Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Ле-лее?! К'во сте направИли тук
Да не забравяме, че това е тема на Венци, който пръв разкри хлебната формулата на реката и вероятно вече съжалява. Въпреки, че правописа не е силната му страна, всички го разбрахме и изкопирахме?? От тогава майстори -бол, само не казвайте, че сте си знаели как се лови от незнам кога си...

Да не забравяме, че това е тема на Венци, който пръв разкри хлебната формулата на реката и вероятно вече съжалява. Въпреки, че правописа не е силната му страна, всички го разбрахме и изкопирахме?? От тогава майстори -бол, само не казвайте, че сте си знаели как се лови от незнам кога си...

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
От тогава майстори -бол, само не казвайте, че сте си знаели как се лови от незнам кога си...
[/quote]
Кво да знаеш бе Насе,аз хода от над 20 години и още се уча!Па кой си мисли че всичко му е ясно.....
Колкото до правописа,аз пиша на диалект щото така ми харесва,не говоря така в ежедневието!

Кво да знаеш бе Насе,аз хода от над 20 години и още се уча!Па кой си мисли че всичко му е ясно.....
Колкото до правописа,аз пиша на диалект щото така ми харесва,не говоря така в ежедневието!
' мен ми не пречи(правописа на рибарите)chokoboy написа:.....

Последно промяна от naskobo на Пон Окт 05, 2015 11:35 am, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
' мен ми не пречи
- написаното е с българската азбука, само буквите не са подредени както съм свикнал
[/quote]
Това е от Враца,да не се подценяваме!Любима Врачанска фраза,,мене ми никой не е казал,,,Велико!!!

Това е от Враца,да не се подценяваме!Любима Врачанска фраза,,мене ми никой не е казал,,,Велико!!!
-
- фен клуб-скобар
Кво да знаеш бе Насе,аз хода от над 20 години и още се уча!Па кой си мисли че всичко му е ясно.....chokoboy написа:От тогава майстори -бол, само не казвайте, че сте си знаели как се лови от незнам кога си...
Колкото до правописа,аз пиша на диалект щото така ми харесва,не говоря така в ежедневието![/quote]
Чоко това се опитах да кажа и аз-да си добър риболовец,не означава да си супер-граматик!Всеки може да си пише както му е кеф-такива кръвни обиди и злобни на личностна основа към един млад човек аз лично не толерирам-около мен тая среда не вирее!!!!!!Венци е голем човек също така -легенда в риболова! Йерархията следва: по слабите риболовци( и не само те)имат респект и уважение към легендите!!!!!! Не всеки може да стане легенда,даже и да е най големия грамотник,дори и да изпише тон есета на научна основа! Аз лично не съм привърженик на публично портене на места!!!!!!Да се скача с такава злоба на едно младо момче не е достойно за уважение! Да му кажеш,, усерко,, ,,зелена ливадо,, или много си малък да скачаш е едно,да обиждаш злобно по особенно жесток начин е друго! Лично аз харесвам Асен и ще го защитя във всеки един момент,защото го познавам лично,знам що за човек е,знам как лови риби и въобще не е за такова отношение! Пак казвам понякога не толерирам държанието му и съм му го казвал много пъти.Чоко добре дошъл,радостно е ,че и колега като Saki се включва отново( много знаещ речен риболовец според мен).... за Венци какво да ви кажа-ако продължи да пише пак тук,ще бъде само един голям плюс за всички,въпреки че него го е хванало друго хоби на гуми

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Стига ала бала!Турайте снимки,ама не празни а с коментари и особености за поведението на рибата в конкретния риболов.Винаги е интересно да разбереш чуждия подход и начин на риболов!Всички които пишете сте допринесли за това да науча нещо и риболова ми да е по успешен!Потенциала на всички ни е различен и всеки трябва да отсява полезното от плявата.Градивно е да се спори в рамките на добрия тон.Миналата година спорихме с Асен дали е мътна или не реката.Тогава агромах копаха и тръгваше една съвсем финна мътилка от пясък/почти незабележима/, /рибата тотално отказваше да се храни в такива моменти/.Така и не се разбрахме с него,но който ходи и още повече вижда реката си прави сметката и изводите за себе си!
За подписката колегата ми я прати и аз поех ангажимент да я занеса в два три рибарски магазина,но сроковете бяха много кратки и не успях заради ангажомани,в последствие се оказа,че могло и следващата седмица.Без комуникация нестава!
Аз така и не разбрах къде мога да отида да се подпиша. Честно казано си мислех, че вече е късно. Късно ли е?
-
- фен клуб-скобар
Не е късно:)miro253 написа:Аз така и не разбрах къде мога да отида да се подпиша. Честно казано си мислех, че вече е късно. Късно ли е?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ами колегата Граховски на лично ми каза че последно е до събота срока.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Не е късно, имам още бланкки при мен
малко се забавихме

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Къде мога да се разпиша?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
При мен или мога да я пратя на мейл и да ми я върнеш сканирана, не е проблем
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- prodigy666
- разбира нещата
Венци бате генерал. Тва дето каза ми беше следващия и последен коментар към велека ... Неграмотни сме ама те цитират през 2дена "сакал скобаро леб " Марти има ли студени кенчета пиво
Хвана ме яд вчера неможах да ида па на убавото време рибата е откачила в момента

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
prodigy666 написа: Неграмотни сме ама те цитират през 2дена "сакал скобаро леб "
Изобщо не смятам че Венци е неграмотен. Просто често пише на Кюстендилски диалект, при това учудващо добре. Говоренето и писането на диалект изобщо не прави човека неграмотен, по-скоро "полиглот"