Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:Днеска комшията,вдъхновен от миналата седмица от чорбата,

ми звъни и ми даде е тоя гол красавец-3 кг...

Люси,
На снимката има два обекта, и двата красавци !

Надявам се да си сготвил рибата :D !!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Никога не съм ял сирене от Маклер. И не съм чувал за такова...
http://maklerkomers.com/cheece.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:
Мандрата в Опицвет, до София, беше емблематична в годините на соц-а.!
А пък през годините на прехода друг тип "мандра" се прочу там... :weedman: :smt033 :smt003
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

И малко усмивки за началото на седмицата:

Погребение у Смоянофци. Коня влачи талигата със умрелия по баира къде гробището. Отзаде леко придават опечалените. Жега, зной, мухи.... По едно време от храстите изскочила некаква невестулка и са шмугнала у краката на коня. Уплашил са он, рипнал, сецнал талигата и.... ковчега поел по склона на кълбета, разковал се, изпаднал мрътвеца, тръкаял са още, дрънкал са по камъньете, през храсти, по дръвета и паднал баш на пусията на Борко чифтето от съседното село, който си изранвал чеядтъ от бракониерство. Без да са замися и за момент, Борко дръпнал двете цеви и посьем утидел да види кво а ударил. Видел и.... ебаси майкята... кво да прай?
Не мислил многу, нарамил трупа и го понесъл къде близкио язовир. Фрълил го у водата и се скрил у раскьето да одъъне.
След нема и дваесе минуте, те ти го Цеко трутила. Он па се изранвал, къту вадел риба с бонби и продавал. Доде са чудил Борко да са намесва или не, Цеко фрълил две шашки и... трупа изплувал... ебаси майкята... кво да прай?
Ич са не чудил Цеко, ами го фрълил отзаде у текезесарката и газ къде големио завой на главнио път. Фрълил го след завойо, посока Миайлофграт. След нема и две минутес, ТИР на СОМАТ- Видин, под управлението на Комароф, прегазил трупа. Три оси, пет гуми..... спирачки, слаза... ебаси майкята....
Мета го у кабината и газ по околовръсното покрай Либиата, та у Миайлофгратската болница. Там го поема младиа д-р Стоян Чвороф. Шефиора чека пред Спешното. Чесовете и минутете са нижат бавно, а съспенса расте къту пращина у двеста литрово буре с отел.
След 14 часа операциа, д-р Чвороф излаза видимо изтощен и промълвява:
- Ше живее, ама манку ша накуцва с левиа крак...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На годишен семинар на гинеколозите шефът им взел думата и с тревога попитал:
- Колеги, къде бъркаме?

:mrgreen:

Мойта тъща се държи с мен като котка... сякаш има девет живота...

Важно съобщенее за "гражданете" на село Фурен, Врачанско:
- Ей мола ви са спрете а пращате Ристо Кьоравия да дои кравите, че от толко доенйе е откинал едното мъдо на бико!

....докато си четете, аз ша рипна на разотка с лотка... :D
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

G.Petkov написа:.... За статистиката с участието на гърци вече...
Хамериканците го казаха това.
А когато те посочват някой за номер 1 различен от тях, то аз им вярвам безрезервно :idea:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
lusienn

Мнение от lusienn »

G.Petkov написа:
lusienn написа:Днеска комшията,вдъхновен от миналата седмица от чорбата,

ми звъни и ми даде е тоя гол красавец-3 кг...

Люси,
На снимката има два обекта, и двата красавци !

Надявам се да си сготвил рибата :D !!!

Много ясно-че ше я сготвя.

Днес на бързо 4 порции такива.
12 10 15 003.JPG

И Бира Старопрамен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Вчера жената ме натисна на културна тематика :D !
Само инклузив съм и предлагал, никаква култура и интелектуални развлечения нямало :lol: !
Да сме ходили на "Улицата" на маразматика Теди Москов ???

Разбира се, отказах категорично и ..............
Аре в МОЛ-еца на кино :D !
Все пак е културно мероприятие, да го ева :wink: !

И киното беше много културно - на входа ти дават пиене, в залата натискаш едно копче и креслото ти става на легло, има меню и идва едина девойка да ме пита "Какво ще обичате ?" :rolleyes: !
Ами аз знам в това положение, какво обичам, ама заради жената се въздържах :D !
Някой друг път ще питам: "Какви предлагате ?" :D !

Гледах "Марсианецът" !
Има някаква свързваща нишка в идеята и главният актьор - Мат Деймън и "Спасяването на редник Райан", ама до там.
Марсианецът е друг филм, друг свят, не и нашия в БГ, други измерения, друга психика на хората.

Много ми хареса филма, имаше и малко нюанси на приказка, ама нали за това е киното :D !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Готвите...хубаво,ами жените кво ви правят :roll: не визирам Вид че той си каза :D и аз готвя,няма лошо,но подготовка един вид,следобед ми наредиха да стържа тиква за тиквеник,и хубаво се остъргах :evil: преди малко се прибра жената от работа и ох,ах,как хубаво си я настъргал и с радост почна да прави тиквеника в момента :lol: ,ама мен не ме пита дали ми се стържеше тиква или друго :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Жоре, чакам реванш! :wink:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

G.Petkov написа:Вчера жената ме натисна на културна тематика :D...
Аре в МОЛ-еца на кино :D !...
Все пак е културно мероприятие, да го ева :wink: !
Седми епизод на сагата" Междузвездни войни" ще дават по кината на 3Д , толкова ли пък не ти е интересно ? Ми Дарт Сидиъс и Дарт Вейдър вече ,нали се изтрепаха помежду си в шестата серия ! Ще гледкаме в новия филм , как "Силата" там в неизвестна нам Галактика лека-поуека се пробужда ! :prayer: :D И тия двамцата всъшност не са се утепали , защото там са усвоили джедайската и ситската тайна относно "безсмъртието" на човека :shock: Пичове , все ми се струва , че всички ние сме обречени да ни закопаят идните поколения в земята черна ! Това е положението , независимо кой бил добър или кой бил лош !

pp Един ден бъдещите археолози , га ми намерят флашката , в защитено от магнитни бури поле , ще има да ни се чудят на манталитето . Освен Потребители разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], Trias, Vid и 3 госта
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Павел Иванов написа:
Vid написа:... Я готвя.... :lol:

Абе и на мен ми се случва по некога :?
Иначе имам огромен готвачески асортимент :

- яйца на очи
- яйца бъркани
- яйца бъркани със сирене
- яйца бъркани с лук и т.н. па даже и пека мръве на барбекюто :D

Те днеска като се оцъклих и разбрах , че съм изпущил буля която беше отишла да трЪчи у парко , а след доволното количество царевичак от снощи един глааааааааааааааад мъ мъчи :? Мани освен , че ме мъчи не ми връзва манджа на закуска . Сандвичи не ми се ядеха и се фанах у ръце , запекох си един многу фкусен тънко нарязан беконец от на Маджаров реколтата , чукнах пет яйчица размер L , нарезах си малко ементал , чадар и комте , препекох си четири филийки , разбърках си кана айрянец и съ намаах кът попско дете на задушница с готвено от мен си :D
Павка, яйца всеки може да прави, те са га не ти се чака за нещо по така....
Да ти спомена как готвя- много просто- купуваш от Кауфланда пликче= на 6 бр. торбички от тези Изображение
Вътре тургаш кВо ти е кеф /пилешко, картофи, лук, джолани, пържоли, и кВо ти дойде на якЪла + подправките кои те кефят.... / и печеш на фурна- на 150 градуса за час и после на 120 градуса за половин час.... Това е рецептата, и да не забравиш да направиш 4-5 дупки на торбата с клечка за зъби....
Забравих да спомена, ако нещата са сухи, тури половин чашка бяло вино или червено... :D

п.п. Наскоро видях една бела вешалица де я продават в Лидъл. Продуктът е на месокомбинат Ловеч и много се доближава до този- оригинала в сръбско... Заслужава си, месото е крехко, има резен кашкавал облечен в було....
Изображение

Изображение
Последно промяна от Vid на Вто Окт 13, 2015 12:25 am, променено общо 1 път.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Trias написа:Пичове , все ми се струва , че всички ние сме обречени да ни закопаят идните поколения в земята черна ! Това е положението , независимо кой бил добър или кой бил лош !
Триасе, колкото по рано приемеш това, толкова по добре ще си изживееш живота..... Раждането и смъртта на всяко същество са непреодолими понятия, за живота- може да се говори много, ама кой как си го направи.........
Ако вярваш в господ или в това, че след смъртта, душата остава да живее, ще бъдеш много по добър приживе...........
Сенека
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Vid написа:
Trias написа:Пичове , все ми се струва , че всички ние сме обречени да ни закопаят идните поколения в земята черна ! Това е положението , независимо кой бил добър или кой бил лош !
Триасе, колкото по рано приемеш това, толкова по добре ще си изживееш живота..... Раждането и смъртта на всяко същество са непреодолими понятия, за живота- може да се говори много, ама кой как си го направи.........
Ако вярваш в господ или в това, че след смъртта, душата остава да живее, ще бъдеш много по добър приживе...........

Ама Баце , ти май нещо взе да ми се подпичкошваш нещо по темата, а ? За мен има само един Глобален модератор и той се казва Павел Иванов ! Някакъв си Емо , и той станал Глобален модератор ,да го ева ! Ми то както си я караме тука :shock: , току виж и аз утре съм станал пич - модератор :oops:Значи , може Годзу , Вид , Павелчо , Дончо и Люско да стават за глобални модератори , пък аз да не ставам ? Ми то ъкъло ми не ми пречи ? Възмутен съм :bear: Как не Ви е срам ? :oops:
Последно промяна от Trias на Вто Окт 13, 2015 2:04 am, променено общо 1 път.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Темата не е твоя бе смешник, че да ти я пичкосвам.... Темата е на Камъка, ама още си аматьор, че да помниш кой беше той..
А, мен тия "глобални модератори" иЧ не ме вълнуват, и да ти кажа че така съм се надървил напоследък, че къртя все дупки............, ама не и мъжки, т.е. гейски такива..

Все си мислех, че след последното ми мнение ще напишеш нещо ценно, но уви, гея си е гей.., такъв е бил в предходния си живот, такъв е и сега, и завинаги... Това е дефект на ума и душата, не на тялото, ама дупето.....
Сенека
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Trias написа:
Vid написа:
Trias написа: :evil: :evil: :evil: ...........

:evil: :evil: :evil:

Ю бре
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Заключено

Обратно към “Разни”