Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
нещо ново колеги ???????????????
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Нищо ново, плуват из язовира огромни шарани и амури.. всичко по старому )ttboy написа:нещо ново колеги ???????????????
-
- вече хвърля и на тежко
Е сега се върнах от там три дни четири стоики 12 риби излета перфектен!
Не се променят само най-глупавите
- S.Koychev
- разбира нещата
И аз бях на Воденския с авери,дръпнахме няколко шарана
Ribarche
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
Три дни бяхме с приятели на язовира,ловим само на спининг и дръпнахме някой и друг костур + няколко маломерни щучки и бели рибки.
За съжаление днес когато излязохме видях че едното гребло на лодката е изпаднало......обикалях доста да го търся но не би.
Молбата ми е,ако някой го е намерил да драсне едно ЛС .......Ще черпя много!!!!
Поздрави!
Три дни бяхме с приятели на язовира,ловим само на спининг и дръпнахме някой и друг костур + няколко маломерни щучки и бели рибки.
За съжаление днес когато излязохме видях че едното гребло на лодката е изпаднало......обикалях доста да го търся но не би.
Молбата ми е,ако някой го е намерил да драсне едно ЛС .......Ще черпя много!!!!
Поздрави!
Имаше добър риболов, каракуди и бабки.
На плувка се ловеше добре, но на дъно нямаше голяма слука. Рибата тръгна, само трябва упорство и добра захранка.
Последно промяна от топлия на Пет Сеп 25, 2015 2:22 pm, променено общо 1 път.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодарение на Жорката, успях да се изкефя почти на макс по време на този прекрасен излет! Чуден риболов на едра каракуда, бабушки, тук-там по някое бонусче, имаше и рънове и откачени риби, както и много и все хубави емоции. Жоро, благодаря за хубавия излет, както и за наученото от теб!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
Бяхме на Воденския два дни с авери,нямахме никакви удари на шаран ,на фидера три дребни каракудки,абе пълна трагедия и около нас колегите и те така
Ribarche
Колега ти ме уби! Аз смятах да ходя нататък обнадежден от последния си риболов, който беше супер. Ще изчакам да минат дъждовете, тогава ще отида.
- S.Koychev
- разбира нещата
Събота и неделя бяхме с авери на лудницата,на косъм капо,на фидера 3/4 каракуди,на рибка капо ,на спининга 3 костура,многооо тегав риболов.
Ribarche
Едър костур излиза добре и на по няколко земни на на-едра кука на дъно, горен монтаж, така се замята по-далеч зад водораслите. Бяла риба излиза през ноща, ако мястото е "добро" иначе ги чакайте надвечер и рано сутринта - стръв умряла рибка без глава /опашка/, същия монтаж като костура, най-голямата 1.5 кг. Това от преди 2 седмици.