Моля да изкажете вашето мнение
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Моля да изкажете вашето мнение
Решил съм да си взема МАЧ . Спрял съм се на Browning - Ambition Match http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6560 + макара http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6568 .моля за вашето мнение . Мерси предварително
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Re: Моля да изкажете вашето мнение
Здрасти, колега!
Избора ти според мен е наполовина добър, смисъл мача както и да е, но според мен май макарата не е типична за английски риболов.Не виждам да разполага с плитка шпула освен ако не съдържа такава в комплекта, но пък не пише. По-скоро старите Sintec Match или Black Magik ако държиш комплекта да ти е от една и съща фирма.
Второто, което мога да кажа е, че доколкото разбирам си ги харесал на снимка. Така ли е?
Най-доброто решение независимо от марки и модели да се хване в ръка това, което смяташ да си купуваш и да усетиш дали това е твойта пръчка. Много е важно да се получи баланса на пръта когато се монтира и макара, а това от една снимка няма как да се разбере.
Акциите и на двете дължини са такива, че при вадене на по-едри риби ще изпиташ невероятно удоволствие. 4.20 според мен е по-добрата дължина.
Това засега.
Поздрави!
Избора ти според мен е наполовина добър, смисъл мача както и да е, но според мен май макарата не е типична за английски риболов.Не виждам да разполага с плитка шпула освен ако не съдържа такава в комплекта, но пък не пише. По-скоро старите Sintec Match или Black Magik ако държиш комплекта да ти е от една и съща фирма.
Второто, което мога да кажа е, че доколкото разбирам си ги харесал на снимка. Така ли е?
Най-доброто решение независимо от марки и модели да се хване в ръка това, което смяташ да си купуваш и да усетиш дали това е твойта пръчка. Много е важно да се получи баланса на пръта когато се монтира и макара, а това от една снимка няма как да се разбере.
Акциите и на двете дължини са такива, че при вадене на по-едри риби ще изпиташ невероятно удоволствие. 4.20 според мен е по-добрата дължина.
Това засега.
Поздрави!
Подкрепям Краси за модела на макарата.Имам Sintec и съм много доволен от нея.В събота гледах Black Magik в магазина на Филстар в Пловдив и много ми хареса.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами чесно да си кажа от скоро съм заинтересван към Мачовия риболов.Макарата е от кталога на Browning 2008( Ambition е идеалният избор за начинаещия мач риболовец).А аз съм точно такъв
( http://www.zebco-europe.net/zebco/index ... 78bf0c7b5c ) и там е посочена като макара за Мачов риболов . А защо 4.20 . Тя е с по тваърда акция .Като разгледах модела Browning - Black Magic FD може би ще излезе по надежден
но все пак при доставката мога да върна прадукта ако неми хареса 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби