Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
е там е много неудобно, с този отвесен бряг и камъни, за дъно не става
- Bigmarlin
- сериозен играч
На стотина метра след заведението ,на левият бряг,има места ,които стават за "дъно",но ако е кално колата остава на дигата,на десният бряг също има места пред горичката,но там не съм билглавно на дигата,колата де
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма майтап Менка.Като бях там мой хора от Троян ,на мостовете,/който ги знае къде са/,трима от лодка бяха направили горе долу толкова -около 8 кг. костур,среден размер,между тях 7-8 риби по близо половинка.Menkata написа:Май се майтапиш налиbobo_33333 написа:Да се лови, да се лови ,колко да се лови, по 8/10кг максК€ви са тези килограми ти ако направиш 1 кг е добре ,най сигорно капо да се направиш.И костура много тегаво върви за момента на Сопот и то трябва да го уцелиш къде е
Всичко може,но не всеки го можe.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Може ама преди месец сега силно се съмнявам 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Аз още не съм направил нито един свестен риболов на костур и бяла през тази година! Дано сега след дъждовете и спадането на температурата да имам и аз слука. Ще вляза утре отново и ако има за какво ще пиша! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Дигай платната,бат Вес и пред кулата.Или с белия лебед по асвалта.Диканаров написа:Аз още не съм направил нито един свестен риболов на костур и бяла през тази година! Дано сега след дъждовете и спадането на температурата да имам и аз слука. Ще вляза утре отново и ако има за какво ще пиша!
Костур на воля,питай и братовчеда , той е пазач на стената.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Утре съм тамяз,Сопот написа:Дигай платната,бат Вес и пред кулата.Или с белия лебед по асвалта.Диканаров написа:Аз още не съм направил нито един свестен риболов на костур и бяла през тази година! Дано сега след дъждовете и спадането на температурата да имам и аз слука. Ще вляза утре отново и ако има за какво ще пиша!
Костур на воля,питай и братовчеда , той е пазач на стената.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Е колеги дайте отзиви, ако ходите тези дни. Ние смятаме уикенда да посетим язовира и дано костура се е раздвижил.
Моля колеги дайте малко повече информация къде точно се намират тези мостове?
Моля колеги дайте малко повече информация къде точно се намират тези мостове?
-
- вече хвърля и на тежко
Мостовете сега все още са под водата - намират се като продължение на пътя, който се спуска към язовира от центъра на с. Г. Желязна, а на отсрещния бряг излизат при залива, на който е вилата на Немеца.
Благодаря колега за информацията!
Ако някой има актуална информация за положението с костура и бялата риба, ще съм благодарен да сподели.
Ако някой има актуална информация за положението с костура и бялата риба, ще съм благодарен да сподели.
-
- новобранец
Някой ако закачи профисионален живарник 1,60м дължина, няколко платики една каракуда и 20-тина уклея в него, може вече да не са там. Моля да ми пише. Откачи ми се от лодката на 28.09.2015г. Благодаря предварително!
А къде го откачи.Мястото де.eng Georgiev написа:Някой ако закачи профисионален живарник 1,60м дължина, няколко платики една каракуда и 20-тина уклея в него, може вече да не са там. Моля да ми пише. Откачи ми се от лодката на 28.09.2015г. Благодаря предварително!
Риба къща няма.
-
- новобранец
Около мостоветеяз,Сопот написа:А къде го откачи.Мястото де.eng Georgiev написа:Някой ако закачи профисионален живарник 1,60м дължина, няколко платики една каракуда и 20-тина уклея в него, може вече да не са там. Моля да ми пише. Откачи ми се от лодката на 28.09.2015г. Благодаря предварително!
Отписвай го.И да го извадят няма да става за нищо.Ще е набит от миди.
Риба къща няма.
-
- новобранец
Добре, вече си взех същияяз,Сопот написа:Отписвай го.И да го извадят няма да става за нищо.Ще е набит от миди.