ТЕСТ: гей ли си?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: ТЕСТ: гей ли си?

Мнение от Бат Мирче-5кила »

запознавали се двама...диалога протекьл така,докато се рькували:
-приятно ми е,Иванов-ДИЗАЙНЕР..
-приятно ми е,Петров-ОБИКНОВЕН ПЕДЕРАСТ :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

:prayer: Този натиснал yes и сега сажалиава.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Marco Polo написа::lol: :lol:
Единственият друг изход е Alt+F4
:lol:
няма ИЗХОД от ситуацията :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Бе ГЕЙ СЪМ !МА ЖЕНАТА ГО ФАНА :shock:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Кое фана бе Бовски :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Бааааах и мене ще ме изкарате левичак. :lol: :lol: :lol:
Изображение
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

ЦЪКНАЛИТЕ до тук, май имат някакви съмнения относно ориентацията си :butthead: :lol: :lol: :lol:
Само чекам събота да дойде!...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Такаааааааааа,явно приключихме с теста!Доста колеги дадоха отговор за своята емоционална принадлежност,но и доста се скатаха.Предполагам причината е в недоглеждане,а не в нежелание за тестване!На вниманието на всички тях пускам следващия тест:

:arrow: ИМАМ ЛИ ДАЛТУНИЗЪМ ИЛИ КРИВОГЛЕДСТВО?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Сега ще ме изкараш кьорав педал, нали!?
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Теста е супер :finga: :finga: :finga:
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

ЛЕЛЕЕЕЕ
Инфаркт щях да получа !
Вредни трябва да ми плащат вече :D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Ни жив ни умрял педал се получава :D
А сега де? :roll:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Как се пише-ДАЛТУНИСТ или ДАЛТОНИСТ :mrgreen: :?:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

grandal_331 написа:Как се пише-ДАЛТУНИСТ или ДАЛТОНИСТ :mrgreen: :?:
ДалтОнизъм

Далтонизмът не е болест, а аномалия. Основният проблем за хората, които го имат, е, че не могат да възприемат пълноценно красотата на живота и че не могат да упражняват някои професии. По принцип далтонизмът не се лекува. В някои случаи обаче може да се предотврати.
Цветната слепота може да съществува и човек изобщо да не подозира, докато не си направи специален тест с таблица. От далтонизъм страдат предимно мъже и далеч по-рядко жени, макар именно жените да са преносителки на "дефектните гени". Счита се, че средно един на 12 мъже има някакъв проблем с възприятието на цветовете. Най-чести са разстройствата в червено-зелената област и най-редки - в синята.
Причините за цветната слепота са вродени - мутации в хромозомите. Ако майката носи проблемната генетична информация, дори самата тя да не страда от далтонизъм, синът винаги има проблеми с възприятието на цветове. Далтонизмът се предава на момичето, само ако и бащата има такава аномалия.
Цветната слепота, макар и рядко, може да се придобие. Това става най-често при някои отравяния и при предозиране на медикаменти. При прием на по-големи количества дигиталисови препарати - лекарства против сърдечна недостатъчност, могат да се получат проблеми с възприемането на цветовете. Човек започва да вижда най-вече в жълтата област. При намаляване на дозите обаче проблемът е обратим. Нарушения на цветното възприятие не се получават, ако лекарствата се взимат в нормални дози, дори това да продължава години. Смята се, че Ван Гог, който е взимал големи количества дигиталисови препарати заради епилепсия, е виждал предимно в жълто през част от живота си. Това е допринесло и за появата на прочутите наситени яркожълти "Слънчогледи".
Друга причина за придобит далтонизъм е отравяне с олово. От това са заплашени работещите в промишлеността, например в заводи за акумулатори, където се топи олово и се отделят вредни изпарения. Ако отравянето спре навреме и се третира подходящо, цветното зрение се възстановява. Отравяне със стрихнин също води до далтонизъм. Аномалията се получава и при заболявания на ретината.
Вродената цветна слепота не се лекува, но се правят опити да се повиши чувствителността към определен цвят с помощта на цветни очила. Според специалисти този метод е доста неефективен. Усложнения с годините не се получават.
Най-малко разпространената цветна слепота е черно-бялата. Аномалията е вродена и може да бъде симптом за някои редки генетични болести като синдрома на Гоше, който води до мастни натрупвания в организма. Черно-бялата слепота обаче е голям дефект, защото засегнатите изобщо нямат централно зрение, виждат само периферно и не могат да извършват редица действия.

НЮАНСИ
Човек възприема цветовото разнообразие на природата с помощта на т.н. колбички. Те съдържат различни пигменти, които ги правят чувствителни към един от трите основни цвята - червен, зелен и син. Дори да няма пигмент за възприемане на червено, човек пак може да разпознава червения цвят, защото тази дейност се поема частично от зелените и сините колбички. Червеният цвят, който се вижда, обаче е много по-блед и ненаситен. Няма опасност човек изобщо да не различава червеното, зеленото, синьото, жълтото. Далтонистът обаче не може да възприема техните нюанси. Затова няма нужда да се отнема възможността човек да бъде шофьор-любител дори с червено-зелена цветна слепота. Хора с такъв проблем обаче не могат да бъдат машинисти, капитани на кораб, дизайнери, химици, летци. Хиляди метри над земята въздухът е рядък, неговата пречупвателна сила е различна, цветовете се променят безкрайно много, затова е важно цветовете да се разпознават перфектно.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Не съм ГЕЙ,не съм и кривоглед :D Пък щом съм с категория С,не съм и Далтонист :lol: А,г-н Сапунджиев :?: Само да не ме нарочиш :|
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”