Lorpio и FilStar

Модератор: Paublo_Eskobar

pike90
новобранец
новобранец

Lorpio и FilStar

Мнение от pike90 »

Аз съм нов в риболова. Сега се уча относно приготвянето на захранката. Искам да попитам какво ми е мнението за захранките на фирма Lorpio. Гледах ги в един магазин във Велико Търново и забелязах, че имат пакети по 2 кг магнетик явно това е вид на фирмата за 9 лв и други по 1,9 по 7 лева. В друг магазин пък гледах FilStar за 3,40 на кг като продавача каза че била българска и ми похвали тези на Van den eynde. Rkd'e 7 9 лв за вносна захранка от 2 кг не е много и съответства на тази на фил. Дали има някаква коренна разлика.
sulkata20
новобранец
новобранец

Re: Lorpio и FilStar

Мнение от sulkata20 »

Колега и аз съм нов и за Lorpio ще кажат по-напредналите, но иначе за FilStar съм чувал добри отзиви. Иначе проверих в нета Lorpio е полска захранка, не че има някакво значимо значение. Другата, която ас ти препоръчали е много добра и се използва предимно в състезателния риболов като може да се смеси с бисквита итн, за да привлича и по-едри риби.
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

Щом си нов и се учиш почни с евтини БГ захранки примерно FilStar за да не хабиш напразно скъпите вносни. Научи се да овлажяваш правилно, минаваш през сито, правиш топки и захранваш в точка. Научи кога се прави по лепкава или рехава. Имаш време за VDE ...
Mr. Angelov
новобранец
новобранец

Мнение от Mr. Angelov »

Аз лично съм доволен от FilStar 12Х3 Active. За парите си е добра. Ползвал съм и от другите видове на FilStar но нямам кой знае какви впечатления.
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

sulkata20 написа:Колега и аз съм нов и за Lorpio ще кажат по-напредналите, но иначе за FilStar съм чувал добри отзиви. Иначе проверих в нета Lorpio е полска захранка, не че има някакво значимо значение. Другата, която ас ти препоръчали е много добра и се използва предимно в състезателния риболов като може да се смеси с бисквита итн, за да привлича и по-едри риби.
Абе бомбе - като не ти е ясно що се изказваш?Знаеш ли кой е Пьотр Лоренц производителя на Lorpio?И кой бърка захранките на Филстар?Аз лично от две години съм изхвърлил и Ван ден Енде и Сенсас и си ловя и на турнири с Lorpio.В пъти по-добра и от Трапер и от Старфиша които също са полски.Изключително добра структура и ароматика.
Team Milo - feel the difference
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

Ами обясни ни кой е г-н Пьотр....да знаем и ние може пък да тръгнем и по турнири....
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

pepi555 написа:Ами обясни ни кой е г-н Пьотр....да знаем и ние може пък да тръгнем и по турнири....
:shock: :smt017
:wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
pike90
новобранец
новобранец

Мнение от pike90 »

а тази дали я бърка някой случаен
http://www.aquasport-n.com/%D0%BC%D0%B8 ... s-pid=5003" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
иначе лорпио би трябвало да е много по-добра от бг вариантите. Вероятно ползваш серията магнетик.
Mr. Angelov
новобранец
новобранец

Мнение от Mr. Angelov »

Колеги ще споделите ли къде в София може да се намери тази захранка на Lorpio? Не съм я срещал никаде, а ми стана интересно наистина ли е толкова добра колкото казва колегата.
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Lorpio са обсъждани вече http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=126&t=88852.

Тая фирма прави и други джаги - слайдери, ваглери и т.н..

Захранки намерих виртуално тук http://www.nasluka-shop.com/zahranka-lo ... r-2kg.html

В руските сайтове им правят много активна реклама, защото пазарът е голям...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Изхвърлил Сенсас и си лови с Лорпио, разбираш ли :lol:

Бомбе, дръпни малко ръчната! Във форума дължиш уважение на останалите потребители.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
pike90
новобранец
новобранец

Мнение от pike90 »

http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... h=8&page=3" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ето я захранката и в сайта им я има
Mr. Angelov
новобранец
новобранец

Мнение от Mr. Angelov »

И аз ги намерих тези онлайн магазини, но искам само да я тествам, а за 1 пакет захранка не си струва да се поръчва през сайт. Та ако я има някаде по рибарските магазини в София ще съм благодарен ако някой сподели.
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

chirusa_bg написа:Изхвърлил Сенсас и си лови с Лорпио, разбираш ли :lol:

Бомбе, дръпни малко ръчната! Във форума дължиш уважение на останалите потребители.
Колега модератор - Юри Сипцов стана световен шампион с храна ALLVEGA ако ти говори нещо това.Руснаците бяха върли фенове на Sensas,но последната година на турнирите си ловят само с тяхната си ALLVEGA.Или както са казали римляните - сик транзит глория мунди. Рейсън ползва Old Ghost ако си чувал за тая храна на вътрешните турнири.Пък нашите щото ловиха със Сенсас на канала Санта Ана станаха половината капочино.А пък за Лорпиото съм сигурен че даже не си я и виждал на живо тая храна,ама коментираш.

P.S - И вземи си смени подписа в аватара щото той е мой превод след Световното в Полша 2012 г. и не ми платил авторски права.Хай със здраве
Team Milo - feel the difference
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Пропуснал си важната час от поста ми.
За начина ти на писане ставаше дума.

Иначе и за спонсорите на Райсън знаеме, и ханглийски поназнайваме, пък и туй онуй сме прочели и видели, но това не ни пречи на възпитанието.

Превода ти е доста артистичен, това го прави по-колоритен.
Оценил съм го високо. :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”