Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Напълно съм съгласен с колегата Тоsho_k_и добавям,че дойде рядко културен човек от охраната на мидарника,който съвсем учтиво Ни помоли, да напуснем акваторията на мидарнирниците,защото Собственика им ни наблюдавал и ....!!!!Благодарско за разбирането!Колкото до улова, прав си,ще уточня размера на зъбатите със фотка.По същото време обаче,пред Ахтото са го помляли!Браво на колегите накъртили по 15-20гк сафрид !!!НАСЛУКА на всички въдичари!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пред Лозенец и Царево от два дни убиват сафрида и чернокопа. Навсякъде, по-много.
Болата - неделя.
Много риба, от 23 до 28 (всъщност до не знам кой метър) метра.
Рибата се държеше по средата на слоя. Масово даваше между 7 и 11 часа. След това разходка, търсене и по 1 - 2 риби, които вече се намираха на доста по голяма дълбочина (33+ метра), слезли на дъното и не бяха така активни.
Лодки много, но колегите бързат да ловят, затова ги няма пред компютрите.
Много риба, от 23 до 28 (всъщност до не знам кой метър) метра.
Рибата се държеше по средата на слоя. Масово даваше между 7 и 11 часа. След това разходка, търсене и по 1 - 2 риби, които вече се намираха на доста по голяма дълбочина (33+ метра), слезли на дъното и не бяха така активни.
Лодки много, но колегите бързат да ловят, затова ги няма пред компютрите.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
А аз да добавя,че в района на Шкорпиловци и Бяла няма абсолютно нищо!!!Водата е още топла...за първи път излизам капо!!!Явно играта е на север.
- st_beer
- ще става разбирач
Това е от днес до острова св.Иван около мидените ферми. След обяда вдигна гадна вълна и който не може да държи минава на резервен вариант в залива пред санта марина на тихо и спокойно за попчета и тук там барбуни. Аз съм доволен от изминалия ден

Последно промяна от st_beer на Вто Сеп 22, 2015 12:32 am, променено общо 1 път.
Hobie Mirage Outback
Евксиноград двореца 18-20ти метър направих кило и полвина, но си трискаше търсене със сонара. Колегата без сонар е с полвин кило. Всякакъв калибър. За надвечер става въпрос. Тука са едрите

- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Аз рибата ще я купя от магазина,ама пустата му краста как ще я начеша
повечето от нас си почиват в морето,а пък колкото риба-толкова!

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Ами,човек като поседи известно време пред телевизора или компа и го стегне шапката и отива на кафе да разтовари.Ама и от кафета го стяга шапката и тогава отива и си купува лодка и двигател за няколко хиляди за да си хване две кила сафрид,дето му излизат по ...? лева килото.Ама той живота е един.И по левче да го купуваш сафрида,живота ти пак си отива.Правете си кефа,без да пресмятате в левове... 

Иначе по темата, вчера района на Болата - може би към 100+ лодки, до обед хванахме 17 кила и като напече отидохме на сянка ....
Чернокопа, който набарахме беше съвсем приличен... но до там 

Това от къде го наскубахте?tosho_k_ написа:Чернокопа, който набарахме беше съвсем приличен... но до там
Маслен нос. Доста колеги се натъкнаха на чернокопа, но е факт , че все по малко колеги коментират и се включват по темите и кръгът от хора (с опит , добри намерения, опит, излети) е все по-малък. Жалко, че заради много "остроумни бездейковци" пред компютрите си апострофират "лялят" . Преди някоя година инфото, снимките течаха ежеминутно....
Днес пред Галата между 4 и 5ч вреше от риба!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Значи Бачо Мишо,надвечер се е напълнил залива ?
След днешните данни от Болата,очаквах това да стане след 2-3 дена,
амаааа...........
И без това тази вечер начертахме плана със шурито,
утре ще проверим какво е положението де.
След днешните данни от Болата,очаквах това да стане след 2-3 дена,
амаааа...........
И без това тази вечер начертахме плана със шурито,
утре ще проверим какво е положението де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Беше интересно, първо се появяваше на дъното, а после на 5 до 10 м сонара даваше "червено". Към 5 ч вече се молех да спре, защото ми се налагаше да си тръгвам. Дълбочина на дъното 19 - 21м, риби на посочените по горе дълбочини.
Успех! Чепарета номер 9 и 10.
Успех! Чепарета номер 9 и 10.