Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Макара за Фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Макара за Фидер
Здрасти,купих си Daiwa Aqualite Heavy Feeder 3,90m action up to 150gr,тежи 265гр,въпроса ми е с каква макара да я балансирам.Имам една Екусима 4000 ,ама седи като "пъпка на задник",някак малка и лека ми се струва за фидера,искам нещо за по добър каст и да има малко мощност.Моля за предложения.Мерси предварително 

- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Re: Макара за Фидер
Взимай тогава едно Риоби Вертиго 5000 и си готов !
Роден за риболов, принуден да работи !!!
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Макара минимум 6000
Бих ти предложил даже Едно макаре на Формакс !
Върти се около 100-те лева, байтрънърче, но е много хубава макара Формакс Шерман Фидер
Бих ти предложил даже Едно макаре на Формакс !
Върти се около 100-те лева, байтрънърче, но е много хубава макара Формакс Шерман Фидер
- Port_Royal
- разбира нещата
Риоби Вертиго 5200

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Също и това...
.., http://interfish.bg/ryobi-ncrt-slam-sla ... 10410.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- фен клуб-скобар
FL feeder wind e много добра , евтина, но по качество не отстъпва на други с двойна цена имам една размер 3000 хиляди, изобщо не я пазя взех е като алтернативен вариоант, пълна е с пръс,кал,вода и всякакви мизерии. Много е издържлива!
-
- научил се да хвърля
Погледни и Дайва Легалис 4000 все пак фидера е Дайва
+1pgb написа:Погледни и Дайва Легалис 4000 все пак фидера е Дайва
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
-
- новобранец
Подкрепям те. Със същата макара съм, за 1 година нямам и 1 проблем с нея! За цената си е супер, няма да съжаляваш!N.Dimitrov написа:FL feeder wind e много добра , евтина, но по качество не отстъпва на други с двойна цена имам една размер 3000 хиляди, изобщо не я пазя взех е като алтернативен вариоант, пълна е с пръс,кал,вода и всякакви мизерии. Много е издържлива!
Двоумя се между ,Екселер 4000,Мегафорс 4000,Кросфайер 4000, ако е за Дайва ,другото на което съм се спрял е https://www.nariba.com/shop/bg/productv ... eeder.html" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Бях взел такава макара от Орозов , навиваше влакното само по -средата ...elderonth написа:другото на което съм се спрял е https://www.nariba.com/shop/bg/productv ... eeder.html" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow
Поисках да ми я сменят , оказа се последна бройка и ми върнаха парите , едва ли има нов внос на такива макари ...
Имай едно на ум ...
Екселер 4000
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- виктор вичев
- новобранец
Bronxville написа:Подкрепям те. Със същата макара съм, за 1 година нямам и 1 проблем с нея! За цената си е супер, няма да съжаляваш!N.Dimitrov написа:FL feeder wind e много добра , евтина, но по качество не отстъпва на други с двойна цена имам една размер 3000 хиляди, изобщо не я пазя взех е като алтернативен вариоант, пълна е с пръс,кал,вода и всякакви мизерии. Много е издържлива!
Подкрепям колегите, аз съм с размер 5000 на фидера и до момента съм без оплаквания,реди добре влакното и не прави бради.За цената си е супер.
-
- фен клуб-скобар
Даже не знам друга макара в този ценови диапазон със същите предимства..виктор вичев написа:Bronxville написа:Подкрепям те. Със същата макара съм, за 1 година нямам и 1 проблем с нея! За цената си е супер, няма да съжаляваш!N.Dimitrov написа:FL feeder wind e много добра , евтина, но по качество не отстъпва на други с двойна цена имам една размер 3000 хиляди, изобщо не я пазя взех е като алтернативен вариоант, пълна е с пръс,кал,вода и всякакви мизерии. Много е издържлива!
Подкрепям колегите, аз съм с размер 5000 на фидера и до момента съм без оплаквания,реди добре влакното и не прави бради.За цената си е супер.
- Naas
- ще става разбирач
Всички изброени до тук макари ми се виждат малки за този фидер, дори и вертигото 5200, аз бих взел кастингова макара с издължена конусна шпула или сърф макара, вярно че теглото им варира между 500 и 700 грама но за хеви с такава акция това е макарата.
Оглеждай се за нещо такова (снимките са примерни)

Мисля че тази не е лоша за твоя случай, въпреки че е доста тежка http://buffalobg.com/index.php?route=pr ... uct_id=180" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Оглеждай се за нещо такова (снимките са примерни)

Мисля че тази не е лоша за твоя случай, въпреки че е доста тежка http://buffalobg.com/index.php?route=pr ... uct_id=180" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow