Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2015
имаш съмнение ли колега.garbis4o написа:naistina li ve milenesmel1968 написа:днес за 30 мин. мятане на блесна 1 чернокоп педарка на канала.
- smel1968
- ще става разбирач
А днес 3 нереализирани удара/много съм загубил форма/ и накрая отървах капото-един карагьоз на АЛБА 2.ianimar написа:имаш съмнение ли колега.garbis4o написа:naistina li ve milenesmel1968 написа:днес за 30 мин. мятане на блесна 1 чернокоп педарка на канала.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
къдего намери тоз карагьоз,с тази блесна заеба плувката 

Янко ти 1 път не каза какво хвана на плувката криеш с по тея тетраподи да не хващаш даляна всяка вечерianimar написа:къдего намери тоз карагьоз,с тази блесна заеба плувката
нормално е да хване карагьоз на блесна особено на канала ,няма да го хване на траката на плувкаgarbis4o написа:Янко ти 1 път не каза какво хвана на плувката криеш с по тея тетраподи да не хващаш даляна всяка вечерianimar написа:къдего намери тоз карагьоз,с тази блесна заеба плувката
- njoyz
- научил се да хвърля
Лелее пичове, с тия истории за удари, риби и тн. страшно ме нахъсвате. Добре че другата свдмица съм в Балчик. Иначе по кое време въртите?
Hrabri je vodja narodu treb'o.
От 18 ч до 19 и 10 на морска гара ,2 бр.на блесна
брат не можах да разбера какво каза,нормално е да хване карагьоз под моста, но според мен по друго време ,ако мислиш че крия ето риби от снощи на вълноломаgarbis4o написа:Янко ти 1 път не каза какво хвана на плувката криеш с по тея тетраподи да не хващаш даляна всяка вечерianimar написа:къдего намери тоз карагьоз,с тази блесна заеба плувката
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво , но това на блесна или на сафрид със светеща плувка колега?От вътре или от вън на вълнолома?колко продължи мача също ?
А сутрин дали ще дава от 7 до 9 да кажем?

сутрин не ходя,ходя нощно време,от външната страна,нямам светеща плувка а плувка на която може да се сложи светлина,и днешните рибите от19ч до 20.30чtoropov написа:Браво , но това на блесна или на сафрид със светеща плувка колега?От вътре или от вън на вълнолома?колко продължи мача също ?А сутрин дали ще дава от 7 до 9 да кажем?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Утре сутринта ще пробвам аз да видим 

А вечер на блесна има ли шанс да е успешно на вълнолома колега?
-
- научил се да хвърля
Разбира се че имаBfree написа:А вечер на блесна има ли шанс да е успешно на вълнолома колега?

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
И така днес сутринта капо , освен мен имаше още двама но с бомбарди като единия взе горе долу прилична заргана , опитите продължават 

то е ясно че нямаш светеща плувка , става въпрос с блесна или ем - сафрид на плувка колегаianimar написа:сутрин не ходя,ходя нощно време,от външната страна,нямам светеща плувка а плувка на която може да се сложи светлина,и днешните рибите от19ч до 20.30чtoropov написа:Браво , но това на блесна или на сафрид със светеща плувка колега?От вътре или от вън на вълнолома?колко продължи мача също ?А сутрин дали ще дава от 7 до 9 да кажем?