Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- stoiann80
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз съм За зарибяване (ама и хищни) но после ние сами ще трябва да си осъществяваме контрол, както вече успешно правят някой колеги.[/quote]
Е точно контрола трябва да се измисли как да е най-ефикасен. Чичаците излавящи масово маломерките, най-ще ги заболи, като им се изтряскат няколко поредни акта. Въпроса е обаче, че актовете ще трябва да се пишат длъжностно лице. То е ясно, че за зарибяване от ИАРА, нама да се получи никаква подкрепа, но поне за контрола ще трябва да измислим как да ударят едно рамо.
Другия вариант е лесен, ама що трябва да се връщаме в 90-те
Е точно контрола трябва да се измисли как да е най-ефикасен. Чичаците излавящи масово маломерките, най-ще ги заболи, като им се изтряскат няколко поредни акта. Въпроса е обаче, че актовете ще трябва да се пишат длъжностно лице. То е ясно, че за зарибяване от ИАРА, нама да се получи никаква подкрепа, но поне за контрола ще трябва да измислим как да ударят едно рамо.

Memento mori
- sa4kov
- научил се да хвърля
stoiann80 написа: Е точно контрола трябва да се измисли как да е най-ефикасен. Чичаците излавящи масово маломерките, най-ще ги заболи, като им се изтряскат няколко поредни акта. Въпроса е обаче, че актовете ще трябва да се пишат длъжностно лице. То е ясно, че за зарибяване от ИАРА, нама да се получи никаква подкрепа, но поне за контрола ще трябва да измислим как да ударят едно рамо.
Именно , трябва да се говори с ИАРА предварително , да се уговори период в който ще има повече контрол над язовира и в който да се направи зарибяването. Или направо да се говори за пускане на забрана за риболов от месец примерно или нещо такова... нз не съм наясно много как действат тези органи , но ще е добре да се съгласува с тях това зарибяване ако искате да се получи. Нищо не пречи да си командироват една кола с 4 човека там за седмица - две да пообикалят язовира,вместо да си клатят краката в офиса , то като се види че се пази няма да го закачат поне месец и ще има шанс рибата.
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- новобранец
magichko написа:Прясно инфо за гьолчето на нови хан ?
Здравейте, инфо някой има ли за Нови Хан, дочух, че имало добри условия ?
На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
Същото до към 16.30 на Чепинци.piso написа:На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Странно, аз се разходих към 16:00 по стената без въдица. Един плувкаджия таман си тръгваше и извади живарника си, като имаше около 30 баби. Човекът каза, че е ловил без никаква захранка.piso написа:На Панчака днес от 7 до 13 часа пълна скръб на гумаджийницата,на банята и на стената.Стръв бял, рибка за костур, каракудка за щука.Стрелянето с бял червей и захранката не влияеше по никакъв начин!
-
- новобранец
Преди 2 часа се върнах от Пънчака,бабушка дава доволно.Уклея нещо се крие,хванах два със зор,и е доста едър.Няма нищо чудно,че колегата не е хванал нищо,същото се случи и с комшията с които днес бяхме на стената. Аз ловя, на него няма пипане, а бяхме на два метра един от друг, по половин час стръвта му седеше във водата не докосната,а ме увери че преди четири дена пак е бил на същото място и си е хванал доволно.Та странности има всякакви.Те това е риболова.
-
- научил се да хвърля
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча къде по София или около София гьолове мога да си пробвам новите щукарски воблери.Не съм ходил от години на по близка дестинация от 100 км и за това търсия информация къде е най дашно според вашите виждания.Мерси и наслука
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, мисля, че по това време кариерите са най-добрата опция за щука. Като наблюдения - Враждебна - гьола до оградата на летището, Челопечене, Негован, Богоров - зад платения. На Панчарево даваше добре щуката, но към момента не знам как е.
-
- научил се да хвърля
Благодаря желая на всички само големи рибоциmilenminds написа:Колега, мисля, че по това време кариерите са най-добрата опция за щука. Като наблюдения - Враждебна - гьола до оградата на летището, Челопечене, Негован, Богоров - зад платения. На Панчарево даваше добре щуката, но към момента не знам как е.

-
- новобранец
Колеги, някакво инфо за Кътина? Този водоем направо го забравихме.
-
- научил се да хвърля
Когато минавах имаше хора на големия Кътински.На Синия вир видях хора да хвърлят на тапа за щука.На водоема в гората Тайна е бил бивша уранова мина и казаха че излиза дребна щука,но незнам там дали няма радиация заради бившата мина.
-
- новобранец
Колега hristo94,кога си минавал? Били казал нещо за този Сини вир, къде се намира и каква риба държи. Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Колега не съм риболовствал на него само като минавах видях хора бяха нахвърляли тапи.Предполагам има щука.
- Прикачени файлове
-
- 20r7l1g[1].jpg (321.96 KiB) Преглеждано 1495 пъти
-
- новобранец
ОКhristo94 написа:Колега не съм риболовствал на него само като минавах видях хора бяха нахвърляли тапи.Предполагам има щука.