Има ли гъбари?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Има ли гъбари?

Мнение от Павел Три »

Е пък вие ,то още е малко скобарче ,иска внимание ,карайте по-кротко с него да не го стресирате. Обяснете му квой туй гъба,де има почва за нея ,как се бере ,коя се яде.То младо още ,ще попива знанията ви,ще ви надмине в гъбобера,ще ви надмине и в постовете. Хайде от мен към вас -гъбарите пълни кошниции :drinkers:
Късмет.Всичко е до късмет. :D
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Ама защо си мислите ,че не съм брал никога гъби и не познавам някои видове? Дори така да е не вярвам това да ме спира да коментирам в тази тема, това ,че в поста си се майтапя и за цел ми е да се посмеем е голям проблем. Все едно никой не се е отклонява от дадена тема, много ли преча? Или им е трудно да четат и ги е яд ,че са отделили време да ми прочетат мнението! Мен няма как да ме стресират Павел, такива дето са велики само във форума, напротив така като гледам как се напъват май те са се стресирали, хахаха, и точно от тях знания не мисля да попивам за да не стана дървен философ като тях!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Колега,видя ли как си противоречиш,уж си брал гъби.... брането на гъби е като секса,гледаш и събираш,или гледаш и нищо не правиш :mrgreen: защо почна да се чепиш с бати ти Люс и Герге,на тях трябва ръка да им целуваш,на мен какво ще замълча :lol: ,те винаги дават инфо от към гъби,та откъсни,събери,напълни кошничката,снимай, покажи и питай ако нещо те съмнава и ще получиш отговор :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

N.Dimitrov написа:Ама защо си мислите ,че не съм брал никога гъби и не познавам някои видове? ...

Ами ........ защото до тук си писал само нелепици, нямащи нищо общо с темата, която старателно и колективно я развиваме толкова много години, след като Гого от Лисец я е пуснал и разработил!

Аре, стегни се - ако имаш нещо за гъбите - напиши,
Ако нямаш - споделяй си проблемите другаде :mrgreen: !

Не стига, че няма гъби, ами и ти ще ми лазиш по нервите :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Бате Гоше-днеска обиколих пак Стара планина.

Но положението не ми хареса общо взето.

Но все пак напълних един багажник с гъби-но от ефтините-масловки.

Сърнели намерих 3 и 1 малка манатарка и 2 печурки,

Сега ги варя в буркани за зимата по проста рецепта.

Обелвам ципата на масловката,махам дунапрена и в буркан с марина.

За Марината-варя вода оцет,дафинов лист и бахар и пакет чер пипер.

Сол и захар на вкус-между другото сложих и в някой буркан-малко риба заедно сп гъбите.

Доста се изморих от прехода-навъртях над 100 километра през тръни и драки-но времето беше Прекрасно-синьо небе и 25 градуса.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Don4o_62 написа:Колега,видя ли как си противоречиш,уж си брал гъби.... брането на гъби е като секса,гледаш и събираш,или гледаш и нищо не правиш :mrgreen: защо почна да се чепиш с бати ти Люс и Герге,на тях трябва ръка да им целуваш,на мен какво ще замълча :lol: ,те винаги дават инфо от към гъби,та откъсни,събери,напълни кошничката,снимай, покажи и питай ако нещо те съмнава и ще получиш отговор :wink:

Мишкар! ти ще целуваш нещо май, ама не знам как да ти го поднеса.
И никъде не си противореча, имаш някакви проблеми със зрението явно!

Това ,че не бера гъби редовно не ми пречи да си пиша в гъбарската тема дори да пусна шеговит пост, ама то такива ботове и темерути като теб знаят само да пишат..пишат..пишат и нищо други вие нямате чувство за хумор БЕ!
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

N.Dimitrov написа:Здравейте колеги, не съм гъбар но като видях тези гъби и ми се прииска да ги събера, знам ,че отровни гъби на дърво няма а тези бяха точно такива. мисля ,че са кладница ако греша ме поправете и ако е така кажете как да ги сготвя.

Един от няколкото ми постове в тази тема, ако имате Алцхаймер дъртаци не се напъвайте! помнете си и не правете неуместни забележки :)
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

N.Dimitrov,
Колко пъти да ти напомням, че темата е за гъбите и гъбарите, участващи в нея ????????????????

А днес събрах едни гъбки, оставени от мен вчера :wink: ,
Много хора вървят по ливадите, ама тези бяха оцеляли - за мой късмет :D !
А наистина, полската печурка е дребна, няма килограми,
Но е може би най-вкусната гъба по нашите места,
Задушена, с малко краве масло - прекрасен ордьовър :rolleyes: !

Изображение

Обаче, засушава отново!
Гъбките са малки, леки и всеки момент ще спрат да растат.
Дано наистина завали пак!
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Днес набрах една кошница масловки, няколко килограма пачи крак и малко печурки!
Вече съм участник в темата!
Показах ,че съм писал и друг път в по-задните страници и пак недоволни и си знаят тяхното..хахаха!
Плиткоумници вие мислите като патки честно! :) :) :) :) :)
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

N.Dimitrov написа: ....Плиткоумници вие мислите като патки честно! ....

N.Dimitrov написа:... ако имате Алцхаймер дъртаци не се напъвайте! помнете си ...

Простотията ти минава всякакви граници !

Вярваш ли си, че аз не мога да те наругая грозно и просташки, а :mrgreen: ???????????????

А даже си и неграмотен, ама настойчиво писмовен, за съжаление :evil: !
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

G.Petkov написа:
N.Dimitrov написа: ....Плиткоумници вие мислите като патки честно! ....

N.Dimitrov написа:... ако имате Алцхаймер дъртаци не се напъвайте! помнете си ...

Простотията ти минава всякакви граници !

Вярваш ли си, че аз не мога да те наругая грозно и просташки, а :mrgreen: ???????????????

А даже си и неграмотен, ама настойчиво писмовен, за съжаление :evil: !

Обиждай бе, аз съм сигурен ,че ти си човека с най-много обиди по негов адрес, защото си такъв заядник ,че не можеш да си представиш.
Видя ,че по темата съм писал и удари на камък, няма за какво да се заяждаш, поста ми не е проблем за никой и тук удари на камък също няма за какво да се заяждаш, и изведнъж се сети ,че може да се правиш на остроумен за това какви думи и обиди ползвам. Ще правя каквото си искам, такива женчовци като теб дето са смели само зад клавиатурата и са ограничени до това само да се напъват по форумите и нищо друго са ми смешни меко казано! Ако имаш за нещо конкретно за да ми правиш забележка го кажи в следващия си пост, до сега само писаници с жел заяждане!
lusienn

Мнение от lusienn »

Бате Гошо-безмислено е-не си губи времето.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Модовете...извинявам се за думата към него,ама тоя Алабалист нема ли кой да го узапти вече :roll: помолихме го най учтиво всичките,или да пише за гъби или да чете, но явно му е скучно и си търси развлечение с дразнещи писаници :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

N.Dimitrov написа:
N.Dimitrov написа:Здравейте колеги, не съм гъбар но като видях тези гъби и ми се прииска да ги събера, знам ,че отровни гъби на дърво няма а тези бяха точно такива. мисля ,че са кладница ако греша ме поправете и ако е така кажете как да ги сготвя.

Един от няколкото ми постове в тази тема, ако имате Алцхаймер дъртаци не се напъвайте! помнете си и не правете неуместни забележки :)

Освен простак, неграмотник си и опасно невеж - отровни гъби на дърво ИМА и то доста много.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Да бее забавлявам се с вас и си пиша колкото искам както виждаш никой не ме спира така ,че вие не сте критерий с които трябва да се съобразявам, на мен ми е весело а вие се нервите вече като гледам! Леко с кръвното само :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”