Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
А сега кой сезон сме мислишmiroki написа:Пфу, то лятото повече даваше.

wikipedia написа: Лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо ) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо )
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колега nnnnnnn в Приморско можеш да пробваш на Буната на Перла и на пристанището им.Утре ще имам работа на там и аз ще ги търся в този регион.
Иначе днес рибата си папаше доволно, макар че леко се назлъндисваше и не гълташе на дълбоко.Участвах и в нова дисциплина , птичи лов на бомбарда
имам предвид че се завъртяха 2-3 чайки и в момента в който бомбардата падне във водата започваха да папат червея ,реят се и после рязко се стрелват и бам червея го няма ,такова нещо за първи път ми се случва но поне не го правеха само на мен , а всички колеги около мен го отнесоха.Колко гадно прозвуча а
Въпреки всичко финиширах с 34 риби от 06:00 до 11:00

Иначе днес рибата си папаше доволно, макар че леко се назлъндисваше и не гълташе на дълбоко.Участвах и в нова дисциплина , птичи лов на бомбарда

Въпреки всичко финиширах с 34 риби от 06:00 до 11:00

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
Pe6o_Tikvata написа: Въпреки всичко финиширах с 34 риби от 06:00 до 11:00
![]()

Колега сменяй ника на Pe6o_Zarganata направо

Кранево,днес.С триста зора 3 риби хванати между 8 и 10ч.Чудесно време с лек ветрец и вълничка.Стартирах в 6 и настоявах до 11.
Има една приказка, като тръгнат децата на ичилище тръгва и заргана. Вече тръгнаха. Ама зарганата тука не.
Аз края на юли , началото на август хващах между 2 и 4 всеки път, като ида. Само, че това не се брои за добър улов. В най-големите жеги.
А сега същата работа.
Аз края на юли , началото на август хващах между 2 и 4 всеки път, като ида. Само, че това не се брои за добър улов. В най-големите жеги.
А сега същата работа.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Днес стартирах с първия зарган за сезона-40см.,на пъвърхноста,но само един малко късно отидох,другите заргани които видях да се изкарат бяха по малки,на първа.
-
- новобранец
От 6 до 8 -12бр. Несебър
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Най -накрая минах 10 броя таз година.Тва нови машини,тва плетеняци и все моя кумир Тиквата е яко напред.Не става с плетеняк само,явно иска и акъл. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Та както казваше баща ми , слепите вълци господ ги храни
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Ето малко прясно инфо от мен.Днес на голямата агалина след созопол 20 риби от 7 до 10.Имаше и доста добри икземпляри.Рибата си кълве добре и утре пак съм там 

-
- новобранец
вчера на шабла 20-на риби рано сутринта, после умря
И аз се разписах за тази година с 6 риби, приличен размер на 20.09 на Паметника-Тюленово, на следващия ден ... ЗЕРО!
П.С. Иначе Пешо си е майстор, доказал го е тук
П.С. Иначе Пешо си е майстор, доказал го е тук

- sardina
- научил се да хвърля
Въпреки , че ще се дублирам с информация за района на Тюленово, все пак ще споделя. В събота след обед само 9 броя, но последната беше около 52-55 см. В неделя докато си пиех кафето до 10 часа, някой колеги /Бисер и Милен/ направиха по 15-20 броя. Включих се в битката , но повече наблегнах на вербуване на ново попълнение /синковеца/ в редиците на джедаите с мач пръчки. До към 16 часа направихме 20 броя, от които 4 бр. на новобранчето. После се преместих при колегите и за час и половина дръпнах още 16 броя.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Днес и аз открих сезона,дестинация Ной от 06:30 до 08:30ч. само един приличен зарган.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.