Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- dancho.danev
- научил се да хвърля
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Здравей Данчо !
Швейцарските костури не издържат на "къца - кълве".

Швейцарските костури не издържат на "къца - кълве".

- daniel defoe
- разбира нещата
- sa4kov
- научил се да хвърля
Ааа.... да се похваля и аз с новите си придобивкиии

мерси на Къцата и за подаръчето
наздраве! 

мерси на Къцата и за подаръчето

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- къца - кълве
- сериозен играч
Няма от какво да се срамуваш.Договорихме цената и аз реших да ти направя подарък без да си го поискал.Не исках да обявявам,че ще има подаръци да не си помислите,че искам по този начин да пробутвам воблерите си.Направих известни количества,които не се харесват от хората,но рибите много ги тачат.До изчерпване на количествата ще бъде така.sa4kov написа:Ааа.... да се похваля и аз с новите си придобивкиии![]()
мерси на Къцата и за подаръчетоназдраве!
- sa4kov
- научил се да хвърля
къца - кълве написа:Няма от какво да се срамуваш.Договорихме цената и аз реших да ти направя подарък без да си го поискал.Не исках да обявявам,че ще има подаръци да не си помислите,че искам по този начин да пробутвам воблерите си.Направих известни количества,които не се харесват от хората,но рибите много ги тачат.До изчерпване на количествата ще бъде така.sa4kov написа:Ааа.... да се похваля и аз с новите си придобивкиии![]()
мерси на Къцата и за подаръчетоназдраве!
Къца баце да не ти дреме кой кво мисли фактите сами говорят за себе си... а те са че творенията ти са любимо лакомство за рибоците.. ням търпение и аз да ги понамокря тия дни

пс: не се срамувам , изчервявам се

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- Vid
- кандидат преподавател
Кръстьо, сЯ да те питам, дали вече направи някой и друг щукарски воблер, че сезона на щуколова почва...
Имам в предвид оня най големия с жълтата окраска де е на втората снимка в горния пост?? На то воблер спуках костура в едно блато, ама пак казвам, че воблера въпреки че е плаващ е много лек и дистанса, който правя с него е не повече от 20 м.... Има ли развитие при този воблер??
Имам в предвид оня най големия с жълтата окраска де е на втората снимка в горния пост?? На то воблер спуках костура в едно блато, ама пак казвам, че воблера въпреки че е плаващ е много лек и дистанса, който правя с него е не повече от 20 м.... Има ли развитие при този воблер??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
Няма нужда да го пипа в лекотата му е чара ,който кефала/и не само/ много обожава .Vid написа: ама пак казвам, че воблера въпреки че е плаващ е много лек и дистанса, който правя с него е не повече от 20 м.... Има ли развитие при този воблер??
И дистанцията която се постига с него е повече от 20м.съвсем достатъчно за каквато и да е риба.
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
- къца - кълве
- сериозен играч
На девети май тази година бях готов с тежките воблери.Известно време ги пазех и отказвах да ги продавам.Сега са ми останали от големите 17,50 грама,17,20 ,20,00 19,00 16,30 20,10 18,40 и от малките 10,60 грама.Споделям мнението на pike13 ,но щом искаш тежки заповядай.къца - кълве написа:Тези съм направил специално за теб.Vid написа:Къца, ония големите ти и много леки примамки с хубава игра, дали ще ги видим по утежнени и летящи надалече? Или това остава като задача за следващата зима?
Питам, щото тия "бълхи" де последно ги презентираш, ама ич не са в темата на моя риболов...

п.п. При цитата не излезе снимката на воблерите,можеш да ги видиш на 58 ма страница.
- къца - кълве
- сериозен играч
Видьо...ооо !
Видя ли тежките воблери на 58 ма страница ?
Видя ли тежките воблери на 58 ма страница ?

Къца на два от твойте воблери ми се счипи лопатката , ти си пратил резервни , но няма да е зле да опишеш процедурата по замяната им.
Също така на големият воблер забелязах, че има перфектна дупка около 3мм на корема , пълни се с вода от там. Това нарочно ли е ?
Също така на големият воблер забелязах, че има перфектна дупка около 3мм на корема , пълни се с вода от там. Това нарочно ли е ?
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
- къца - кълве
- сериозен играч
Не е нарочно.Прати ми адрес и телефон на лични за куриерите и ще ти изпратя три воблера за моя сметка.del4ev90 написа:Къца на два от твойте воблери ми се счипи лопатката , ти си пратил резервни , но няма да е зле да опишеш процедурата по замяната им.
- dancho.danev
- научил се да хвърля
Най после дойде време и на щукарските воблери. Днес сутринта им направих първи изпитания. Имаше и резултат:

Хубава мерна щука

Метъра в къщи показа точно 70см
Воблера играе страхотно, но е доста лек и дистанцията е слаба
Заради ниското си тегло при пауза във воденето се издига много бързо. Според мен завишаването на теглото до неутрална плаваемост би било само от полза.

Хубава мерна щука

Метъра в къщи показа точно 70см

Воблера играе страхотно, но е доста лек и дистанцията е слаба

- къца - кълве
- сериозен играч
На Швейцарския пазар се налагаме тотално.
С предишното си изказване del4ev90 ме притесни за малко ,но като си поръча още четири воблера и каза,че преди да счупи лопатките е хванал много риба,вече съм спокоен. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Така Данчо !dancho.danev написа:Най после дойде време и на щукарските воблери. Днес сутринта им направих първи изпитания. Имаше и резултат:
Хубава мерна щука![]()
Метъра в къщи показа точно 70см![]()
Воблера играе страхотно, но е доста лек и дистанцията е слабаЗаради ниското си тегло при пауза във воденето се издига много бързо. Според мен завишаването на теглото до неутрална плаваемост би било само от полза.
Радвайте се в Швейцария на къца - кълве,че в България са ни грозни.Отгоре на всичко се притесняваме,че ако хванем такива риби ще смачкат пластмасата.