Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
miro253 написа:....Наско, сиренето не действа ли само на мрените? Или аз поне така знам.
Определено сиренето действа силно на мряната( бяла и черна) навсякъде, но ако е в качествена захранка. Също така и на скобара в северна БГ, премесена с повечко бял червей.За Струма номер 1 е хляба, но добавена захранка/сиренка към трохите има добър ефект.Щом Мартин казва, че саламурата като овлажнител е ефективна? Последно съм пробвал със Специал Каведано на МИЛО-определено много силна захранка/сирене. Тепърва ще пробвам специална разработка на Мило за скобар -Специал Савета, зелена.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Да.Много странен зелен цвят е. Не знам как ще е като се разбърка. Преди време на Искъра ползвах Мило Барбо. Адски червена е и ми се стори, че при бистра вода не работи добре, но това е само от една проба. Втория пакет ми го наръфа една мишка в мазето и сега трябва спешно да го нося някъде да го хвърлям на рибите. В Youtube гледах италианците как ловят скобар. И те залагат основно на хляба.
-
- фен клуб-скобар
Бъгна се
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Окт 07, 2015 11:35 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Бъгна ми се компа
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Окт 07, 2015 11:34 am, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Зеленият цвят му е любим,защото с Бенджамин Франклин сме от един тийм:D Това произлиза от любовта му към водораслите,които така нежно стърже целодневно по дъното или казано на стар скобарски жаргон ,, чеше ги ,, . Едно лице известно и познато правеше схемата троха+ сухи нарязани на дребно (накълцани) зелени водорасли+ саламура за доовлажнение на консистенцията
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Окт 07, 2015 12:38 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

saksi написа:.
3. Никой не си мери пишките тук......

Сакси, говори само за себе си, наш'та група си ги мери...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Martin Mihailov
- учете се от него
На тия несали им кьси телескопите 

Гледат къде се е групирал скобара
.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Абе с тоя скобар много ме кефите
http://www.unikalno.net/naj-tapiyat-bra ... tok-video/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow поздрав за месарите

как е реката пичове?
- Martin Mihailov
- учете се от него
Е утре че кажемеbounce написа:как е реката пичове?
е да де то ме интересува дали утре няма да стане само да си я видя и да си тръгна 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Абе даваи смело добра е при нас.Не вервам и надоле да е много мьтна
на кратко : реката 50-60 см нагоре от миналата неделя , цвят-кафяв , от рибите няма и следа , от 7 като почна да вали не спре.говорих с едни колеги които са били на бело поле и там греда за финал метах 2 часа на върниците на бобошево без пипане.