Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Риболов на лефери
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов на лефери
Преди два дена тролинг от Шкорпиловци до Бяла и обратно-нищо!!!Само няколко медузи ни вдигнаха адреналина и до там....морето пълно с медузи,сонара само туй показваше
http://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
за съпоставка с предходните години кога какви температури са били ...
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не го знам този Цанко, може и във форума да пише, но ми направи впечатление, че 24часа искат да го наложат в медийното пространство като експерт по риболова. Ако напишете в Гугъл "на риба с Цанко", ще видите и други негови статии.
За риба с Цанко: Леферът показа зъби и изпразни морето.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5021243" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
За риба с Цанко: Леферът показа зъби и изпразни морето.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5021243" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
това е мое лично мнение - от беглите ми контакти с въпросната личност ,съм останал с впечатлиние ,че вода не пие....а онея малки мушички са му" спътници в живота"
нищо лично ,просто наблюдения
нищо лично ,просто наблюдения
-
- вече хвърля и на тежко
Темата е лефер има ли нямали , пишете си на лични моля.Днес влачихме пред Фичоза до Родни балкани нищо.Един лефер на Двореца взе един авер след обяд.
Вчера 2 в 13ч , днес пак 2 към 10 и третия разбира се най-големият що що да не реши да скочи на метър от ваденето и да избяга.
На банката са вземали днес но сигурно е тайна...
Все на едно и също място...след Родни Балкани ...палеца ще да е мястото..10 метър воблерче розово с оранж 6.5-7 гази. Първия на воблера , втория на последната розова кука
На банката са вземали днес но сигурно е тайна...
Все на едно и също място...след Родни Балкани ...палеца ще да е мястото..10 метър воблерче розово с оранж 6.5-7 гази. Първия на воблера , втория на последната розова кука
28 лодки преброих на Златните, явно никой няма интернет:)Обаче един авер ми каза че имал 10 риби средна хубост
Туй кога?MilkovG написа:28 лодки преброих на Златните, явно никой няма интернет:)Обаче един авер ми каза че имал 10 риби средна хубост
Вчера бяха там и се вадиха рибки основно сутринта...аз разучавах района, че за втори път и нямах слука освен откачената, която се блях заблял и не видях че ме е лапнала

Иначе забелязах нещо интересно... виждах на сонара къде е рибата но, не ме харесваше нещо. На такъма който предните 2 дни лових...там не го пипа... какво ли не е видяла рибата там май..ха хаа
" какво ли не е видяла рибата там май..ха хаа"-много ми хареса........
ами и тя захитря,при тоя избор от воблери...хахаха-какво представление само под водата-сигурно им е писнало да ги баламосват-чудя се дали да не го натрия-воблера де- с развалени скариди,или някъде другаде,че и да и замирише накрая...
Па мое за мъжки лефери и за женски да требе различни воблери-

ами и тя захитря,при тоя избор от воблери...хахаха-какво представление само под водата-сигурно им е писнало да ги баламосват-чудя се дали да не го натрия-воблера де- с развалени скариди,или някъде другаде,че и да и замирише накрая...
Па мое за мъжки лефери и за женски да требе различни воблери-

Накрая да не се окаже на старите чепарета с перца да върви по-добре...щото ще се различават от всичко модерно.
Ретрото пак е на мода 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Дааааа,на гребла ще излизаме в морето,tosho_k_ написа:Ретрото пак е на мода
да не плашим рибата...

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА