Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
НапраО, вторник - спорник!
@Ае, ПаФ, глей докЪт ний спорим ко стаа по света:

@Ае, ПаФ, глей докЪт ний спорим ко стаа по света:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

ГолЕм научен спор сЪ заформи. Аз ,като моноглот /неполиглот/
,чета и сЪ дивя кви учени ора има между наЗ
. На Кирето-честита годишнина ,да илядите дет се казва и 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Красимир Атанасов
- учете се от него

ЧеститЪ годишнинЪ и от мен.
Да не ви казвам как изговарят шведите когато пуснат един наш шоколад във магазините си.
Да не ви казвам как изговарят шведите когато пуснат един наш шоколад във магазините си.
- Павел Иванов

Нека си го продават там , аз такова не консумирам , вкл. всичките производни от типа на лютеници , кетчупи и пр. гняс .GODzillata написа:... глей докЪт ний спорим ко стаа по света...
Инак честита и от мен .
Аз с моята си булка наскоро направихме 21 г. заедно без да сме се женили и е , още сме си група
пп - инак анемумка добре звучи
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Блазя ти !Павел Иванов написа:...
Аз с моята си булка наскоро направихме 21 г. заедно без да сме се женили и е , още сме си група :
- Vid
- кандидат преподавател

Ти ич недей ни праща в трета глуха, знаем че има и скрити педали, такива женени и с по три деца.... Сигур тия са си осъзнали своята същност по късно???Trias написа:Блазя ти !Пък моята , макар и на времето в райсъвета съвсем законно да сключихме граждански брак , още ме гледа накриво
Като ме види тука на компа , докато си пишеме с Вас съвсем кротко , я обхващат демони ! ...и става една такава ...много злобна
![]()
Докато твоята те дебне да не се чукнеш със жена, не се е съобразила да те пази да не те чукне мъж... А, дали вече не знае за твоите хомосексуални излияния в нета??
Винаги идва време в което човек трябва да се осъзнае, да осъзнае своята сексуална същност и да я сподели с хората около себе си... Инак, ще се измъчва вечно, е не вечно, ама поне до гроб...
п.п. Това не е мъжка свалка, а е приятелски съвет бе човек.. Колкото по ранко се осъзнаеш, толкоз е по добре за все..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Днес на връх Мусала според метеорологичните прогнози трябваше да падне и първия сняг за новия ски сезон ! Дано се задържи там с натрупване , щото искам да те видя и като скиор ! 
Ти , представяш ли си тая гледка ! Само аз и ти насред белите писти ! Изпадам в умиление
Ти , представяш ли си тая гледка ! Само аз и ти насред белите писти ! Изпадам в умиление
- GODzillata

Тенк ю за пожеланията на пожелалите ги!
Баба дава лешници на дете:
-Вземи, чадо ,тея лешници, че я немам зъби, не мога да ги ям.
Детето ги изяло и казало:
-Много хубави бяха. Откъде ги взе?
-От Toffifee.
Баба дава лешници на дете:
-Вземи, чадо ,тея лешници, че я немам зъби, не мога да ги ям.
Детето ги изяло и казало:
-Много хубави бяха. Откъде ги взе?
-От Toffifee.

- Bigmarlin
- сериозен играч

Дооре ,че има лек...

Правих днес едни кулинарни колажи и бях налял едно розе за цвят,добре амъ, после, вместо от кафето ,че беше още рано за друго,сръбнах здраво от винцето по погрешка После си викам,ба гу,прабаба и прадедо зимъс си правеха закуска с вино и питка,та грешката май са оказа вярна....
От както захладня,взех да ходя по арбайтен по сако и са чувствам като Пурко у кръчмата,след завръщането от "Америка"
- Don4o_62
- учете се от него

Малко неприятна новина от нашта махала, тръгнал е един вирусен конюнктивит,мамата се ебало
болницата е пълна пред очния, по малкия и неговото гадже работят в заведение,та първо нея е хвана,но се оправи бързо,после него и като го натисна стана една...и двете очи подути и червени,не може да гледа,веднага в Пловдив, та капки,кремове,антибиотици,цифра голяма,но майната му на кинтите,лекарката викаше най малко 10 дена
и така си стана,вика също е много заразно та се пазете,пазиш не пазиш,той се оправи мен ме хвана,добре че на едното око само,сега съм като боксьор в 5 - я рунд,окото като плондер надуто и червено
добре че с другото гледам
кви са тия вируси не знам,само от тия талибани стана дето плъзнаха,та докараха нещо,при нас ги няма масово,но имаме хора дето пътуват по границите и нищо чудно да са го докарали,но няма да гадая,пиша това да се предпазите превантивно,капки за очи и т.н.,хич не си правя майтап,че който не го е хванал не знае къф ху..й е да не можеш да гледаш 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- Vid
- кандидат преподавател

Мразя да ми е студено, мразя сняг, мразя планина през зимата, ски не карам и не искам да карам..... Ако беше прочел темата от началото, щеше да го знаеш.. Пък и на те писти много хора бе човек, ще ни смутят спокойствието..Trias написа:Днес на връх Мусала според метеорологичните прогнози трябваше да падне и първия сняг за новия ски сезон ! Дано се задържи там с натрупване , щото искам да те видя и като скиор !
Предлагам следното- идната година лятоска да плуваме 3 км. навътре в морето и пак 3 км. наобратному...
А, ти представяш ли си тая гледка? И Я почвам да изпадам в умиление... Само двамата........ почти гейски, ама само един от нас ще доплува наобратному.... Да почваме ли с облозите???
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

Vid написа:... Само двамата........ почти гейски, ама само един от нас ще доплува наобратному....
Вид, запишете се за "Сървайвър", само там накрая ще остане само един!

Don4o_62 написа:Малко неприятна новина от нашта махала, тръгнал е един вирусен конюнктивит,мамата се ебалоболницата е пълна пред очния, по малкия и неговото гадже работят в заведение,та първо нея е хвана,но се оправи бързо,после него и като го натисна стана една...и двете очи подути и червени,не може да гледа,веднага в Пловдив, та капки,кремове,антибиотици,цифра голяма,но майната му на кинтите,лекарката викаше най малко 10 дена
и така си стана,вика също е много заразно та се пазете,пазиш не пазиш,той се оправи мен ме хвана,добре че на едното око само,сега съм като боксьор в 5 - я рунд,окото като плондер надуто и червено
добре че с другото гледам
кви са тия вируси не знам,само от тия талибани стана дето плъзнаха,та докараха нещо,при нас ги няма масово,но имаме хора дето пътуват по границите и нищо чудно да са го докарали,но няма да гадая,пиша това да се предпазите превантивно,капки за очи и т.н.,хич не си правя майтап,че който не го е хванал не знае къф ху..й е да не можеш да гледаш
Същия го хвана и на язовир Тича-наш приятел-първия ден едното око,втория другото-та си тръгна ден преди нас-много зле изглеждаше-като бушониран-явно е вирусен.
Риболовци.
След малко ще завият сирените,нема страшно
Техническа проверка ще има.
В 13 часа.
Техническа проверка ще има.
В 13 часа.
Риболовци.
- Bigmarlin
- сериозен играч

E па сеги ли баш,току що са намуах и пладнувам
Чекай да излезна от фрии камса тогава
А бе сайта прикачи нещо даде фира и ся не мое да ми са видат "произведенията"
,то не че ще е голема загуба
А бе сайта прикачи нещо даде фира и ся не мое да ми са видат "произведенията"