Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Аз не знам такова нещо. Не съм и пробвал де. Водорасли има ли още?
Колега Раев ,,благодаря,,.Слуховете са полу реални.намали килограмите на полвина.Ще го проверим през почивните дни.

- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Дунава развърза кесията. Дава 

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Почивните съм на едроORadev написа:Колега Раев ,,благодаря,,.Слуховете са полу реални.намали килограмите на полвина.Ще го проверим през почивните дни.![]()
![]()

През седмицата ще ги пробваме другите разни, хем и Кутинчев да събере материал за показване...дойде времето на хванатите

Поздрави и наслука!
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Здравейте колеги ,някой да има инфо за Баниска.Чува се че концесията била отнета .Ако някой знае нещо
Аз съм пас, болни сме.
Качвайте снимки да плакна окото поне....
Качвайте снимки да плакна окото поне....
Този уикенд бях на Бръшлен с нощувка пълно капо ,много водорасли има още
колеги някои да е ходил тия дни на Дунав имали още водорасли
мисля утре да пробвам ама се двоумя между мартен и мечка някакво инфо благодаря предварително
-
- новобранец
Днес на Батин,в края на острова на най-дълбокото водорасли бол-на петата минута линията е почти на брега.Един удар на вкисната царевица-ялов.Другото-попчета.В 19:30 падна мъгла-това не го очаквах.Оказва се- риболова - за сега невъзможен.Даже и промишлените рибари почиват.
Здравейте,днес на Корабната от 8и30 до 11 и30 се получи динамичен риболов.Захранка и аромати ВДЕ.Започнаха косатчета,платички иедна ,,дърта баба,,.Починах за утрешния работен ден.Резултата 16 косата 3 платички,,педя,,и бабата,има за бира с ПРИЯТЕЛИ. Водорасли има още на ,,дъно,,Лових на фидер с 50гр. кошничка.Това е
пс. В събота под Х.РИГА 3 косата и 2 попчета.Започва се така ,че успех на всички риболовци

а за това какво ще кажете
не знам от къде е рибата, но предполагам ,че е от локвите който се образуват след като се оттегли водата от малкия Дунав това е между Бръшлен и Нова черна
ИЗрод,,и,, нямам думи.
Този или тези са за затвора.sinbad написа:не знам от къде е рибата, но предполагам ,че е от локвите който се образуват след като се оттегли водата от малкия Дунав това е между Бръшлен и Нова черна