Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помогнете колеги
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Помогнете колеги
ебахти и диарията тоя Плевенския
скача като бълха от тема на тема
явно има проблем с ерекцията та всички му са криви,ако бях като него отивам веднага на платено
да олабя жилата,хем по Плевенско е сиромашия и ще мине тънка лайсна 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- фен клуб-скобар
Don4o_62 написа:ебахти и диарията тоя Плевенскияскача като бълха от тема на тема
явно има проблем с ерекцията та всички му са криви,ако бях като него отивам веднага на платено
да олабя жилата,хем по Плевенско е сиромашия и ще мине тънка лайсна
На какво основание ме обиждаш бе човек, пак ли нещо съм написал което ти не е по кеф..ееми твой проблем аз нямам! струва ми се ,че ти имаш проблем с ерекцията нали знаеш ,като минеш половин век ти става мек

- Don4o_62
- учете се от него
ше спреш да се занимаваш с Люс и да му правиш неуместни забележки,нито си му на годините,нито на гъбитеN.Dimitrov написа:Люси моля те, никой няма нужда от твоето остроумие! Ако имаш нещо да допълниш по темата давай, помогни на човека, ако не такива тънки бъзици си ги пускай в твоята тема за Искаро!lusienn написа:.Павел Иванов написа:То и аз не съм гъбар , ама това е като вечният спор за кокошката и яйцето , та дали се реже или скубе ...
Е ти само да четеш в темата-и си готов отсвякъде.
Обаче-гледай кои Ходят редовно,берат,ядът и са Живи

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- фен клуб-скобар
Точно ти не си човека дето ще ми каже на кой и какви забележки да правя! Значи на мен такива тъпи забележки могат да ми се правят а аз нямам право, наистина сега не съм прав просто искам да ви покажа как се заядохте с мен по същия начин, както ти сам каза с неуместни забележки! това е, каквото почукало такова се обадило.
И да знаеш, просто ставаш смешен вече, затапих те така ,че си трайкай..
И да знаеш, просто ставаш смешен вече, затапих те така ,че си трайкай..
Абе колега-земи ни освободи от твоето внимание-не искаме да ни се мешаш там където ние пишеме.
Аз нито те познавам-нито пък искам да имам нещо общо с такъв като теб.
Аз нито те познавам-нито пък искам да имам нещо общо с такъв като теб.

Риболовци.
Здравейте колеги,Не съм писал,че съм скубал гъбите,по принцип ги режа.Знам за вечния спор-дали да се режат или със завъртане да се отделят гуглата от пънчето.Чел съм доста и по руските форуми,и там има подобни спорове и различни мнения.Ето я и есенната гъба която бера.Гугла- сивкава до тъмносива в средата,Куполовидна при младите ,до разперена и дори обърната нагоре (като фуния при старите екземпляри Често напукана).пластинки белезникави(при младите екземпляри)до кафеникави при по зрелите.Спори-канелени.Пънче-кухо,с неправилна форма,крехко с цвета на пластинките(ламелите)Ламелите се редуват-къса,дълга,несрастнали с пънчето.Ръбът на гуглата при младите-подвит на вътре при по-старите до изправен.Най често расте в по редки участъци в широколистни гори,там където има бръшлян е любимото и обитание.Среща се и през зимата.
Ако някой проявява интерес,ще кача още снимки.За Манатарката,не я срязах,така,че незнам дали е щяла да посинее.Не е характерна за нашият район,а и беше само една.Сега вече чакам Орешарка,Рижика и после кладница.Успех на всички колеги!!!Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
При дяволската гъба-отдолу-преобладава-червения цвят,
трудно ще я сбъркаш-с твойта манатарка-но,и като я чистиш-поне аз изхвърлям дунапрена,
на гъбата ще посинее веднага,при нараняване.
Рижинката-също посинява-но е ядлива.
трудно ще я сбъркаш-с твойта манатарка-но,и като я чистиш-поне аз изхвърлям дунапрена,
на гъбата ще посинее веднага,при нараняване.
Рижинката-също посинява-но е ядлива.

Риболовци.
Здравейте колеги,не съм писал,че съм скубал гъбите.Знам за вечния спор-дали да се режат или да се отделя със завъртане гуглата от пънчето,чел съм и по руските форуми,и там има дискусии по темата.По принцип ги режа.За еснната гъба,Бледо сива гугла до тъмно сива в средата,куполовидна при младите и разперена при по старите екземпляри,често напукана.Пластинки(ламели)белезникави при младите до кафеникави при по старите,редуват се къси и дълги,не сраснали с пънчето.Спори-с канелен цвят.Пънчето е кухо с не правилна форма,с цвета на ламелите.Крехка, с влажна кожица.Среща се по по-редки места в широколистни гори ,най чето където има бръшлян.Расте на поляни,не по единично.Ако намериш една,около нея има десетки.Ако някой проявява интерес,ще кача още снимки.За Манатарката,не съм я рязал,така,че незнам дали е щяла да посинее,а и намерих само една.Не е характерна за нашия регион и не я познавам добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Рижиката с неините характерни концентрични кръгове е трудно да се обърка.И се извинявам за повторението,нета тази вечер е нестабилен и не разбрах дали съм качил отговора си.Писна ми да рестартирам компа .