Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Повече инфо за яз.Пясъчник тук - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... start=1110" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
И наслука!
И наслука!
-
- научил се да хвърля
Колеги някой дали може да ми каже къде се намират тези военни (бивши) ,минавало се през с.Беловица и когато се появява борова горичка се минавало през нея и се стига на язовира на 7-8 метра дълбочина.Ако някой знае пътя нека бъде така добър и ако може със гугъл мапс да ми помогне и да маркира пътя.Мерси предварително. 

Места там трудно се намират. Почти всички лодки се пускат оттам на вода и е лудница. Минава се през Беловица, ако идваш от Красново. Това е пътят, който започва с асфалт и продължава с макадам. Като тръгнеш по него, вляво има един стълб с качено табло на него и след това се виждат полусрутени постройки.
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Мерси.Тогава дали може да ми препоръчаш друго място по спокойно и пак със дълбочини?
Проблемът не е в намирането на добро място, а в намирането на свободно място. По- свободни са местата в Староселския ръкав, но то е защото по-трудно се стига до тях. Аз ловя от лодка не не знам къде да те насоча - като дойдеш се ориентирай по колегите. До добри дълбочини се стига с разпъване.
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Мерси за информацията жив и здрав да си и много големи рибоци 

-
- новобранец
Какво става на Пясъка,кълве ли,не кълве ли,никой не пише,да не изловихте рибата там 

От понеделник до събота на староселския ръкав много слабо,предимно дрени шаранчета обаждат рядко нещо по едро,като цяло много слаб риболов на всички биваци около мен,днес излезна един приличен шаран 4 кг другото е дребосък,костура също взима слабо,само на рибка на силикон почти не пипа.Каракуди 20 за 6 дни.нещо стана след дъждът миналата седмица и рибата спря да дава.
Това е от мен
Това е от мен
За два дена от скалите на староселския ръкав, трима човека 2 слънчеви и 1 костурленце. Не знам как е на дупката, някой може да пише.
-
- ще става разбирач
дайте малко инфо бе... вчера беше много зле, костура го напипаха точно след бетонния праг под кулата... днес как беше ?
късмет работа . .
-
- новобранец
Много Зле.Нямаше го.
-
- новобранец
Инфо от 22,23,24-ти: Костура е групиран, ако го уцелиш изпълваш нормата за час и половина два, ако ли не се хващат по 3-4 на ден ако имаш късмет да не си капо(това от брега, от лодка незнам). Шаран не кълве, дори маломерките са твърде епизодични, въпреки че буквално ти скачат в краката, каракуда и разни други- същата работа, има ЧУДОВИЩНА популация костурчета, ако някой се чуди защо има толкова умрели по брега - самоубиват се изскачайки на пясъка, има обаче и доста друга умряла риба, причина незнам.
-
- разбира нещата
Здравейте приятели. Преди 2-3 дни е района на дупката баща ми си е забравил куфарчето с такъмите и е на прага на инфаркт. Моля ако някой го е намерил да се свържи с мен. Ще има парична награда. Такъмите в него не са били на особенно голяма стойност, но са със сантиментална стойност. Възможно е да е бил разпилян, понеже го е забравил на тавана на колата и най-вероятно е паднал от там. Благодаря ви !
Последно риболова на стената разрешен ли е, както и около "кулата" ?
Някой с инфо дали са тръгнали раирани разбойници /костур/ от брега.
Някой с инфо дали са тръгнали раирани разбойници /костур/ от брега.