Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Баси му и сушата , даже водопада между Сърница и Доспат при дерето на "Кървав дол" е на 100 % пресъхнал ! Обаче водичката от стария чучур още си тече !GODzillata написа:.....
....некфо куту къ на Пафката му се одеше да лови марлини, ама пустата ебола го разкандардиса.![]()
С тия орки......хм......сийбаломамата...очаквайте скоро:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

А ся ако кажеш , че кът дофтор Дулитъл си хротуваш с гавединчетата и направо ще ми скриеш шапкатаG.Petkov написа:... споделят разни "видри"!...
Епа некога да съм го крилG.Petkov написа:...Ама верно ли ловиш и на плувка, на червей?????...
Тц , срещу некви 150 евраки си мааш перчемо неколко часа в яхта по атлантика , като хората са ти осигурили сичко , такъми , мезета и бира , тия вторите две срещу допълнително заплащане де . Ми снимки естествено че имаG.Petkov написа:И на какъв ем ги пробвахте ?
Едва ли с УЛ такъми, нали ?
Снимки, дали има?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Има Уклей точно в три основни реки у нас в Югоизточна България ! Караагач , Велека и Резовска. Видът на латински според колегата Дарвин от старата английска школа , е от рода Chalcalburnus , а вида е ChalcoidesПавел Иванов написа: ......Как напъпли здраво уклея и аз го напъплям душманскатаМесарството в мен проговаря
![]()
![]()
![]()
Тц , срещу некви 150 евраки си мааш перчемо неколко часа в яхта по атлантика , като хората са ти осигурили сичко , такъми , мезета и бира , тия вторите две срещу допълнително заплащане де . Ми снимки естествено че имаG.Petkov написа:И на какъв ем ги пробвахте ?
Едва ли с УЛ такъми, нали ?
Снимки, дали има?
Това се нарича Брияна , което пък не е баш Уклейката от вида Alburnus alburnus ! Значи риболовците у нас по вътрешните водоеми ловят на леко уклейка и за по кратко му викат уклей ! Даже и на пръскача , му викат пак Уклей , коeто пък на латински би трябвало да е от вида Alburnoides bipunctatus
- Павел Иванов

Безмерни са страданията и епичен стоицизма ти , о Триасе
Не за модератор , а за великомъченик си ти създаден смятам

Не за модератор , а за великомъченик си ти създаден смятам
Павел Иванов
Павел Иванов
-
dantho.mihov
- Модератор

Яяяя, това трябва да си го чел някъде. Но едва ли си посещавал последните две места. Особено Резовска река. На картата е подчертана някак си дебело, но в действителност е мъничка рекичка. В отделни участъци е широка до 2 метра. В района на М.Търново през лятото с джипката съм я преминавал неволно и съответно се озовавах в турско неволно.Trias написа:
Има Уклей точно в три основни реки у нас в Югоизточна България ! Караагач , Велека и Резовска.
Има риПка да, но тя е от устието на морето до с. Сливарово.
Не се заяждам, просто информация.
- G.Petkov

Жесток филм тече сега по Канал 1 на ТВ - "Вилна зона" на Георги Мишев !!!!!!
Заедно с "Дами канят" /най-антифеминистичния филм, който съм гледал/, "Матриархат", "Селянинът с колелото" и други на същия автор, както и най-добрия BG филм - "Двойникът" на Н.Волев и братя Мормареви са най-доброто за едни отминали 45 години
.
Особено "Двойникът" съм го гледал десетки пъти, знам всички реплики и не мога да се откъсна от филма, щом го пуснат !
Ама, това са стари работи - сега има други, по-различни ценности,
Фейсо например
!
Заедно с "Дами канят" /най-антифеминистичния филм, който съм гледал/, "Матриархат", "Селянинът с колелото" и други на същия автор, както и най-добрия BG филм - "Двойникът" на Н.Волев и братя Мормареви са най-доброто за едни отминали 45 години
Особено "Двойникът" съм го гледал десетки пъти, знам всички реплики и не мога да се откъсна от филма, щом го пуснат !
Ама, това са стари работи - сега има други, по-различни ценности,
Фейсо например
- G.Petkov

Павел Иванов написа:... Ми снимки естествено че има ...
Е, аз не се и съмнявам, че има,
Ама в Прехода няма, бре Павле
За това ръчкам, ама файда няма
Не поддаваш, да го ева
Виж, даже Митев вече дава да излезе по някоя снимка - за изплакване на окото,
Пък ти все се назлъндисваш!
Дай поне едно фото как ги жулиш уклеите
И аз обичам уклейче, ама дребно, че да го препържа и да му стопя костиците - и го ям цялото, без да пробирам !
Какво стана с печурките - изяде ли ги ?
- Павел Иванов

Или както е казал народа "кон да му го тури , крачка назад прави"G.Petkov написа:...Не поддаваш, да го ева ...
Е то това оставаше , албум с уклейки да си правяG.Petkov написа:...Дай поне едно фото как ги жулиш уклеите...
Утре ще е . Съвета реши да престоят още ден под слънцето . Кът ги пекне буля да ги фотна ли ?G.Petkov написа:...Какво стана с печурките - изяде ли ги ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Жоре, това вече много трудно го издържам...G.Petkov написа:Жесток филм тече сега по Канал 1 на ТВ - "Вилна зона" на Георги Мишев !!!!!!
Много съм притеснен от задаващата се бежанска вълна от Турско. Ако бъдем точни, това не са бежанци, а нагли икономически емигранти мъже във възрастова граница 20-30г. и то много нагли...
Днес пътувайки по магистрала Марица видях две групички придвижващи се пеша в аварийната лента към София. А, държавата спи и спи.., ако въобще има такава...??
Кирето ще се окаже в най добро положение, щото в северозападнала Б-я никой не ходи, няма и да ходи, таме само мухи, комари, оси и др. пиещи кръвчицата на останалите таме хора..
Напълно ми е ясно, че никой от те богати емигранти не ще и да стъпи в Б-я, ама след като Унгария затвори границите си, оне ще трябва да вървят през нази... Дали държавниците ни ще реагират на заплахата? Дали утре ще се поздравяваме с Буйрум или Аллах Акбар ?? Само времето ще покаже и националното ни чувство де... Определено консултативен съвет за НС се събира при оня педал Плевнята при маловажни събития, ама не и сега???
Ако, аз бях на мястото на Бойко Борисов, щях да затвора ГПП Кап.Андреево и да пратя цялата полиция и жандармерия + платената ни войска да охранява суверената ни БГ граница и да стреля на месо, ако се наложи...., щото последните спят по поделенията срещу 1000 лв. заплата, Е, да свършат и те нещо...
Това е авторитет и значимост- никой не може да стъпи на суверената ни земя без разрешение, така беше преди 25 г. кога служих в БГ армията, тогава който граничар убиеше пришълец, получаваше награда- 2 м. домашна отпуска....
Най хубавото е, че идва зима, а тия не са като нашите пенсионери- да издържат на студено със 70 юро месечна пенсия..., та ако държавата не потреби нашите данъци, ще се събират трупове от улицата.....
п.п.п Извинете ме за тегавото мнение, щото това не е в темата на прехода,, ама темата е свободна и всеки може да пише кВото иска... Я, мислЪ, че проблема е толкоз значим, че може да ни погуби като нация и държава, затова го споделям....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Vid написа:... никой не може да стъпи на суверената ни земя без разрешение, така беше преди 25 г. кога служих в БГ армията, тогава който граничар убиеше пришълец, получаваше награда- 2 м. домашна отпуска...
Якооооооо....утепаш 10-на и мое да викаш "Уво" веднага!
За орките си прав, куту скакауци са...безкръвно ша ни мюсюлманизират...кото не е станало за 5 века, ся май ша стани за 5 години...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Човека си го каза ясно и директно.
Фен съм на Орбан.
Фен съм на Орбан.
Терористичната заплаха е едно нещо, но има и друго предизвикателство - интеграцията на мюсюлманите. В Европа това не се случи. Съществуват паралелни общества, които съществуват едно до друго. Не отричам правото, на което и да е общество да функционира по този начин! Но, ние в Унгария, не желаем да вървим по този път. Мюсюлманите имат тотално различен от нашия подход към живота. С тях ние въобще не може да се състезаваме. Не сме конкурентоспособни. Ако, ние християните оставим мюсюлманите да се състезават с нас на континента, ние ще бъдем победени, това е чиста математика!", казва още унгарският министър-председател. /БГНЕС
- GODzillata

Абеее...за сичко си има лек:

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Решава хиляда проблема в секунда, а?GODzillata написа:Абеее...за сичко си
- GODzillata

Яла те къ да не се крадат крушки от входа:

- Bigmarlin
- сериозен играч

Няква идея къ да го махна това.Постоянно ми излаат некви предложения за подкрепа на бежанци у гуглето.Уж имам адд блок у мозила
....Май са махнаха от само себе си.....