Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
не е разрешен и никога няма да бъде разрешен.Buliviv написа:Последно риболова на стената разрешен ли е, както и около "кулата" ?
Някой с инфо дали са тръгнали раирани разбойници /костур/ от брега.
вдясно от кулата е разрешено, но без разпъване и захранване, шансът е малък да хванеш нещо сериозно, то и отляво на стената е същата работа горе-долу. бяхме оня ден на втората отбивка, излязоха риби, но там не става за риболов, имаше коли като на селски събор/панаир, всеки цопа, кряка и псува, обстановката е прекрасна...
-
- новобранец
Полезна информация колега, ама тези забрани не важат за българина.stoyanstoyanov1990 написа:Риболова на стената разрешен ли е?
Гледах че имаше доста народ, а уж пише, че е забранен.
Някой може ли да даде някаква информация за това?
Благодаря предварително.
За жалост такова е положението ни, можем единствено да се оплакваме без да спазваме някакви правила.
Поздрави
-
- ще става разбирач
само циркове по тая стена, кулата и съоръженията... тия дни как беше ? костури, бели ?
късмет работа . .
-
- научил се да хвърля
Колеги къде е най лесно и безпроблемно пускане на лодка на язовира,без много кал и да не е много стръмно без колесар съм?
В петък, в дясно от "кулата" за 4 часа един костур. Стръв - рибка.angel81 написа:само циркове по тая стена, кулата и съоръженията... тия дни как беше ? костури, бели ?
-
- сериозен играч
На Беловица ръкаваrumen_vasilevvv написа:Колеги къде е най лесно и безпроблемно пускане на лодка на язовира,без много кал и да не е много стръмно без колесар съм?
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
Мерси.Йордан Марков написа:На Беловица ръкаваrumen_vasilevvv написа:Колеги къде е най лесно и безпроблемно пускане на лодка на язовира,без много кал и да не е много стръмно без колесар съм?
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Днес за 2 часа се получи много добър риболов поне за мен.Ловя само на спининг .От 17:30 до към 19:00 изкарах 9 костура като 5 от тях по около 800-900гр.Излязоха и 3 маломерни бели риби по около 30 см. който си плуват обратно.Рибата се държеше на около 50-60см от дъното.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги някой с информация за Пясъка тия дни?
Чух се с мой приятели,които са на язовира от снощи. Сутринта са разпънали въдиците към 9 , имат 5-6 удара , но само маломерки,като само едно от тях е над нормата - 1.900кг казаха , че са го мерили , общо взето рядко пипа риба над килограма . Затова бъдете съвестни и пускайте риби дори по 40 см(които са 700-800грама) , защото е ГРЕХОТА .
Ако някой друг има прясно инфо , нека сподели , аз мисля в петък да отида при тях за 1 вечер.
Поздрави на всички ВИ !!!
Ако някой друг има прясно инфо , нека сподели , аз мисля в петък да отида при тях за 1 вечер.
Поздрави на всички ВИ !!!
- danev69
- сериозен играч
"КОЛЕГИ" МЕСАРИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРИБИРАТЕ МАЛОМЕРНИ БЕЛИ РИБИ
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 2#p1345572
УВАЖАВАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО ТРУДА НА ХОРАТА КОИТО МРЪЗНАТ ПО ЦЯЛА НОЩ ЗА ДА ВАДЯТ МРЕЖИТЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ

УВАЖАВАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО ТРУДА НА ХОРАТА КОИТО МРЪЗНАТ ПО ЦЯЛА НОЩ ЗА ДА ВАДЯТ МРЕЖИТЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Лошото е ,че масово се пребира всякаква маломерна риба.Контролът е равен на нула-за цяло лято не съм проверен нито един път за билет.Нагледах се на всевъзможни гадости-глави на маломерни шаранчета и бели риби по бреговете,камари боклуци и др. Ако не са доброволците,които вадят мрежите,от рибата в "Пясъчник" нямаше да е останала и следа. Дано през следващата година българските риболовци да разберат,че риба има да се продава навсякъде и излиза по-евтино да си я купиш отколкото да си я хванеш и че я ловим за удоволствие ,а не за препитание!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Страхотен язовир
Вчера за първи път го посетих,надявам се ,че не и за последен
Излизат костурчета прилични,е не чак от тези по 7-800гр,кило,ама ...занимавка са си,фанахме по 5/6 на калпак

Най добре ,на силикони Ponton 21 ratta

2/3 Дребни сулки,върнати да викат баба си и тя взе ,че дойде 3,200кг

Вчера за първи път го посетих,надявам се ,че не и за последен
Излизат костурчета прилични,е не чак от тези по 7-800гр,кило,ама ...занимавка са си,фанахме по 5/6 на калпак

Най добре ,на силикони Ponton 21 ratta

2/3 Дребни сулки,върнати да викат баба си и тя взе ,че дойде 3,200кг

Аз там съм пораснал...
- danev69
- сериозен играч
danev69 написа:"КОЛЕГИ" МЕСАРИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРИБИРАТЕ МАЛОМЕРНИ БЕЛИ РИБИ
![]()
![]()
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 2#p1345572
![]()
![]()
![]()

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега. Страхотна риба. Пускайте си малките и
ще ви се отблагодарят като на този колега.
http://myhobbiez.eu/press/index.php/201 ... pqsachnik/" onclick="window.open(this.href);return false;
П.С. За тези , които прибират маломерки или много над нормата - подгответе се да станете глявни герои на "Стената на СРАМА"...
ще ви се отблагодарят като на този колега.
http://myhobbiez.eu/press/index.php/201 ... pqsachnik/" onclick="window.open(this.href);return false;
П.С. За тези , които прибират маломерки или много над нормата - подгответе се да станете глявни герои на "Стената на СРАМА"...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!