Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесни GT-BIO
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Блесни GT-BIO
ОК Благодаря колега
Да Алиекспрес,блесните са със същото качество като тези,които се продават тука...говоря за GT-Bio.

В тоз гьол,риба няма!
- reelbigfish
- новобранец

сребърната Hyperbola II много се харесва на кефалите, а наглед е най-простия им модел

Като цяло доста добро качество на приемлива цена.
Някой да е ловил бяла риба на тях? И да ми препоръча начини на водене. Говоря за блесни тип кастмастър и такива около 10-15гр.
Някой да е ловил бяла риба на тях? И да ми препоръча начини на водене. Говоря за блесни тип кастмастър и такива около 10-15гр.
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
Значи колеги , за 2 ходения до яз. Тракиец успах да извадя риби. Първата вечер от 5;30 до 7;30ч. успях да извадя една 40 см бяла риба , и два кефала ( един дребен и един около 800- 1кг.)
Бялата и по-големият кефал излезнаха на блесна GT-BIO Hyperbolla 2 YAKUMA Silver 15гр. А малкият кефал излезна на GT-BIO Leech YAKUMA gold + red 10гр. На силикони не искаше да пипне. Вторият ден нещата бяха различни и записах едно голямо капо. Успях дори да се изкъпя в язовира за да спася Кастмастъра си
П.п Водих и спор с един колега , как уклейник е мрежа и е бракониерство. Не знам дали си е взел поука , но бързо си тръгна.
Поздрави !
Бялата и по-големият кефал излезнаха на блесна GT-BIO Hyperbolla 2 YAKUMA Silver 15гр. А малкият кефал излезна на GT-BIO Leech YAKUMA gold + red 10гр. На силикони не искаше да пипне. Вторият ден нещата бяха различни и записах едно голямо капо. Успях дори да се изкъпя в язовира за да спася Кастмастъра си

П.п Водих и спор с един колега , как уклейник е мрежа и е бракониерство. Не знам дали си е взел поука , но бързо си тръгна.
Поздрави !
- grigorov90
- новобранец
Колеги, някой има ли записана щука на GT Bio Leech?
- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
Дам, аз имам.grigorov90 написа:Колеги, някой има ли записана щука на GT Bio Leech?
В малкото ми излети, когато имам риба, 1 е на нея

(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
- grigorov90
- новобранец
Супер, дай Боже да имаш още много и все по-честоrangel_bac написа:Дам, аз имам.grigorov90 написа:Колеги, някой има ли записана щука на GT Bio Leech?
В малкото ми излети, когато имам риба, 1 е на нея

Нямам щуки на тези блесни, но от последния излет всички риби ми удариха на паузата. Кефалите по-нагоре , а бялата на дъното някъде...
- grigorov90
- новобранец
За утре съм им приготвил подобаваща проба. Ще дам feedback вечерта 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Пробвай с лек туйч, 15 грамоеия leech е чудесен, 20та е по-трудна за водене. Можеш и туйч с паузи докато падне до дъното и после два три оборота докато се дигне и пак пауза. Можеш и стример или силиликон да сложиш, аз имам една със силикон с чеевена опашка и има чудна игра на туйч
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- grigorov90
- новобранец
Благодаря за съветите, много са ми ценни! Примамката лети като куршум но за жалост не ми донесе риба. Нито тя, нито която и да е друга...Пълно капо на Богров и Челопечене...