Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от сирака »

На съоражението на Ханово,излиза по някой распер,костур и кефал,но рядко и не са много едри.
По надолу,редки щуки и редки едри кефали. Скачат и големи распери но не ми взеха. По старите корита излизат и хубави щуки. :) Голяма жега е и рибите са капризни.
Това от мен.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

сирака написа:На съоражението на Ханово,излиза по някой распер,костур и кефал,но рядко и не са много едри.
По надолу,редки щуки и редки едри кефали. Скачат и големи распери но не ми взеха. По старите корита излизат и хубави щуки. :) Голяма жега е и рибите са капризни.
Това от мен.
Благодаря ти, човек! Наистина е голяма жега, треа да се разхлади малко и тогава
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Сутринта от развиделяване докъм 8 часа на съоръжението имах слуката са извадя чудесен распер, снимки след 2 дни. На лайт такъм товарният влак носи огромен кеф! Имах и един силен удар, но се откачи.
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Митаче това на ханово ли, или на нашето.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

топлия написа:Митаче това на ханово ли, или на нашето.
Извинявай, не съм уточнил, на Ханово съоръжението е това.
Понеже рибето бе инато и не му се излизаше, а аз нямах особено голям контрол над него с лайт такъм, разкарва ме 20-тина минути - време, достатъчно да събере адреналина на макс. Като излезе на брега, лекинко (тъй де, не леко) потрепервах и едва успях да ковна следните три снимки с телефон, не са особено качествени, но това са възможностите на човек когато адреналинът го владее:

Изображение

Изображение

Изображение

Единствената щета по тялото на животното бе от едното жило на тройката, което я беше боднало на гърба (откъдето дойде и кръвта по снимките, за което съжалявам). На предела на силите си, но във видимо добро състояние животното бе върнато обратно сред буйните Тунджански вълни, където му е мястото! Дано оцелее още дълго там!

п.с. само да добавя: голям кеф е да хванеш подобен екземпляр, но кефът от пускането му е несравним! Апелирам все повече от нас да го пробват :)
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Браво митаче, страхотна риба.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Аватар
Paviljon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Paviljon »

Поздравления Митаче за слуката. Паднало е страхотна борба :)
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Попивай красотата с очите и душата !!!
http://www.concept.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
pike13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pike13 »

mita4eto написа: само да добавя: голям кеф е да хванеш подобен екземпляр, но кефът от пускането му е несравним! Апелирам все повече от нас да го пробват :)
Браво страхотна рибка ,още повече с тънка пръчица двоен кеф
И посланието си го бива
По честа слука на таквиз екземпляри да има :fishing6:
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Хората масово ходят и дърпат риби, но никой не поства никакво инфо ... ко става, бе момци? Страх от бракониери или от гепене на места - това ли е? Със страх се не живее, пичове :-)
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

mita4eto написа:Хората масово ходят и дърпат риби, но никой не поства никакво инфо ... ко става, бе момци? Страх от бракониери или от гепене на места - това ли е? Със страх се не живее, пичове :-)
Много хора ходят и хващат и много хора си качваха излетите, ама тука много им осраха темите че са бракониери, месари, касапи, сатрапи и вече много рядко някой качва нещо. Повечето хора само си качват снимките във ФБ и това е.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

shtilio написа: Много хора ходят и хващат и много хора си качваха излетите, ама тука много им осраха темите че са бракониери, месари, касапи, сатрапи и вече много рядко някой качва нещо. Повечето хора само си качват снимките във ФБ и това е.
За съжаление, трябва да се съглася с теб, прав си ... аз самият зная не една и две такива ситуации ... Инак, според мен форумите трябва да са място НАЙ-ВЕЧЕ за възпитаване на правилно мислене и поведение, за възпитаване в добри практики и подходи.

От друга страна, доста хора публично заявяваха, че заради страх от бракониери, страх от заемане на места и подобни доводи няма да публикуват инфо. Де да зная, за себе си сигурно са прави хората, ама ... някакси генерално погледнато, добре бе в доброто старо време, когато форумите си бяха наистина място за споделяне и обмяна на опит и знания.
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Крият се местата,защото,като разберат,че си хванал и го заемат месец,че и повече.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

сирака написа:Крият се местата,защото,като разберат,че си хванал и го заемат месец,че и повече.
За места никой не говори в случая за мен е правилно от чист интерес да се каже на коя река или кой язовир е улова и дотам, конкретните места са за познати и сигурни хора по преценка.
Страха от бракониери е смешен, те ги знаят повече от нас местата, защото обикновено са хора със свободно време, които прекарват много повече време от нас по водоемите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

Малко закъснях, но все пак да споделя. От 19.09, за три нощувки под Елхово: три мерни шаранче та и три щуки. Не я избихме, но си починахме, пък и не сме валат. Много лошо впечатление ми направиха няколко момчета от Пловдив със сив Опел комби, които се настани ха на съседното място. Накефиха се на дребните сомчета/колкото Попови лъжички/ и когато си тръгнаха ме беше гнус да стъпя на тяхното място. Колеги, не е толкова труд да си изхвърлим боклука след излет. Да се напълнят най много 2 плика. Наслука колеги. В момента съм на реката. Дано да има с какво да се похваля.
Прикачени файлове
20150919_093106.jpg
20150919_093106.jpg (1.35 MiB) Преглеждано 1496 пъти
20150919_085735.jpg
20150919_085735.jpg (1.73 MiB) Преглеждано 1496 пъти
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

Е, пак се записахме