Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

Veleka написа:
DJONI RINGO написа:Ебати тъпотията-нужно ли е ?
Ако размислиш малко повече, може и да установиш, че не е чак толкова голяма тъпотията, колкото ти изглежда :wink:
Дали?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

mrenka написа:
topsoft написа:Знам, че се познаваме и сме приятелчета, но кому е нужно това? Престанете да казвате места публично. Месарите си четат и обезрибяват. Има си телефони за тая работа...
А дали местата винаги са точно тези :wink:
Ехе, Джони, ти май литна обратно и вече те е яд :lol: И хем се налови като хората 8)
Все забравям да те питам, ходиш ли за мренки по река Трент?
Немам време тука за мренки батка:)Яд да ме е трудно-аз разчесах крастата геройски и силово-нека има и за другите момчета:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

mrenka написа:Я, трябва ли да ти искам разрешение, за да напиша нещо?
Не, че е някакъв проблем, но си има неписани правила.Щом човекът е написал, че е ловил около Благоевград, значи е някъде от Б.поле до Симитли, ако иска сам ще уточни :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Svetulkata30
новобранец
новобранец

Мнение от Svetulkata30 »

Veleka написа:
Svetulkata30 написа:Малко инфо... вчера бях около Благоевград риболова беше тегав, два скобара /средни/, няколко добри мренки и няколко късания и откачания.
Браво колега. Радвам се, че и Зелен дол се е отчел с някоя риба :) Ще споделиш ли какъв риболов практикуваш и на каква стръв са уловени рибите?
На боло, осонвно 0,16, плувка 3гр. тип буренце, кука 14 дренан - червена, повод 0,12, стръв бял по два броя и троха от време на време, скобите и мренките са хванати на бели червей и един откачен скобар на троха!
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Не бе, Наско, не става въпрос кой къде бил ловил... Ясна е работата, всеки си крие местата, защото настанаха гладни откъм риба години по Струма . В един момент някой ми обяснява, че мене никой не ме бил питал нещо, та да не се обаждам. Взех, та се сетих за казармата и ми стана весело - и там правилото беше : "Когато разговаряш с мене, ще мълчиш".
Ако не бъркам, темата е "Инфо за р.Струма", демек кой, къде, кога, какво, на какво и т.н. Ако става въпрос за риболов на скобари, всички знаят в кои участъци на реката все още се срещат в изобилие, има и достатъчно клипове в тубата. Оттам насетне всичко е въпрос преди всичко на свободно време и пари за бензин, захранки, тояги, такъми.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Фен клуб скобар, случайно попаднах на един клип в тубата - как я карат вашите любими риби в братска Швейцария. Оказва се, че там скобарчо от 2007г. е защитена риба, каквото и да означава това.
https://www.youtube.com/watch?v=3MM92tcm9nM" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Като гледам обстановката, ще се капотосаме дружно :lol:
Още по - весело би било, ако тая река я преместят за 2 - 3 дена в нашата мила родина, да направим и ние клип с дрона, но с камера за нощно виждане, ле ле мале :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

Малко инфо от мен. Вчера в района на благоевград- една хубава мрена за 4 часа риболов. Хваната на троха. В участъка на реката буквално вреше от скобар, но не искаше да пипне. Водата беше относително мътна, но и доста топла, което според мен и беше причината за пасивността на рибите. След обяд отскочих до дефилето- само малки кленчета излизаха.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Пуснах тема с ревю за новото си боло. Пожелавам на всеки такава въдица!

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 8#p1333378" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле :)
Стартирах риболова при ниско ниво на река Струма, но перфектна на цвят. Тридесет минути по-късно от Агромах положиха големи усилия реката да потече с цвят на боза. Дори белият червей не помогна в мътилката. Помъчих риболова до обяд, събрах багажа и потеглих за Симитли. Там имах усещането, че се намирам на някоя друга река. Нямаше и помен от калта около Благоевград. Отне ми известно време да намеря рибите, но усилията си заслужаваха. В късния следобед на болонезата ми увиснаха няколко трофейни скобара :)
20150918_190328.jpg
20150918_190328.jpg (1.88 MiB) Преглеждано 1097 пъти
Така изглежда река Струма 20км. под Благоевград!!!
20150918_162140.jpg
20150918_162140.jpg (2.64 MiB) Преглеждано 1094 пъти
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Veleka написа:Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле :)
Колега само на бел ли ги лови
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

На Покровник днес пълна скръб.
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

Martin Mihailov написа:
Veleka написа:Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле :)
Колега само на бел ли ги лови
На Бело поле нищо не улових :) Симитлийските скобари се излъгаха на троха.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

калана и леко покачила ... първите 30 см се гледа дъното после си е кафева .... тва на зелендолския мост кои иска да оди да си знае
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Няколко дни до седмица реката няма да става за риболов. При Бобошево днес следобяд се покачи леко, но за сметка на това довлече пернишка мътилка и рибата я налегна тотална апатия.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Хайде гответе се че зимата идва който не е хванал през лятото скобари дано навакса през зимата. :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”