Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Щом е бил Иван от Дупница с щеката: може да му се вярва. Дори понякога занижава бройките.
Наско, обърни внимание: в хванатите "100 риби" сигурно голям брой са мрени.
Скобарите са само няколко и рибите са ловени на "есенно място".
Наско, обърни внимание: в хванатите "100 риби" сигурно голям брой са мрени.
Скобарите са само няколко и рибите са ловени на "есенно място".
Така става! Понеже само за скобари си мисля, за мен риба на Струма = скобарtrangelov написа: Наско, обърни внимание: в хванатите "100 риби" сигурно голям брой са мрени. .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
Кво да му кажем на тоя нз твоите хора беха над мосто мое са фанали по некоя мренка ние не ги търсим ако бех от друг град и не знаех как а хавата щех-да те ибием за тия коментари неграмотни от преди 2зими ни съм видел риба да качиш а мп си компетентен и не само за струма сеаеди мирен оди по платениnaskobo написа:Така става! Понеже само за скобари си мисля, за мен риба на Струма = скобарtrangelov написа: Наско, обърни внимание: в хванатите "100 риби" сигурно голям брой са мрени. .
Ванката е риболовец от най-висока класа и не бих се учудил ако е уловил повече от 100 риби в дъждовната неделя.trangelov написа:Щом е бил Иван от Дупница с щеката: може да му се вярва. Дори понякога занижава бройките.
Тихомире, а ти търпиш голяма критика

-
- новобранец
Малко снимки за Калин, Васко, Тихо и за заяждащите се ,,разбирачи''.
- Прикачени файлове
-
- IMAG0041.jpg (834.12 KiB) Преглеждано 1320 пъти
-
- IMAG0496.jpg (1.91 MiB) Преглеждано 1320 пъти
-
- IMAG0046.jpg (600.55 KiB) Преглеждано 1320 пъти
-
- IMAG0388.jpg (582.32 KiB) Преглеждано 1320 пъти
Пичове, не се ръчкайте за глупости
Вчера / неделя/ сутринта с колата на един приятел се понесохме към въпросните ловни полета. Остави ме на Шарков чифлик и продължи за Бело поле, следобяда мина да ме вземе.
Лових над вливането на Рилска река и се налових на мренки, дърпаха без задръжки. Скобарите обаче никакви ги нямаше - цифром и словом един брой. Същата работа и при колегата - на бързея при Агромах, за разлика от събота, не е имало нито рибари, нито скобари. Основно колеги е имало над моста, но и там скобарите не са били активни.

Вчера / неделя/ сутринта с колата на един приятел се понесохме към въпросните ловни полета. Остави ме на Шарков чифлик и продължи за Бело поле, следобяда мина да ме вземе.
Лових над вливането на Рилска река и се налових на мренки, дърпаха без задръжки. Скобарите обаче никакви ги нямаше - цифром и словом един брой. Същата работа и при колегата - на бързея при Агромах, за разлика от събота, не е имало нито рибари, нито скобари. Основно колеги е имало над моста, но и там скобарите не са били активни.
- prodigy666
- разбира нещата
Тия риби не са от неделя па ако ще и Б.Б да ги е фанал на бело поле беха само тия над моста и колегата ги е ведел а нагоре неставше само теоритици бат Мартиии
ако де са зимата сте наред ако се съчере на тунело

Господин prodigy666, никой не Ви дава право да пишете неразбираеми простотии.
Моля, спазвайте нормален тон!
Не всеки лови само скобари на Струма. На тази прекрасна река се прави и целенасочен риболов на мрени. Особено когато поради някаква причина скобара не кълве. Не всеки може да ходи през ден за риба.
В неделя човека е хванал много мрени и няколко скобара на 4 м. топсет(в краката) с 5 гр. близалка. Захранване с бял червей и ловене на бял. На троха не е имало кълване. Не е снимал.
Не всеки лови само скобари на Струма. На тази прекрасна река се прави и целенасочен риболов на мрени. Особено когато поради някаква причина скобара не кълве. Не всеки може да ходи през ден за риба.
В неделя човека е хванал много мрени и няколко скобара на 4 м. топсет(в краката) с 5 гр. близалка. Захранване с бял червей и ловене на бял. На троха не е имало кълване. Не е снимал.
Как е нивото, дъждовете спряха вече. В неделя на Бело поле беше качило и замътило малко, но още ставаше имах едно късане следобяда...
- калин кацаров
- сериозен играч
kiret0 написа:Как е нивото, дъждовете спряха вече. В неделя на Бело поле беше качило и замътило малко, но още ставаше имах едно късане следобяда...
Нивото как и да е, няма да е фрапиращо, рибата се лови добре. При бързо течение, искат задържане, на фидер също добре се лови, даже и скобари.
- prodigy666
- разбира нещата
пич неможе некви дето само спамат и то неверни работи да ги оставам да се мислят за майстори и да ми качват снимки от цело лето сбирани даже може и от мин година .... има от 3 излета .... само 1вия път с Мартин хванехме колко за 3та илзета на тоя пичtrangelov написа:Господин prodigy666, никой не Ви дава право да пишете неразбираеми простотии.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Що се рьчкате за глупости.Я си сипете по една ракия и гледаите шампионска лига.
-
- фен клуб-скобар
Гледам я-велико еMartin Mihailov написа:Що се рьчкате за глупости.Я си сипете по една ракия и гледаите шампионска лига.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Малко инфо и от мен: по долното течение на реката, в района на Сандански, на 28.09 - не лош риболов на мряна, 15 мрени и 1 клен. Мрените бяха всички мерни. Водата беше студена, яко кафява, а реката беше качила едно 20 сантиметра, поне. Колеги ловяха и скобар, и морунаж. Лека-полека риболова си тръгва по реката - за мен това е основният извод. Иначе, тук действително някакви хора избиват комплекси и това не е от вчера: едните не могат да преглътнат факта, че някои местни риболовци съвсем нормално си ловят и повечко риба, което е абсолютно закономерно. Те са си хора буквално живеещи до реката и градовете около нея. Местните риболовци пък не могат да преглътнат, че някакви "пришълци" се правят на "велики" и си позволяват да оспорват "първото им място". Всичко това е за детската градина, пичове. И някои като гледам са си останали и там де...като гледам постовете, правописа и начина по който се опитват да комуникират.
-
- фен клуб-скобар
Може ли да се включа и аз? Виждам,че от известно време колегите започват да говорят за правописа на Асен.Честно казано и аз понякога трудно му разбирам ,,сатирата,, и в частност правописа,обаче искам да попитам ние тука на матура по български език ли сме? Големи полиглоти се извадихме евала!!!! Форум на класния ръководител по литература и български език!Момчето е младо още,ще се вразуми има време.Постоянно точно този човек пуска ежеседмична информация за реката като ниво и цвят-реални и точни,въпреки правописа ако трябва така да го кажа.Местен е да и спокойно мога да кажа,че реката по осата Благоевград -Симитли я познава по добре от 90 процента на редовно-участващите форумници в тази група!Говориме за комплекси и прочие-защо? Значи може един колега( да ме извинява,нищо лично) да слага три стари снимки с по някой скобар и да пише за останалите,, РАЗБИРАЧИ,, ,но реално Асен избива комплекси? Не съм съгласен!Един казва,,реката беше перфектна,,,друг реката беше,, мътна и висока,, и стана купонче! За мен перфектна река ,не означава перфектна и за други!Аз лично вярвам на информацията на Асен,защото знам ,че вижда реката през ден!И друго-реката може да е била перфектна за риболов на щека,но за риболов на боло или директен да е била бърза(примерно) ,визирам темата на така наречения конфликт!Опитите за тънка провокация от страна на някои колеги и то от много време насам мен лично ме забавляват,все пак това е форум и всеки може да изказва мнение гласно( в добрия тон) та дори и на ,,развален български,,.И аз лично за себе си виждам в някои изказвания чисти опити за научна енциклопедичност,наизустени и неотговарящи в определени моменти на реалността,но това е форум;) Така че ,нека запазим добрия тон и да не скачаме много-тука не е NBA!Бъдете живи и здрави!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите