Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Къца- кълве воблери BG
Здравейте колеги,аз малко съм пообъркал темата по-горе,ама нищо.Къца,мерси за отговора,искам да си поръчам от твоите воблери,но незнам точно кои?Ще ловя на Марица,около Пловдив,ако знаеш кои са подходящи,подбери няколко,и ми кажи какво да направя за да ги пратиш?
- къца - кълве
- сериозен играч
Ще ти пиша на лични.TT лови по реки написа:Здравейте колеги,аз малко съм пообъркал темата по-горе,ама нищо.Къца,мерси за отговора,искам да си поръчам от твоите воблери,но незнам точно кои?Ще ловя на Марица,около Пловдив,ако знаеш кои са подходящи,подбери няколко,и ми кажи какво да направя за да ги пратиш?

- къца - кълве
- сериозен играч
Направих тежка жаба,която стана потъваща.Можеш да я водиш на каквато дълбочина желаеш.Писах ти на лични,но явно не ги проверяваш.pav4o79 написа: Успех занапред маѝсторе , ааааааа още един въпрос ако направиш вариация жабето да се гмурка до към метър , метър и половина с лека промяна на положението на лопатката , за по длибоки места , направо ще кърти дебелите куенове , щот сега не слиза на повече от 50-70санта дори с топнат връх на пръчката у водата .
Поздрави и само успехи с твоите творения и на колегите , които ги ползват .
-
- ще става разбирач
Мерси Къца,тъкмо си ги получих,надявам се утре да ги развъртя.Дано да има уловени рибки,че тези дни е голяма мъка,нищо не се обажда и само капо след капо.И мерси за подаръка.
- metodid
- ще става разбирач
Къци, нещо се загуби напоследък, kak е слуката по Огоста?
- къца - кълве
- сериозен играч
Бера грозде,нали съм обещал да черпя.Вчера бях на Огоста.Водата е бистра и малко по-висока.На разстояние от три километра ,пълно мълчание.Накрая ги набарах на входа на мандрата.Много удари,но хванах само три ,около нормата.Станали са бавни и се иска бавно водене.Този път харесаха рибката от три сантиметра.metodid написа:Къци, нещо се загуби напоследък, kak е слуката по Огоста?
- къца - кълве
- сериозен играч
Как е в Америка ?Bai Ves написа:Добре, искам 5 жабки потъващи, заминавам скоро за щатите и там ще им ебавам мамите на басове и прочие. Ще те наглася! Две да са такива като на снимката ми и другите да бъдат реални, тоест такива с лек тъмен слой отгоре, успех. Останалото на лични..искам да имат червено петно под лопатката на муцунката....малко да е но да има, може и червена линия по дължина на корема но не повече широка от 2 мм.... оффф, ужас стана....

- StaAnt
- ще става разбирач
Къца незнам в Америка Бай Вес дали ги бъцка,обаче аз с новите примамки ги разбивам.Най много резултати имам на осата,която ти ми препоръча
.Обаче много пострада.Първо един клен 1.075счупи 2от жилата на предната тройка,а после и счупих лопатката.Ще трябва да поръчам отново.Имам риби и на моя цвят
.Утре снимките на рибите и примамките,защото сега ми е омръзнало и сядам да пия една ракия
.

Къци както обещах давам отчет от днешния излет .
Арчарската бара от Димово надолу .
Много е обрасло и дърветата са много нагъсто , станах вир вода нищо че бях с непромокаеми дрехи .
Лових само на новото жабе , цвят „ Далматинец „
, водата леко е качила и се е замътила ,
резултат 18 кленчета , един 0,905 грама , един 400 грама другите педарки и някое над или около нормата .
Отново жабето се представи отлично , имах два удара и на Екогиар но нереализирани .
За разлика от Огоста , по Арчарската бара рибите не са мудни , атакуват здраво и на бърза проводка .
По кофтито е ,че реката е малка и трябва много обикаляне , падащите листа също са малко неприятни особенно в по плитките участъци .
Отново адмирации за уловистите воблерчета .
Арчарската бара от Димово надолу .
Много е обрасло и дърветата са много нагъсто , станах вир вода нищо че бях с непромокаеми дрехи .
Лових само на новото жабе , цвят „ Далматинец „

резултат 18 кленчета , един 0,905 грама , един 400 грама другите педарки и някое над или около нормата .
Отново жабето се представи отлично , имах два удара и на Екогиар но нереализирани .
За разлика от Огоста , по Арчарската бара рибите не са мудни , атакуват здраво и на бърза проводка .
По кофтито е ,че реката е малка и трябва много обикаляне , падащите листа също са малко неприятни особенно в по плитките участъци .
Отново адмирации за уловистите воблерчета .
Така, днес с един френд решихме да направим излет по р. Огоста, да проверим гладуват ли кленчетата все още. След няколко часа обикаляне по реката, смяна на голдита,рапали,страйкове и некви блесни, имах само едно уловено кленче тип уклейка. Та разправям му аз на моя човек, че един човечец прави воблери в едно близко село, което така и така ни е на път. Той се смее естествено, скептичен го играе. В крайна сметка се срещнахме с Кръсто и взехме от него по някой друг воблер. Моя човек и той взе, нищо че първоначално се подхилваше. И тъй като вече беше 6 часа, аз му викам дай да видиме как плуват тия жаби и толкова ли са уловисти. Газ към реката и след 5 мин. съм хвърлил вече на жабето- жълто със зелен гръб. Първото хвърляне, почукване.Викам си сигурно съм закачил. Второто-пак. Третото- кленче.
След още няколко хвърляния и почуквания още едно. И тъй като вече се стъмваше, се наложи да си тръгнем, но останах приятно впечатлен от тази странна играчка. Моя човек с рапалите пък направо не повярва. Евала на Кръсто за това което е създал, както и за вкусното грозде с което ни дари на изпроводяк. Представям си виното кво ще е
Дано да мога в скоро време да изпробвам и другите му артикули от асортимента, за да споделя още впечатления, но първите определено са добри. Поздрави!

Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз мислех,че ще минете при мен в началото,но вие го направихте в края на деня.Така стана по-добре,защото сравнихте "къца - кълве" с рапалите.Имайте си рапали,та да се фукате,колко много пари сте дали но,ползвайте "къца - кълве" да ловите риба.Като гледам,какво правите,може да греша за бавните кефали.Няма да оставя Бай Вес,докато не ми отговори.gorgazm написа: Моя човек с рапалите пък направо не повярва.
- StaAnt
- ще става разбирач
Къца ето какво и се случи на осата:

За три четери дена откакто я имам хвана доста

И най големия 1.075

след него предната тройка остана с едно жило

Иначе и моите цветове ловят

На лични ще ти пиша какво да ми изпратиш .Поздрави.

За три четери дена откакто я имам хвана доста

И най големия 1.075

след него предната тройка остана с едно жило

Иначе и моите цветове ловят

На лични ще ти пиша какво да ми изпратиш .Поздрави.
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря!
Значи не са бавни кефалите.

- StaAnt
- ще става разбирач
Абе усеща се вече някаква мудност.Повечето удари са почти на задържане.къца - кълве написа:Благодаря!
Здравейте колеги,днес ходих с един приятел за шарани и на връщане спряхме на реката до града.Мерак му беше да я тества,виждал хора хвърляли там.За съжаление бях само с шаранските геги,но кутията ми с воблери винаги е в куфарчето.Стъкмих едно ултра лаит такъмче с въдица 3,6 на 3 либри,макара байтрънър с биг пит шпула и влакно 0,35 хамелеон
.Изредих бая примамки,но успех имах само на 2 и те се оказаха за мое учудване къца кълве.На рибката 3 кефалчета и на осата 20на сулки тип аквариумни рибки.Това ми беше първия тест на тези воблери и съм много доволен от тях въпреки такъмите с които бях се представиха добре.Да не пропусна да благодаря и на Къци за подаръка който ми изпрати със сета воблери.

- Прикачени файлове
-
- 2015-10-18 18.51.42.jpg (1.33 MiB) Преглеждано 1115 пъти
-
- 2015-10-18 17.19.49.jpg (3.83 MiB) Преглеждано 1115 пъти