Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Shimano Aernos 4,27 m 150 g
Модератор: Paublo_Eskobar
Shimano Aernos 4,27 m 150 g
Някой хващал ли е този фидер. Трябва ми фидер за голяма дистанция от порядъка на 80-90 м и се чудя дали този може да я постигне. Интересувам се само от Шимано, други марки не гледам. Всякакво инфо ще ми е полезно за конкретния модел. Предварително благодаря!
Re: Shimano Aernos 4,27 m 150 g
ПИТАЙ колегата Мариян.Само той е на ти с фирмата Шимано 

предполагам, че никой в БГ го няма въпросния фидер.
Ще попитам тогава за по-късия вариант на 3,96 м. Серията се води Лонг каст и би трябвало да хвърля доста с тези въдици, дали е така? Какъв е строят? Какъв грамаж е?
Ще попитам тогава за по-късия вариант на 3,96 м. Серията се води Лонг каст и би трябвало да хвърля доста с тези въдици, дали е така? Какъв е строят? Какъв грамаж е?
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
marian shimano написа:ПС: да ти призная малко в България са промити мозъци, ако не е Дайва или Шимано не се купува.
Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Останал си с много грешно впечатление, колега !
Има много въдици, от този ценови клас 250-300 дето правят уникален кастинг !
С какво ще мяташ на тази дистанция ?
С олово ли с коничка ли с метод ли ?
Аз ловя с СПРО КАРП ФАЙТЪР и МИДИ Х-флекс 4Г и дете въдици постигат тази дистанция, но с далекобойни кошнички ! И двете са в ценови клас 120-200 лева
Има много въдици, от този ценови клас 250-300 дето правят уникален кастинг !
С какво ще мяташ на тази дистанция ?
С олово ли с коничка ли с метод ли ?
Аз ловя с СПРО КАРП ФАЙТЪР и МИДИ Х-флекс 4Г и дете въдици постигат тази дистанция, но с далекобойни кошнички ! И двете са в ценови клас 120-200 лева

Взех Аерноса на 3,96 м и съм доволен. В каталога са объркали сериозно транс. дължина с цели 10 см повече. И грамажа не отговаря на посочения. Реално е около 20 г надолу.