Къде се намирам:
Мероприятия
Зарибяване и Еко-акции
naRiba.com

Форум

Частно зарибяване
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Частно зарибяване
Колеги, искам да попитам каде около Стара Загора може да се вземе сом, щука и, или бяла риба - Зарибителен материял или пораснали екзепляри ?
- kostakosta
- научил се да хвърля
Re: Частно зарибяване
http://agrozona.bg/institutat-po-ribars ... -godishno/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Питай Стоян от Инзово има много язовири и гледа от търсените от теб видове риба
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- ribarq
- сериозен играч
гр.Николаево Телефон: 0887515540, 0888776375, 043302150 , Взимал съм от там преди години бял амур ,шаран и сом . От сома им съм най-доволен ! Фирмата разполага със всички видове документи, могат и фактура да ти издадат 

Колеги, да попитам от къде до Кюстендил мога да се снабдя със зарибител на шаран и бял амур? Благодаря предварително!
Кюстендилци се снабдяват от "Дренов дол"
От миналогодишните шаранчета нищо не оставиха, амурчетата минаха в графата "кленове".
Сега сериозно - попитай собствениците на рибарските магазини, доколкото знам миналата година те се занимаваха с тая кауза пердута.

От миналогодишните шаранчета нищо не оставиха, амурчетата минаха в графата "кленове".
Сега сериозно - попитай собствениците на рибарските магазини, доколкото знам миналата година те се занимаваха с тая кауза пердута.