сервиз на извънбордови мотори в Бургас

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: сервиз на извънбордови мотори в Бургас

Мнение от kefeto »

Здравейте!!!
Прочетох всичко и съм много благодарен, но все пак в Бургас няма ли някой да разбира от лепене на лодки, поне за консултация. Проблема ми е в събирателните шевове м/у двата балона и не мога да разбера откъде и как е най-правилно да го залепя. Благодаря предварително!!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kefeto написа:Здравейте!!!
Прочетох всичко и съм много благодарен, но все пак в Бургас няма ли някой да разбира от лепене на лодки, поне за консултация. Проблема ми е в събирателните шевове м/у двата балона и не мога да разбера откъде и как е най-правилно да го залепя. Благодаря предварително!!!!
Мой съвет,дай ми на мен парите да ти свърша работата.
Точно в тези места не е добре да се пипат от "ученици"
Там има една специална лента,с която трябва много да се внимава при почистване и лепене.
Тя държи основно двата шева,после идват горните ленти.
Изображение

И после,при теб най-вероятно в момента ти изпуска малко от шева,но
когато почнеш да го ремонтираш,първо си иска изчистване,тогава шева се отваря
доста,къде 10-30см,и ще се видиш в чудо как да го събереш след това.
Трябва много точно да събереш двата края на балона,и никаква гънка при лепенето
по този шев,иначе винави ще имаш проблеми там.
Това е което ми е всекидневие - решението си е твое,както и упражнението.
Имай едно на ум,повредиш ли тази лента с някакво измислено лепило,
ремонта след това яко се оскъпява - трудно се намират тези ленти.
И в момента нямам от тях,чакам,амааа от два месеца вече чакам.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
indianec
новобранец
новобранец

Мнение от indianec »

И аз да споделя нещо от срещата ми с прословутия " майстор "Пламен.Преди година време станах горд собственик на извънбордов двигател "Тохацу' 16 к.с двутактов така да се каже набор на слънцето,но си работеше перфектно.И хоп взе ,че се и развали.Отказа да пали.Хайде и аз подочух и хубави и лоши неща на Пламен и тичам при него.Погледна го само с един поглед,без дори да се заинтересува има ли двигател под капака му и авторитетно заяви,че за нищо не става....освен за части, със стари машини не се занимавал.То на ново всеки може..Добре ,че при него има едно младо момче ,та той се зае поне да види има ли проблем със запалването машината .Е нямаше,ток на свещите .Взех си двигателя .Бре викам си м@ма му стара ,сдобих се с нова дънна котва.Все пак такъв рядък специалист да се изкаже толкова компетентно.От дума на дума,колеги ми казаха за един друг човек,който се е заел да ремонтира извънбордови двигатели в Бургас .Казва се Станко.Сервиза му се намира до гаражите на бившите таксита "Динамик" срещу входа на фирма "Яна Лъскова" посока към ул.Тамара кв. Победа.Човека е повече от читав.За има няма и 10 мин проблема със запалването на двигателя бе разрешен и Тохацуто пее в момента...Та толкова за моя скромен опит с майстори на извънбордови двигатели в Бургас
kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kefeto »

Привет Колеги!!!
Искам да попитам каква е цената при Пламен за консервиране (зазимяване) на двутактов двигател. Съответно ако някой е ползвал услугата и при разконсервиране през пролетта също за какви пари става на въпрос. Благодаря предварително.
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

15лв.-промиване и консервиране,а на пролет мисля че беше пак толкова(за труд)!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”