сезона.А на Чепинци просто няма едър уклей ,там си е по -дребен размер,но като кълве няма празно.
Всичко може,но не всеки го можe.

Колега бях на големия на понтона.Но кълвеше много плахо и от взиране още ми се привиждат плувки

- fish slavi
- разбира нещата
Бравос ! И днеска се обаждаше едър уклей на Негован.