Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Дали?Veleka написа:Ако размислиш малко повече, може и да установиш, че не е чак толкова голяма тъпотията, колкото ти изглеждаDJONI RINGO написа:Ебати тъпотията-нужно ли е ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Немам време тука за мренки батка:)Яд да ме е трудно-аз разчесах крастата геройски и силово-нека има и за другите момчета:)mrenka написа:А дали местата винаги са точно тезиtopsoft написа:Знам, че се познаваме и сме приятелчета, но кому е нужно това? Престанете да казвате места публично. Месарите си четат и обезрибяват. Има си телефони за тая работа...![]()
Ехе, Джони, ти май литна обратно и вече те е ядИ хем се налови като хората
![]()
Все забравям да те питам, ходиш ли за мренки по река Трент?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Не, че е някакъв проблем, но си има неписани правила.Щом човекът е написал, че е ловил около Благоевград, значи е някъде от Б.поле до Симитли, ако иска сам ще уточниmrenka написа:Я, трябва ли да ти искам разрешение, за да напиша нещо?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
На боло, осонвно 0,16, плувка 3гр. тип буренце, кука 14 дренан - червена, повод 0,12, стръв бял по два броя и троха от време на време, скобите и мренките са хванати на бели червей и един откачен скобар на троха!Veleka написа:Браво колега. Радвам се, че и Зелен дол се е отчел с някоя рибаSvetulkata30 написа:Малко инфо... вчера бях около Благоевград риболова беше тегав, два скобара /средни/, няколко добри мренки и няколко късания и откачания.Ще споделиш ли какъв риболов практикуваш и на каква стръв са уловени рибите?
Не бе, Наско, не става въпрос кой къде бил ловил... Ясна е работата, всеки си крие местата, защото настанаха гладни откъм риба години по Струма . В един момент някой ми обяснява, че мене никой не ме бил питал нещо, та да не се обаждам. Взех, та се сетих за казармата и ми стана весело - и там правилото беше : "Когато разговаряш с мене, ще мълчиш".
Ако не бъркам, темата е "Инфо за р.Струма", демек кой, къде, кога, какво, на какво и т.н. Ако става въпрос за риболов на скобари, всички знаят в кои участъци на реката все още се срещат в изобилие, има и достатъчно клипове в тубата. Оттам насетне всичко е въпрос преди всичко на свободно време и пари за бензин, захранки, тояги, такъми.
Ако не бъркам, темата е "Инфо за р.Струма", демек кой, къде, кога, какво, на какво и т.н. Ако става въпрос за риболов на скобари, всички знаят в кои участъци на реката все още се срещат в изобилие, има и достатъчно клипове в тубата. Оттам насетне всичко е въпрос преди всичко на свободно време и пари за бензин, захранки, тояги, такъми.
Фен клуб скобар, случайно попаднах на един клип в тубата - как я карат вашите любими риби в братска Швейцария. Оказва се, че там скобарчо от 2007г. е защитена риба, каквото и да означава това.
https://www.youtube.com/watch?v=3MM92tcm9nM" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Като гледам обстановката, ще се капотосаме дружно
Още по - весело би било, ако тая река я преместят за 2 - 3 дена в нашата мила родина, да направим и ние клип с дрона, но с камера за нощно виждане, ле ле мале

https://www.youtube.com/watch?v=3MM92tcm9nM" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Като гледам обстановката, ще се капотосаме дружно

Още по - весело би било, ако тая река я преместят за 2 - 3 дена в нашата мила родина, да направим и ние клип с дрона, но с камера за нощно виждане, ле ле мале

Малко инфо от мен. Вчера в района на благоевград- една хубава мрена за 4 часа риболов. Хваната на троха. В участъка на реката буквално вреше от скобар, но не искаше да пипне. Водата беше относително мътна, но и доста топла, което според мен и беше причината за пасивността на рибите. След обяд отскочих до дефилето- само малки кленчета излизаха.
Пуснах тема с ревю за новото си боло. Пожелавам на всеки такава въдица!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 8#p1333378" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 8#p1333378" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле 
Стартирах риболова при ниско ниво на река Струма, но перфектна на цвят. Тридесет минути по-късно от Агромах положиха големи усилия реката да потече с цвят на боза. Дори белият червей не помогна в мътилката. Помъчих риболова до обяд, събрах багажа и потеглих за Симитли. Там имах усещането, че се намирам на някоя друга река. Нямаше и помен от калта около Благоевград. Отне ми известно време да намеря рибите, но усилията си заслужаваха. В късния следобед на болонезата ми увиснаха няколко трофейни скобара
Така изглежда река Струма 20км. под Благоевград!!!

Стартирах риболова при ниско ниво на река Струма, но перфектна на цвят. Тридесет минути по-късно от Агромах положиха големи усилия реката да потече с цвят на боза. Дори белият червей не помогна в мътилката. Помъчих риболова до обяд, събрах багажа и потеглих за Симитли. Там имах усещането, че се намирам на някоя друга река. Нямаше и помен от калта около Благоевград. Отне ми известно време да намеря рибите, но усилията си заслужаваха. В късния следобед на болонезата ми увиснаха няколко трофейни скобара

- Martin Mihailov
- учете се от него
Колега само на бел ли ги ловиVeleka написа:Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле
На Покровник днес пълна скръб.
На Бело поле нищо не уловихMartin Mihailov написа:Колега само на бел ли ги ловиVeleka написа:Вчера от 08.00ч до 12.30ч се направих "капо" на Бело поле

- prodigy666
- разбира нещата
калана и леко покачила ... първите 30 см се гледа дъното после си е кафева .... тва на зелендолския мост кои иска да оди да си знае
Няколко дни до седмица реката няма да става за риболов. При Бобошево днес следобяд се покачи леко, но за сметка на това довлече пернишка мътилка и рибата я налегна тотална апатия.
-
- разбира нещата
Хайде гответе се че зимата идва който не е хванал през лятото скобари дано навакса през зимата.