Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от ТТ лови по реки »

Здравейте колеги,аз малко съм пообъркал темата по-горе,ама нищо.Къца,мерси за отговора,искам да си поръчам от твоите воблери,но незнам точно кои?Ще ловя на Марица,около Пловдив,ако знаеш кои са подходящи,подбери няколко,и ми кажи какво да направя за да ги пратиш?
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

TT лови по реки написа:Здравейте колеги,аз малко съм пообъркал темата по-горе,ама нищо.Къца,мерси за отговора,искам да си поръчам от твоите воблери,но незнам точно кои?Ще ловя на Марица,около Пловдив,ако знаеш кои са подходящи,подбери няколко,и ми кажи какво да направя за да ги пратиш?
Ще ти пиша на лични. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

pav4o79 написа: Успех занапред маѝсторе , ааааааа още един въпрос ако направиш вариация жабето да се гмурка до към метър , метър и половина с лека промяна на положението на лопатката , за по длибоки места , направо ще кърти дебелите куенове , щот сега не слиза на повече от 50-70санта дори с топнат връх на пръчката у водата .
Поздрави и само успехи с твоите творения и на колегите , които ги ползват .
Направих тежка жаба,която стана потъваща.Можеш да я водиш на каквато дълбочина желаеш.Писах ти на лични,но явно не ги проверяваш.
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Мерси Къца,тъкмо си ги получих,надявам се утре да ги развъртя.Дано да има уловени рибки,че тези дни е голяма мъка,нищо не се обажда и само капо след капо.И мерси за подаръка.
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metodid »

Къци, нещо се загуби напоследък, kak е слуката по Огоста?
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

metodid написа:Къци, нещо се загуби напоследък, kak е слуката по Огоста?
Бера грозде,нали съм обещал да черпя.Вчера бях на Огоста.Водата е бистра и малко по-висока.На разстояние от три километра ,пълно мълчание.Накрая ги набарах на входа на мандрата.Много удари,но хванах само три ,около нормата.Станали са бавни и се иска бавно водене.Този път харесаха рибката от три сантиметра.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Bai Ves написа:Добре, искам 5 жабки потъващи, заминавам скоро за щатите и там ще им ебавам мамите на басове и прочие. Ще те наглася! Две да са такива като на снимката ми и другите да бъдат реални, тоест такива с лек тъмен слой отгоре, успех. Останалото на лични.. :wink: искам да имат червено петно под лопатката на муцунката....малко да е но да има, може и червена линия по дължина на корема но не повече широка от 2 мм.... оффф, ужас стана.... :fishing2:
Как е в Америка ? :D Имаме ли връзка ? :D :D Имаш пет жаби от бартера ,който "направихме". :D :D :D Имам добри отзвуци от Швейцария,Гърция и Италия.Ако представиш жабите зад Океана ще смятам,че си изпълнил твоята част от бартера.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Къца незнам в Америка Бай Вес дали ги бъцка,обаче аз с новите примамки ги разбивам.Най много резултати имам на осата,която ти ми препоръча :drinkers:.Обаче много пострада.Първо един клен 1.075счупи 2от жилата на предната тройка,а после и счупих лопатката.Ще трябва да поръчам отново.Имам риби и на моя цвят :D.Утре снимките на рибите и примамките,защото сега ми е омръзнало и сядам да пия една ракия :drinkers:.
pav4o79
новобранец
новобранец

Мнение от pav4o79 »

Къци както обещах давам отчет от днешния излет .
Арчарската бара от Димово надолу .
Много е обрасло и дърветата са много нагъсто , станах вир вода нищо че бях с непромокаеми дрехи .
Лових само на новото жабе , цвят „ Далматинец „ :lol: , водата леко е качила и се е замътила ,
резултат 18 кленчета , един 0,905 грама , един 400 грама другите педарки и някое над или около нормата .
Отново жабето се представи отлично , имах два удара и на Екогиар но нереализирани .
За разлика от Огоста , по Арчарската бара рибите не са мудни , атакуват здраво и на бърза проводка .
По кофтито е ,че реката е малка и трябва много обикаляне , падащите листа също са малко неприятни особенно в по плитките участъци .
Отново адмирации за уловистите воблерчета .
Аватар
gorgazm
новобранец
новобранец

Мнение от gorgazm »

Така, днес с един френд решихме да направим излет по р. Огоста, да проверим гладуват ли кленчетата все още. След няколко часа обикаляне по реката, смяна на голдита,рапали,страйкове и некви блесни, имах само едно уловено кленче тип уклейка. Та разправям му аз на моя човек, че един човечец прави воблери в едно близко село, което така и така ни е на път. Той се смее естествено, скептичен го играе. В крайна сметка се срещнахме с Кръсто и взехме от него по някой друг воблер. Моя човек и той взе, нищо че първоначално се подхилваше. И тъй като вече беше 6 часа, аз му викам дай да видиме как плуват тия жаби и толкова ли са уловисти. Газ към реката и след 5 мин. съм хвърлил вече на жабето- жълто със зелен гръб. Първото хвърляне, почукване.Викам си сигурно съм закачил. Второто-пак. Третото- кленче. :fishing2: След още няколко хвърляния и почуквания още едно. И тъй като вече се стъмваше, се наложи да си тръгнем, но останах приятно впечатлен от тази странна играчка. Моя човек с рапалите пък направо не повярва. Евала на Кръсто за това което е създал, както и за вкусното грозде с което ни дари на изпроводяк. Представям си виното кво ще е :rolleyes: Дано да мога в скоро време да изпробвам и другите му артикули от асортимента, за да споделя още впечатления, но първите определено са добри. Поздрави!
Хигиената е мерило за културата на човека!

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"
:fishing12:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

gorgazm написа: Моя човек с рапалите пък направо не повярва.
Аз мислех,че ще минете при мен в началото,но вие го направихте в края на деня.Така стана по-добре,защото сравнихте "къца - кълве" с рапалите.Имайте си рапали,та да се фукате,колко много пари сте дали но,ползвайте "къца - кълве" да ловите риба.Като гледам,какво правите,може да греша за бавните кефали.Няма да оставя Бай Вес,докато не ми отговори.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Къца ето какво и се случи на осата:
Изображение
Изображение
За три четери дена откакто я имам хвана доста
Изображение
Изображение
И най големия 1.075
Изображение
след него предната тройка остана с едно жило
Изображение
Иначе и моите цветове ловят
Изображение
Изображение
На лични ще ти пиша какво да ми изпратиш .Поздрави.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Благодаря!
Значи не са бавни кефалите. :D
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

къца - кълве написа:Благодаря!
Значи не са бавни кефалите. :D
Абе усеща се вече някаква мудност.Повечето удари са почти на задържане.
Аватар
mundzi
новобранец
новобранец

Мнение от mundzi »

Здравейте колеги,днес ходих с един приятел за шарани и на връщане спряхме на реката до града.Мерак му беше да я тества,виждал хора хвърляли там.За съжаление бях само с шаранските геги,но кутията ми с воблери винаги е в куфарчето.Стъкмих едно ултра лаит такъмче с въдица 3,6 на 3 либри,макара байтрънър с биг пит шпула и влакно 0,35 хамелеон :).Изредих бая примамки,но успех имах само на 2 и те се оказаха за мое учудване къца кълве.На рибката 3 кефалчета и на осата 20на сулки тип аквариумни рибки.Това ми беше първия тест на тези воблери и съм много доволен от тях въпреки такъмите с които бях се представиха добре.Да не пропусна да благодаря и на Къци за подаръка който ми изпрати със сета воблери.
Прикачени файлове
2015-10-18 18.51.42.jpg
2015-10-18 18.51.42.jpg (1.33 MiB) Преглеждано 1115 пъти
2015-10-18 17.19.49.jpg
2015-10-18 17.19.49.jpg (3.83 MiB) Преглеждано 1115 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”