Къде се намирам:
Мероприятия
Зарибяване и Еко-акции
naRiba.com

Форум

Сеч на язовир Искър
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- allex
- ще става разбирач
Сеч на язовир Искър
Рибарите от брега масово прибират и унищожават пуснатия преди две седмици зарибител (сом) на яз.Искър,Иара безсилни /със страх и срам учавстват в акциите
НЕНАЯДЕ СЕ БЪЛГАРИНО!!!
На вниманието на модераторите: Ако имате желание уважаеми Господа модератори можете да направите темата ВАЖНА и да я закачите за няколко седмици...Ако не искате догодина да пиеме само и единствено вода от яз. Искър /РИБОЛОВА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ
НЕНАЯДЕ СЕ БЪЛГАРИНО!!!
На вниманието на модераторите: Ако имате желание уважаеми Господа модератори можете да направите темата ВАЖНА и да я закачите за няколко седмици...Ако не искате догодина да пиеме само и единствено вода от яз. Искър /РИБОЛОВА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ
Последно промяна от allex на Вто Сеп 22, 2015 9:51 pm, променено общо 1 път.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Сеч на язовир Искър
Колкото и непочтително да прозвучи, ромите и турците не са от българският етнос. Още по-непочтително бих казал за хората, които описа, че са боклуци. А към боклуците нямам грам толерантност за постъпките им.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- allex
- ще става разбирач
Точно тук колега ромите и турците нямат пръст,говорим за натурални българи / при това без билет / справка-Горнобанската бригада,момчетата разполагат и със клипове от акцията
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да,има го проблема и на друг форум го четох преди малко ,има и снимки.Момчетата от Горнобанската бригада,с някой се познавам лично /все пак сме от един квартал/си вършат работата,както и всички от Клуб Приятели.Само ,че един охраняващ Боби,не може да опази този язовир.Коментирано на доста места,трябва си постоянна охрана ,екип на язовира.Но ,нещо е сгрешено в цялата схема на ИАРА,а защо
Не е проблема само със сомчетата. Моите "старци" са на Филмовата и се наложило да вразумяват "колеги" прибиращи сулки по педя.

Не е проблема само със сомчетата. Моите "старци" са на Филмовата и се наложило да вразумяват "колеги" прибиращи сулки по педя.
Всичко може,но не всеки го можe.

- antivik
- кандидат преподавател
allex написа:Точно тук колега ромите и турците нямат пръст,говорим за натурални българи / при това без билет / справка-Горнобанската бригада,момчетата разполагат и със клипове от акцията

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Гатанка измислих по темата .
Бракониери ловят риба с риболовни билети и забранени средства(инструменти).
-Що е то ?
отговор -
Бракониери ловят риба с позволени средства без риболовни билети.
-Що е то ?
отговор- рибари без застраховка .
Рибари ловят маломерни рибки и килограми над позволеното в закона с риболовни билети и
позволени средства.
Що е то ?
Бракониери ловят риба с риболовни билети и забранени средства(инструменти).
-Що е то ?
отговор -
Бракониери ловят риба с позволени средства без риболовни билети.
-Що е то ?
отговор- рибари без застраховка .
Рибари ловят маломерни рибки и килограми над позволеното в закона с риболовни билети и
позволени средства.
Що е то ?
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз си ги отсявам въпреки всичко. Расист съм, да, за съжаление. Останалото от постът ми се отнася за чистокръвните.allex написа:Точно тук колега ромите и турците нямат пръст,говорим за натурални българи / при това без билет / справка-Горнобанската бригада,момчетата разполагат и със клипове от акцията
Абе ти ли си чистокръвен бе смешкоoneillbgm написа:Аз си ги отсявам въпреки всичко. Расист съм, да, за съжаление. Останалото от постът ми се отнася за чистокръвните.allex написа:Точно тук колега ромите и турците нямат пръст,говорим за натурални българи / при това без билет / справка-Горнобанската бригада,момчетата разполагат и със клипове от акцията
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Определено да, чистокръвен, както и мн др колеги тук. На определението - НАЯДЕ СЕ БЪЛГАРИНО - отсях ромският и турският етнос, те не спадат към българите. За останалите изразих мнението си.Абе ти ли си чистокръвен бе смешко
А ти, Сашко, връщай се в Белгия.
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
То да беше само на яз. Искър. По моя край същата стока. Имало е случаи, в които съм връщал почти всички уловени от мен риби, защото са по половин педя. В същото време на 10м от мен пълнят живарниците с такива. Да ви попитам месари на теа малки рибки като им махнете глава и опашка какво остава? Кости. Отделно, че и вкусовите качества се отличават от тези на по-едрите риби. После се чудим защо са ни обезрибени водоемите. Разбирам прилични риби или някоя трофейна да хванеш да вземеш за една вечеря, ама дребосъка да гледам как се прибира ми става гадно. За онези с мрежи, токове и прочие да не говорим.
Другото е, че това е масово и не са само кюнци и резани, особено често явление са чичковците, които са на по 40год и нагоре.
Другото е, че това е масово и не са само кюнци и резани, особено често явление са чичковците, които са на по 40год и нагоре.
В Самоков има 2-3 турски семейства и поне тези дето ги знам не ходят на риба
, цигани има много но на язовира не съм ги виждал ,по реката да но и от тях има с билети , както и с парашути. Но като цяло дъртите рибари/ пинсий / прибират всичко на ред !
Дет се вика в нашия район са дървени сувенири с 3 букви , много трудно почти не възможно да му набиеш акъл на такъв човек !

Дет се вика в нашия район са дървени сувенири с 3 букви , много трудно почти не възможно да му набиеш акъл на такъв човек !
- allex
- ще става разбирач
Има един човек на язовира който ще ги излекува...Дано не се стига до там...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Е ,давай го този човек,че охраната не смогва да опази на всякъдеallex написа:Има един човек на язовира който ще ги излекува...Дано не се стига до там...

Днес Боби е минал човека на проверка,изкарал е и мрежа от язовира,всеки сигнал е помощ.
Всичко може,но не всеки го можe.

- allex
- ще става разбирач
Кво му е станало.....Сигурно се е объркал...
https://www.youtube.com/watch?v=FwEmrps ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=FwEmrps ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;