Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Не ходете на яз.Слаковци
- кирил великий
- разбира нещата
Re: Не ходете на яз.Слаковци
Колеги, а недейте тъй грубо с бутонките в глезените, че не е приятно! На неплатената любов по-лесно можеш да хванеш сифилис, че и марсилска треска примерно. Достатъчно сме разделени от политика и прочее...Има платени и платени - има честни хора стопани, има и мошеници. За всеки е различно.Платената любов винаги крие изненади, я някой триперш ше фанеш, я сифилис (пази боже) да не говорим за Спин... Аз специално не мога да разбре какъф кеф изпитвате на платен паткарник?
Чудесна тема - ходя от време на време там и винаги си хващам рибки
наред с пълнежа , има доста трофейни риби / над 5 кг./ - ловя на мач и храня със зърно
А темата е чудесна - защото след такива постове - почти няма хора и местата са свободни.

А темата е чудесна - защото след такива постове - почти няма хора и местата са свободни.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- вече хвърля и на тежко
На диво си е най-добре,ама не е лошо по някога да изчешаш крастата на някои паткарник .Пък и тия ора требва леб да ядат,а пък са и по близо ,и по удобни.
- М. Сталев
- разбира нещата
Българина много го боли на платен да направи капоpampasa написа:Чудесна тема - ходя от време на време там и винаги си хващам рибкинаред с пълнежа , има доста трофейни риби / над 5 кг./ - ловя на мач и храня със зърно
![]()
![]()

-
- новобранец
Няма ли повече лоши коментари
места поне да има .
Аз тази година съм много доволен 1 амур 10ка , над 10 по 7-8кг и над 60 малки пуснах ! Откъм шарани обаче слабо само 5 по 5-6,5кг . Всички тези риби си плуват живи и здрави обратно в язовира!
Пък и сезона не е свършил .....

Аз тази година съм много доволен 1 амур 10ка , над 10 по 7-8кг и над 60 малки пуснах ! Откъм шарани обаче слабо само 5 по 5-6,5кг . Всички тези риби си плуват живи и здрави обратно в язовира!
Пък и сезона не е свършил .....

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
привет колеги,
смятам живот и здраве, Март месец да си направя един уикен на яз. Слаковци. Особено блазнеща е идеята за бунгала и язовир на 20м от тях, така че смятам да се възползвам + ще зарадвам жената малко, че само ми мрънка че не ходим никъде
Та да питам - как е положението там? Някой ходил ли е на скоро? На какво кълве предимно?
При всички случаи ще взема мача, но се чудя дали да взимам шаранджийските или да взема фидер-а само?
Какво мислите?
смятам живот и здраве, Март месец да си направя един уикен на яз. Слаковци. Особено блазнеща е идеята за бунгала и язовир на 20м от тях, така че смятам да се възползвам + ще зарадвам жената малко, че само ми мрънка че не ходим никъде

Та да питам - как е положението там? Някой ходил ли е на скоро? На какво кълве предимно?
При всички случаи ще взема мача, но се чудя дали да взимам шаранджийските или да взема фидер-а само?
Какво мислите?
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ако се кефиш на чалгата и нощия купон, то това е твоето място.
Иначе от към риби, нищо не мога да ти кажа, като актуална информация.
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще го преживеяBayivan написа:Ако се кефиш на чалгата и нощия купон, то това е твоето място.

Но виж за рибите ме вълнува повече

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По-добре Май месец. Тогава има и абитуриентки препиващи в кръчмата.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hshopov
- разбира нещата
Е тогава вече ша го пребие жена муchirusa_bg написа:По-добре Май месец. Тогава има и абитуриентки препиващи в кръчмата.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Остай таз работа, ще вземе ме метне в язовира да "плувам" с рибитеhshopov написа:Е тогава вече ша го пребие жена муchirusa_bg написа:По-добре Май месец. Тогава има и абитуриентки препиващи в кръчмата.

P.S. перничанка е все пак

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бай Иване и ти Вирусе,каква реклама направихте на гиола...чалга,евтино пиене и абитурентки...сега с записване трябва да се ходи там

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тва е идеятаTRANSKI RIBAR написа:Бай Иване и ти Вирусе,каква реклама направихте на гиола...чалга,евтино пиене и абитурентки...сега с записване трябва да се ходи там![]()

Само да пукне пролет и отивам

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само внимавай, на едно състезание колегите изпиха много захранка и хванаха най-дебелата сервитьорка. Сутринта беше голям срам.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- М. Сталев
- разбира нещата
и тя е човек бре
)))))))