Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Стол за мач и фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Стол за мач и фидер
Колеги,мисля да си направя подарък стол за риболов.Спрял съм се на това http://www.colmic.bg/equipment/12/9294/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; може и този http://www.colmic.bg/equipment/12/9295/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow.Стола ще се ползва за мач и фидер риболов.Ако някой е ползвал или ползва тези модели нека сподели плюсове минуси.Може и други предложения стига да са на цените на Колмик.
- Naas
- ще става разбирач
Re: Стол за мач и фидер
Този ТУК изглежда доста добре и практично, но никога не съм го виждал на живо. Мисля че си заслужава да се погледне ако имаш тази възможност.
Колега според мен за тези пари или малко повече може да се намери и нещо втора ръка и то с някое прикачно иначе и те са си цифра за да я оборудваш поне малко.
Да изглежда практичен,но габаритния размер 60/65 ми е големичък.Naas написа:Този ТУК изглежда доста добре и практично, но никога не съм го виждал на живо. Мисля че си заслужава да се погледне ако имаш тази възможност.
Аз ползвам модел 3000 от доста време.
Много здраво, удобно и практично столче. Седалката е перфектна и става за целодневен риболов.
Поставяш три прикачни и си "на кон".
Много здраво, удобно и практично столче. Седалката е перфектна и става за целодневен риболов.
Поставяш три прикачни и си "на кон".
Мерси колега мисля това да е стола.Твоят стол с какви прикачни си го оборудвал?
Погледни и Tubertini Duo. В магазина на Видракс ги има. Нещо подобно е, на в цената влизат и масичка и лапи за въдица. Беше около 270лв. по-дълбокия модел.
1. Две лапи за щека, които са удобни за мач, болонезе и директен(когато духа вятър на язовир: изнасям директния напред, потапям му върха във водата и дърпайки назад го поставям в лапите). Под лапите ми стои раницата или чантичка с принадлежности за съответния риболов.
2. Прикачно за чадър. Двойното късо на Колмик. Държи чадъра като закован.
3. Г-образно късо с пеперуда за две кутии на Стонфо.
4. Прикачно с футер на Престън. В него си поставям чантичката с телефоните и ... Държа го на заден ляв крак за да ми балансира(каквато въдица имам на държачите и да не се притеснавам да стана от стола).
Всички тези прикачни се завъртат на краката, и разпъвам и сгъвам стола за секунди.
Много пъти се улавям, че ми се иска със столчето да ловя и на щека...
Успех.
2. Прикачно за чадър. Двойното късо на Колмик. Държи чадъра като закован.
3. Г-образно късо с пеперуда за две кутии на Стонфо.
4. Прикачно с футер на Престън. В него си поставям чантичката с телефоните и ... Държа го на заден ляв крак за да ми балансира(каквато въдица имам на държачите и да не се притеснавам да стана от стола).
Всички тези прикачни се завъртат на краката, и разпъвам и сгъвам стола за секунди.
Много пъти се улавям, че ми се иска със столчето да ловя и на щека...
Успех.
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Не ставам от моята платформа за всичкия ми риболов и за мене платфората е много удобна. Но замислял ли си се за нещо втора ръка със скара. Скарата дава много голямо удобство при тези столове,заради правилната нивелация на краката. Замислял ли си се за варианта Корум, нещо, което ще ти предложи и облегалка и доста удобен стол. То е ясно, че няма да са толкова леки и компактни решения, но удпбствпто преди всичко. Виждал съм го столчето в един магазин, изглежда много приятно.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
livinginchaos написа: Но замислял ли си се за нещо втора ръка със скара. Скарата дава много голямо удобство при тези столове,заради правилната нивелация на краката.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Колеги,можете ли да ми помогнете с намирането на скара за табуретка или да ми дадете координати на някой колега,който изработва такива.Табуретката ми е от тези в Decathlon на Caperlan.