Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ае Люс я пусне, я не, ама чеките, че забраих да спомена, че се пак успях да заведа дзверовете да фърчат:

Мноо пари за нищо, мен ако питате.
Тъпо, че над 100кг. не мое - демек за мен няма фърчене...

Мноо пари за нищо, мен ако питате.
Тъпо, че над 100кг. не мое - демек за мен няма фърчене...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata

Жорка, както виждаш, програмата беше фул на макс, та зат'ва не съм звънял...ако се питаш що де.
Друго кво да ви разпраам
....утурих се яко по фаст фуда - то МакД, то КФС и Дънкин....куту бибе къ се гуши, те така се нагньетих!
Ама уеко-поуеко ша са култивирам.....да видим ко ша стани по-напред - дъл ПаФ ще заведе Жорето да спинингува, или па мен да ме учи ко да ям у Софаа - японски супички и морска рънъ......ма некфо ми не иде атмосферата да рупам сий фуд сред прашляк и блокове от пълзящ бетон
....зат'ва май скоро ще рипна нейде къде и хатмосфера, и рънъ - са си баш на местото!

Друго кво да ви разпраам
Ама уеко-поуеко ша са култивирам.....да видим ко ша стани по-напред - дъл ПаФ ще заведе Жорето да спинингува, или па мен да ме учи ко да ям у Софаа - японски супички и морска рънъ......ма некфо ми не иде атмосферата да рупам сий фуд сред прашляк и блокове от пълзящ бетон
....зат'ва май скоро ще рипна нейде къде и хатмосфера, и рънъ - са си баш на местото! На риба - като на война! Fish'n'chicks!

А стига !Павел Иванов написа:Ще вземат съпреходниците да ни обвинят в интимност как сме я подкарали![]()
![]()
Кво е това съкращение "ПИ" ? Неква абревиетура ли е , да го ева !
пп Между другото , Годзу , аз не си давам Пафката , понеже той си щъка тука във форума още от време оно и честно да си призная е малко по-хубав от теб
пп1 Ало колеги Fixxer и Barutchiata , къде сте бре ?
- Павел Иванов

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов

Гледам отдолу излезе , че днес би трябвало да е рожденият ден на Тео .
Бог да го прости човека ! Днес щеше да навърши 53г.
Бог да го прости човека ! Днес щеше да навърши 53г.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Колега , ако някой те баноса тук , от мен да знайш , Баце , че не съм бил аз ! 
Teo 62 , първоначално се заяждаше с мене , ама пък после на ЛС си изяхнихме отношенията ! За Телчо само добро трябва да се пише ! Той живееше с форума Na riba.com !Trias написа:Колега , ако някой те баноса тук , от мен да знайш , Баце , че не съм бил аз !
- Vid
- кандидат преподавател

Ами поне кило - две..., от нашите риби де...Павел Иванов написа:пп - чекай че забравих да питам , Видьо , какво имаш предвид под "прилична" , респективно "хубава" риба
Тази година не съм направил и един целенасочен риболов на кефал, щото ми омръзна да ги ловЪ те рибки по 200- 500 гр.
Вече писах по таа тема, и само кьорав човек не вижда за кВо става реч..G.Petkov написа:Само да не дойдат и "мигрантите", щото тогава ще фалираме!
Вчера бях в Харманли де е най големия бежански център и има 1000 имигранти на 10000 души население, това е 10 %. Е, тая паплач е същата като нашите цигани, само с една-две разлики, нашите цигани говорят български и малко или много имат страх от закона, а тия ни се водят, ни се карат, те са над закона, те са добре облечени, те имат смартфони за кои ние само можем да си мечтаем, тия са по пътищата по цял ден и си правят квото си щат и никой и "две" не може им каза, щото били бежанци....
С този абсурд трябва да се свърши, ако сме Държава.. А, всяка държава има неприкосновени граници и закони и никой не може да ги пресича, още повече- външна евро-граница, през едно друго време таме първо се стреляше, а после се задаваха въпросите....
Много се надявам от нашите корумпирани управници, поне един да застане като държавник подобно на оня унгарец - Орбан..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател

Ти не само си гей, а и си слабоумен гей. Гейовете де лично познавам не са такива като теб... Сигур си разгонен, а няма кой да те чука?Trias написа:Teo 62 , първоначално се заяждаше с мене , ама пък после на ЛС си изяхнихме отношенията !
Може ли да млъкнеш с коментарите за Tигърчето?
Сенека
Сенека
А ти само се виж на собствения си аватар на какво мязаш с тоя бандаж ! Да не си мислиш , че си връо , бре путьо ниеденVid написа:Ти не само си гей, а и си слабоумен гей. Гейовете де лично познавам не са такива като теб... Сигур си разгонен, а няма кой да те чука?Trias написа:Teo 62 , първоначално се заяждаше с мене , ама пък после на ЛС си изяхнихме отношенията !
Може ли да млъкнеш с коментарите за Tигърчето?
Последно промяна от Trias на Съб Сеп 26, 2015 1:38 am, променено общо 1 път.
- Vid
- кандидат преподавател

Ти си толкоз прост, че нищо явно не разбра от това кое писах по горе.... Дори си безсмъртен педал и не уважаваш паметта на хората писали много в то форум??Trias написа:А ти само се виж на собствения си аватар на какво мязаш с тоя бандаж ! Да не си мислиш , че си връо , бре путьо ниеден![]()
![]()
А, на та снимка, повярвай ми, че с то бандаж на путките де ме гледат, мъзгата им тече.... Ама, ти си смотан педал и не мож го разбра.. За що ли ти обеснявам? Харесвам жени и путките им, не си падам по момчешки дупки и затова не можем се разбра.
Абе Хора, Гейски форуми няма ли, че колегата да го пренасочим към тях, че таме да си излива сексуалния нагон, а тук да не се подиграва с нази и капацитети на форума- вече покойници.........
Подобни писаници за Тео, Камъка или Ицето, просто не приемам за правилни.., а дори за обидни в тази тема.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател

Колеги, помагайте,... тоя педераст е останал на сухо в петък вечерта и ми е хвърлил око, даже и прическата ми му е харесала...., хубото е че съм далеч, ама вие сте по близо, действайте... Инак, жалная ми майка..., ако беше близо до мене, първо щях да го обработя с тупаник, а после ако му намеря кой да го изчука, и ще си търся паричния еквивалент за посредничеството..
Това е свободен подфорум в един риболовен такъв? Това не е гейски или пр.. подфорум.
Моля, мода Митеф да не се меси, за де видят все колеги за кВо иде реч... и, молЪ да се намеси при следващото гейско изпълнение тука.......
Това е свободен подфорум в един риболовен такъв? Това не е гейски или пр.. подфорум.
Моля, мода Митеф да не се меси, за де видят все колеги за кВо иде реч... и, молЪ да се намеси при следващото гейско изпълнение тука.......
Сенека
Сенека
Бог да го прости!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Бригада някой има ли познат бакшиш, или човек който да ни извози от София до Велинград?
Кола под наем не ме устройва понеже после цепя директно за Бургаззе.
Кола под наем не ме устройва понеже после цепя директно за Бургаззе.
- GODzillata

Има фирми с офиси из цялата страна и не е проблем да си я оставиш в Бургазе.Красимир Атанасов написа:Кола под наем не ме устройва понеже после цепя директно за Бургаззе.
Освен това, повечето рента-кар-фирми предлагат и шофер към колата....та проучи тези опции.
Друг вариант е бакшиш....едно 150 кинта от Софаа сигур.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!