Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Махни снимките, че следващия път ще снимаш само люспи и кокали.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай ги на скакалец
Всички тези кленове са имали в родата по един дядо, който е падал там и съм го хващал на скакалец или щурец.
Явно така си върви света, защото аз от тате знам, че онези пък кленове, са имали по един дядо, който той е хващал на скакалец.

Всички тези кленове са имали в родата по един дядо, който е падал там и съм го хващал на скакалец или щурец.
Явно така си върви света, защото аз от тате знам, че онези пък кленове, са имали по един дядо, който той е хващал на скакалец.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами вижте сега, колеги, ако споделяхте повече, можеше "дашните" места да са заети от мухари и спинингисти, а не бракониери и тумбаци
- kostura_24
- ще става разбирач
Някой да има инфо за Кътина,че мисля тия дни да си пробвам късмета там,благодаря предварително.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Ама не си пробвал с бомба..........е,ослушвай се.geibriel написа:Не мисля че ще имат успех с улова аз от доста време упорствам на всякакви видове стръв воблери блесни клатушки и т.н. рибата държи най недостъпната точна на бетонното курито и е почти невъзможно да се улови там редовно ходят и парашутисти но не съм виждал да хванат нещо

Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моля ако някой има път покрай панчерево утре да снима митинга на преливника
аз бих тръгнал от сега с последния рейс 1ца,но съм на работа....но пък после 4 дни...

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Стига сте бъзикали човека, бре
!
Още по времето на моята младост,
В участъка до шлюза на стената и долу в преливника всяка есен можеха да се видят големи кленове и шарани излезли на повърхността да се нагреят на слънцето.
Верно, че има много душмани на рибите, ама там е малко трудно за бутален бракониеризъм
!
Много народ върви по и край стената.
Взрив до язовирна стена - много екстремна дейност е това
!
Особено при сегашната напрегнатата ситуация с т.н. мигранти.
Виж някоя мрежа може да пуснат в преливника!

В участъка до шлюза на стената и долу в преливника всяка есен можеха да се видят големи кленове и шарани излезли на повърхността да се нагреят на слънцето.
Верно, че има много душмани на рибите, ама там е малко трудно за бутален бракониеризъм

Взрив до язовирна стена - много екстремна дейност е това

- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да споделя и моя излет на Челопечане от сряда. Значи отидохме към 8:30 и почти нямаше места. Разчистихме си едно и почнаха да излизат редки костури до към обяд и след това като понапече риболова стана много труден. Дори с много мъка успявахме да си хванем средни слънчевки да хвърлим за щука.
На сонара показваше че рибата е ниско долу на 6-8м но не беше много активна. Само дребосъците се прокрадваха по високо и разни уклейчета.
На всичкото отгоре бях забравил бирата в камерата....
На сонара показваше че рибата е ниско долу на 6-8м но не беше много активна. Само дребосъците се прокрадваха по високо и разни уклейчета.
На всичкото отгоре бях забравил бирата в камерата....
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
- koko_alfata
- новобранец
Как може да отидеш на риба без бира ?G.Petkov написа:Стига сте бъзикали човека, бре!
Верно, че има много душмани на рибите, ама там е малко трудно за бутален бракониеризъм!
Взрив до язовирна стена - много екстремна дейност е това!

Колкото повече набира,толкова повече набира........
-
- новобранец
Споко,на Пънча долу на преливника риболовци нямаше,минах сутринта към 7ч. и на връщане 14ч. може би жегата си е казала думата.А между другото направих малко бабушколов,само това кълве.Бях хвърлил и една тапа, но за съжаление удар нямаше.Кълве основно на жито, на цървяк епизодично, костур не пипа,инфо от постоянното присъствие, костур давало привечер на местно рибе на стената.Това е от мен и наслука.
- Прикачени файлове
-
- 025.jpg (214.03 KiB) Преглеждано 1830 пъти
-
- 024.jpg (553.53 KiB) Преглеждано 1830 пъти
Щука ще пипа все по- рядко, изяде се във всичките и размери. Не мога да не споделя колко народ това лято ми обясни по един или друг начин, че прибирайки всичко уловено спасява езерото от тотално обезрибяване. Нагледах се на снимки с по 3- 5 щуки натръшкани по брега или в мивки, та си мисля че играта скоро ще свърши.
-
- новобранец
Е ми това е,и аз да се наканя да хвърля за щука /врочем от 40г. не съм ловил този хишник/ и те да свършат.Утре ще направя втори опит, пък какво сабя покаже..........niki71 написа:Щука ще пипа все по- рядко, изяде се във всичките и размери. Не мога да не споделя колко народ това лято ми обясни по един или друг начин, че прибирайки всичко уловено спасява езерото от тотално обезрибяване. Нагледах се на снимки с по 3- 5 щуки натръшкани по брега или в мивки, та си мисля че играта скоро ще свърши.
-
- разбира нещата
Ето и от мен някоя снимчица на рибки заловени около София.Няма да публикувам всички снимки тъй като има хора със слаби сърца...
- Прикачени файлове
-
- kljnjkhn777 119.jpg (113.19 KiB) Преглеждано 1644 пъти
-
- kljnjkhn777 112.jpg (53.51 KiB) Преглеждано 1644 пъти
-
- kljnjkhn777 115.jpg (70.58 KiB) Преглеждано 1644 пъти
Ходихме семейно до Южния парк и взех една пръчка да помяткам, докато жената разхожда детето. Похвърлях до едни лилии, че би трябвало да държат риба, ама нъцки.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Добре гледано гьолче Оги,личи си по рибите
,на такива места ще си правим кефа за напред.
Ако дадеш и жокер къде е,а за снимките пускай ги,вече сме взели допинга

Ако дадеш и жокер къде е,а за снимките пускай ги,вече сме взели допинга

Всичко може,но не всеки го можe.