Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Идея за удобен монтаж на транеца..
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Идея за удобен монтаж на транеца..
И така ето моята идея която споделям, за да можете да я ползвате при интерес..
Сдобих се със сонда за сонар, която се оказа по-голяма от възможността за монтаж на 330 гумена лодка.
Обърнах целия нет и оналйн магазините в бг че и не само, но не намерих подходящо решение.
А това, което ми трябва още е да въртя и да сменям на къде е насочена сондата.
Видях, че един от възможните монтажи е на тролинг мотор.. и тогава се роди идеята...
Едната възможност е да взема тролинг мотор, който в момента няма да ползвам а другата е само тази монтажна конзола която в ebay e към 30усд..
http://www.ebay.com/itm/MINN-KOTA-ENDUR ... 1538986465" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
В самата конзола мога да вкарам тръба на която да монтирам сондата и лесно да я вдигам над водата когато карам по-бързо (ианче зад мен става малък фонтан и се променя ъгъла на монтаж) и толкова лесно да я върна във водата при ниски скорости и на място и разбира се да въртя посоката на сондата..
Ако някой има развален или сучпен мотор или тази конзола или нещо подобно ще се радвам да се свърже с мен за да изпълня моя проект и после да споделя тук резултата.. Или също би била добра възможност да си купя само конзолата от тук, ако я има като резервна час.
Minn Kota, Motorguide, Haswing и много други са съвсместими и на еднакъв принцип
Сдобих се със сонда за сонар, която се оказа по-голяма от възможността за монтаж на 330 гумена лодка.
Обърнах целия нет и оналйн магазините в бг че и не само, но не намерих подходящо решение.
А това, което ми трябва още е да въртя и да сменям на къде е насочена сондата.
Видях, че един от възможните монтажи е на тролинг мотор.. и тогава се роди идеята...
Едната възможност е да взема тролинг мотор, който в момента няма да ползвам а другата е само тази монтажна конзола която в ebay e към 30усд..
http://www.ebay.com/itm/MINN-KOTA-ENDUR ... 1538986465" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
В самата конзола мога да вкарам тръба на която да монтирам сондата и лесно да я вдигам над водата когато карам по-бързо (ианче зад мен става малък фонтан и се променя ъгъла на монтаж) и толкова лесно да я върна във водата при ниски скорости и на място и разбира се да въртя посоката на сондата..
Ако някой има развален или сучпен мотор или тази конзола или нещо подобно ще се радвам да се свърже с мен за да изпълня моя проект и после да споделя тук резултата.. Или също би била добра възможност да си купя само конзолата от тук, ако я има като резервна час.
Minn Kota, Motorguide, Haswing и много други са съвсместими и на еднакъв принцип
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Идея за удобен монтаж на транеца..
Защо не пробваш с някакъв алуминиев профил?
Два болта неръждавейка винаги ще намериш,както и мечик.
Пунта е,че ще бъде по компактно отколкото носач на двигател.
А и там ще имаш още доста работа де.
Въртенето на сондата не знам дали ще върши работа,
не знам за какъв сонар говориш ?
Два болта неръждавейка винаги ще намериш,както и мечик.
Пунта е,че ще бъде по компактно отколкото носач на двигател.
А и там ще имаш още доста работа де.
Въртенето на сондата не знам дали ще върши работа,
не знам за какъв сонар говориш ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мислил съм го и така..но само демонтажа и монтажа ми отнемат много време и се гъзя да трърся болтове във водата.. опитах стандартния монтаж, близо 800гр е...само нерви и фонтанче зад мен, и я махнах..
Сондата е на Гармин ps31 за предно гледане и ако я завъртя мога да гледам в избрана посока..
Сондата е на Гармин ps31 за предно гледане и ако я завъртя мога да гледам в избрана посока..
- smel1968
- ще става разбирач
36 лв. от булстар вакум със всичките му проспособления.Преди седмица си го купих-перфектно стои,монтаж и демонтаж отнемат общо 30 сек.,а и е супер компактно.Не се занимавай с глупсти.Тествано на 40 км/ч-изобщо не мърда от транеца.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- smel1968
- ще става разбирач
Даже съм се набутал с цената-ето ти по евтина--22 лв.Пазарил съм от този сайт-много са коректни.ТОВА ЗА ЕДНОЛЪЧЕВА СОНДА ДА НЕ ТЕ ПОДВЕЖДА-АЗ СЪМ С ЧЕТЕРИЛЪЧЕВА И ЗАХВАЩАНЕТО Е ЕДНО И СЪЩО.
>http://gps6.bg/вакуумен-адаптор-за-едно ... ord=вакуум
>http://gps6.bg/вакуумен-адаптор-за-едно ... ord=вакуум
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Съгласен съм с теб...ама ако ти покажа оная сонда която седи под ъгъл 45 градуса ще ме разбереш...
За сайта да...ок са..аз от там пазрувах също!
За сайта да...ок са..аз от там пазрувах също!